חדשות על רמי

The Juck

New member
../images/Emo19.gifחדשות על רמי ../images/Emo66.gif

-ביום חמישי הקרוב רמי יתארח בתכנית בערוץ המוסיקה24...בתכנית בשם "הבמה המרכזית" שם כל אמן שר בד"כ 2 שירים...בפרומו הוא שר את ענין של זמן... -רמי מדובב סרט דיסני חדש- "אחי הדב"

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אני רואה שכולם

נדבקו באיקון הזה-
חחח.. מי יראיין אותו
אם אני לא טועה,ואני לא טועה...
כל אומן בוחר את המראיין שלו. או משהו כזה, ככה לפחות רשום ב"מידע" של yes...

אז זהו... ש...

אתה טועה...!!! יותר נכון התבלבלת קצת... התוכנית ביום חמישי היא הבמה המרכזית- תוכנית שבה 5 אומנים מופיעים באולם אחד.... מה שאתה התכוונת זה לתוכנית שיש ביום שישי...כסאות מוסיקלים ובה כל מראיין בוחר את מי בא לראיין.... וצחר.... תודה על המידע המעניין הזה!!!! יום טוב!!! וסתם תזכורת, בעוד שבועיים (ממחר...) אני מתגייסת!!!!

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif הבנדנה היא שלי ורק שלי../images/Emo70.gif

אסור לאמץ
צוחקת
באיזה שעה התוכנית הזאת
שאני אדע להקליט. וואי, ביום חמישי יש צום...

וגם...

בשעה עשר יש תוכנית לקראת הבמה המרכזית.... תוכנית מאחורי הקלעים של הבמה המרכזית... תהנו!!!!!!!!!!!!

אז ככה../images/Emo26.gif

הייתי בבמה מרכזית שבה צילמו את האומנים: רמי קליינשטיין, קובי פרץ, מיכל אמדורסקי, Blackfield, אלג'יר כל אחד מהאומנים ביצע 4 שירים. רמי ביצע את: "עניין של זמן" "תפוחים ותמרים" "בוא" ועוד שיר חדש שלו שאני לא זוכרת את שמו. ואם אני לא טועה, התוכנית תשודר בשעה 10 ביום חמישי. ובימים שישי ושבת יהיו שידורים חוזרים..

The Juck

New member
../images/Emo19.gifוואיייייייי

בטח שיר מקומי או לכל אדם יש מלאך.... או כל שיר אחר מהדיסק החדש :)

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif יפה...

וואלה, אני גם מכיר את התוכנית. ואפילו בימי שישי אם אני לא טועה (שוב) יש מאחורי הקלעים, ובימי שבת בצהריים התכנית עצמה.

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif אז מתי התוכנית../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

בחמישי/שישי/שבת

The Juck

New member
../images/Emo19.gifחמישי השידור הראשון ושישבת

שידורים חוזרים....ובטח מהשירים של רמי יעשו קליפים

למעלה