חדשות ועדכונים

../images/Emo19.gifחדשות ועדכונים../images/Emo19.gif

Flyer than a pelican Find another chick better than I don't see her Cause my swag is serious Something heavy like a first day period

../images/Emo19.gifשתי הודעות חדשות של ג'נט בטוויטר

ג'נט פרסמה שתי הודעות חדשות בטוויטר לאחרונה: I'm really looking forward to chairing the @amfAR Milano event this September! I want u guys to check them out n support them any way u can. 1:17 PM Aug 20th from web There's more to come and it's important that u guys get EVERYTHING 1st! I love you!!! 2:35 PM Aug 25th from web לעמוד הטוויטר הרשמי של ג'נט לחצו כאן.

../images/Emo19.gifקריסטיניה דבארג' מדברת על ג'נט

קירסטיניה דבארג', הבת של ג'יימס דבארג' (שבעבר היה נשוי לג'נט) וזמרת גרועה בזכות עצמה, דברה על השמועות שהיא בעצת הבת של ג'נט בראיון לאתר Brownsista.com: Brownsista: What are your thoughts about the rumors that you were Janet Jackson’s daughter? Kristinia:There will always be rumors so I’ve learned to brush them off. Janet was married to my Dad prior to my existence. They had a great relationship then and still do to this day. I have a Mother and her name is Christine. If people need to see paperwork I’ll be sure to send it! חוץ מזה שהשמועה הזאת מפגרת לגמרי (ג'נט וג'יימס התחתנו ב-1984 ככה שזה לא הגיוני
), אני שונא את קריסטיניה דבארג'. השירים שלה מציקים וחופרים.

aMJel

New member
למה שהיא תהיה הבת שלהם?

היא בכלל לא דומה לג'נט ודה ברג'י סתם מכוער, אין מצב שהיתה יוצאת להם ילדה כזאת.

Just Jason

New member
היא באמת לא נראת דומה לג'נט ../images/Emo70.gif

אבל כלל לא דומה XDD סתם שומעות מפגרות של עיתוני ריכלות סוג ז**ן לא צריך להתייחס לזה ברצינות

נדמה לי שככה היא מכנה את עצמה.

השם הזה מופיע גם באינטרלוד ''Country" באלבום דמיטה ג'ו. "J Jo Dunk Booty Damita Jo".

g a g a

New member
"דאנק" זה הכינוי שמייקל ואחיו הדביקו לה,

כי לפי מה שג'נט אמרה (ולעזאזאל עם הסניליות שלי, אני לא זוכרת באיזה ראיון זה היה!) האחים שלה קראו לה ככה כי האחוריים שלה נראו כמו אחוריים של חמור
כפרעל ההומור הג'קסוני

../images/Emo19.gifג'נט בהלוויה של מייקל

כמה שהיא יפה
, הלוויה התקיימה היום לפנות בוקר(שעון ישראל). נראה שהיא רזתה.

mc lyte

New member
מהממת../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif אבל , כמה עצוב

שהיא צריכה להיות נוכחת באירוע כל כך עצוב. אוףףף אני עדיין לא מעכלת שמייקל הלך

למעלה