היה בן של זונה. מפעל פגז, הכל היה מעולה. ביום הראשון אחלה רוח, ביום השני אין-רוח, ביום השלישי היתה רוח אבל בילינו את רוב היום בגרירה עקב חוסר זמן. אממ יש המון לספר ומעט אנרגיות לספר, אז אפשר לסכם שהיה מפעל מצויין. טל - צית"א.
ההקפה שלנו בשנה שעברה שהייתה טובה ביותר,התפקששה. ביומיים הראשונים היה יותר מדי רוח גשמים מטורפים, אז ישנו בטבריה ולקחו אותנו לחמאם\ספא בטבריה. ביום השלישי והרביעי היה שתיל מטורף ורוב הזמן נגררנו\חתרנו. אבל היה יופי של הקפה
היה לי כ''כ כיף... יאוו היה כ''כ הרבה רוח! כולם נגררו חוץ מהרצליה! אחלה אחלה אחלה של שלושה ימים.. עבר כ''כ מההרר חייבים עוד פעם!!! ואיזה מדריך תל אביבי מאוד הצחיק אותי שכול שניה התקרבנו עליהם, אז הוא התחיל להילחץ וזה היה כ''כ מצחייק
ובסוף עקפנו את כולם..כולל הרבה תל אביבים והגענו שניים... אאאא חוויותתת
הרוח הייתה הפכפכית, הכנרת הייתה מתוקה, האוכל היה משובח (עד שנועם צדוק הפיל הכל על החול) המקלחות בחוף תמר היו ממש ממש משובחות, הערב סקס היה... משובח? הייתי על האברהם והיא... משובחת... בערך... טוב... לא ממש. וכשגררנו אותה בחזרה לשבט כינרת היה כיף אש. בלילה הראשון אפילו שבאו לי כאבי בטן נוראים החובש נתן לי סמים או משהו וישנתי המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ובלילה השני החיפואים הארורים לא הפסיקו להרעיש! והחולצות יהיו ממש יפות! אני מבטיחה לכם! אם הספונסר שלנו לא היה כל כך רשע (הוא אשכרה שלח אותנו לפתח תקווה להדפיס אותן!) הן היו לנו בהקפה... יש לי תמונות שדובב מחיפה שלח לי וכשיהיה לי כח אני אקטין.