זה או זה

שלי ../images/Emo11.gif

ממ .. וואו . אימושנלס הוא נורא מרגש בכל מה שנוגע לבנג'י וג'אל, אבל ווי ביליב מרגש בקשר לכל מה שקורה בעולם עכשיו .. אז אני חייבת לומר We Believe לגמרי Lifestyles Of The Rich And The Famous , אחד הקליפים היותר מושקעים שלהם :p אני יודעת שכולם פה יהרגו אותי . אבל Good Charlotte . אני מודה שGMR הוא אלבום יותר טוב מבחינת כל השירים והבגרות והליריקס והכל, אבל אני עדיין אוהבת משום מה את GC יותר . אתם צוחקים עליי ?! לגמרי 2 ! בנג'י בלי קעקועים

Zaider

New member
../images/Emo19.gif עונה לעצמי D:

שיר- Emotionaless קליפ- Lifestyles Of The Rich& The Famous אלבום- GMR |הדגשתמונה- 2

lilmama

New member
:)

שיר- Emotionaless קליפ- למרות שאני אוהבת את דאנספלור, לייפסטייל יותר.. אמממ..לאדעת. נוסטלגיה כזה. אם היו כ'כ חמודים וצעירים ועצבניים!!! אלבום- Good Morning Revival תמונה- אוף. אני לא אצליח בחיים להחליט ולא להתבאס מעצמיXD נלך על 1 כי ג'ואל היה מתוק בטירוף^^

XnevermindX

New member
--->

שיר: We Believe קליפ: Lifestyles Of The Rich& The Famous אלבום: Good Morning Revival תמונה: 1

Zaider

New member
../images/Emo19.gif גם אני../images/Emo99.gif איך ג'ואל היה נראה חנון../images/Emo6.gif

דנדי 1992

New member
../images/Emo13.gif

שיר - We Believe הכי מרגש קליפ - Dance Floor Anthem למרות ששניהם ממש יפים אלבום - Good Morning Revival תמונה - ברור ש2 , הם כאלה חמודים שמה...

עונה ../images/Emo13.gif

שיר Emotionaless קליפ Dance Floor Anthem http אלבום Good Charlotte- הראשון הכי שווה.. החדש יותר פופ .. אני מעדיפה את הסגנון הישן כמו כולם
תמונה די זה מה זה קשה!! אני אבחר ב-2.. עד כמה שהיה לי קשה.. כולם נראים יותר טוב.. פחות אמואים.. וג'ואל כזה חתייךךךךךךך!! שיהיה לכולם יום מגנובב

WalkingOnWater

New member
../images/Emo110.gif

שיר - We Believe קליפ - Lifestyles Of The Rich& The Famous אלבום - Good Charlotte תמונה - 1

../images/Emo151.gif

שיר: We Believe קליפ: Lifestyles Of The Rich& The Famous אלבום: Good Charlotte האלבום האהוב עליי
תמונה: 1!!!!

../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif../images/Emo139.gif

שלי זה פשוט אותו הדבר
אגב,אנשים, בואו לצ'אט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MINE ../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif

שיר Emotionaless
קליפ Dance Floor Anthem
אלבום Good Morning Revival
תמונה 1

Lintu666

New member
עונה~

שיר Emotionaless קליפ Lifestyles Of The Rich & The Famous כ"כ! אלבום Good Charlotte. לגמרי
תמונה 1!

למעלה