חדש בקשר לתקליטים

The Juck

New member
../images/Emo19.gifחדש בקשר לתקליטים../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

היום השגתי עוד 5 סינגלים- *תחנה של זמן (תקליט) *רגע פרטי (תקליט) *אגדת השמש והירח (תקליט) *תשקר לי (CD) *מלבד האהבה (CD) ------------------------------------------ אז עד עכשיו יש לי את הסינגלים- *רגע פרטי (ע"ג תקליט) *אגדת השמש והירח (ע"ג תקליט) *תחנה של זמן (ע"ג תקליט) *חיזיון מקומי (ע"ג תקליט) *נוצה לתמיד (CD) *שניים (CD) *לאלף נמר (CD) *אתה בכל זאת (CD) *מלבד האהבה (CD) *תשקר לי (CD) ------------------------------------------ ועד עכשיו יש לי אלבומים ע"ג תקליט- *ריטה (הבכורה) *ימי התום *Breaking Those Walls *גבירתי הנאווה *סינגל- חזיון מקומי *על הגשר הישן *ביום של הפצצה ------------------------------------------ אם אני ישיג עוד אני יעדכן אתכם :) היום השגתי עוד 5 סינגלים- *תחנה של זמן (תקליט) *רגע פרטי (תקליט) *אגדת השמש והירח (תקליט) *תשקר לי (CD) *מלבד האהבה (CD) ------------------------------------------ אז עד עכשיו יש לי את הסינגלים- *רגע פרטי (ע"ג תקליט) *אגדת השמש והירח (ע"ג תקליט) *תחנה של זמן (ע"ג תקליט) *חיזיון מקומי (ע"ג תקליט) *נוצה לתמיד (CD) *שניים (CD) *לאלף נמר (CD) *אתה בכל זאת (CD) *מלבד האהבה (CD) *תשקר לי (CD) ------------------------------------------ ועד עכשיו יש לי אלבומים ע"ג תקליט- *ריטה (הבכורה) *ימי התום *Breaking Those Walls *גבירתי הנאווה *סינגל- חזיון מקומי *על הגשר הישן *ביום של הפצצה ------------------------------------------ ----> מצורפת תמונה של הסינגל- תחנה של זמן ----> ------------------------------------------ מיכל: את כרגע לא מחוברת, מחר אני ישלח לך את המונות תחנה של זמן ורגע פרטי לאתר שלך, יותר גדול, באיכות יותר טובה וגם את התקליטים עצמם והצד האחורי של הסינגלים... סרקתי עכשיו!

למעלה