חי חי חי בת הים הקטנה

WallFlower

New member
../images/Emo19.gifחי חי חי בת הים הקטנה../images/Emo19.gif

חברים יקרים, כמה מאיתנו ראו ונהנו מהסרט המצויר של דיסני "בת הים הקטנה"
אז, מסתבר שבת הים הקטנה לא כלכך תמימה כפי שקיוו להציג אותה בדיסני. בשנת 1990, הוצאה מהדורה מיוחדת של הסרט על קלטות וידאו. הכל טוב ויפה אלא שכעבור ימים ספורים נגנזו כל הקלטות ממדפי החנויות, ולא, אלו לא היו מעריצים מושבעים של הסרט, אלא חברת דיסני עצמה שהחזירה כמעט כל קלטת וקלטת למחסנים הראשיים שלה. הרבה גבות הורמו,הרבה ילדים קטנים צרחו שהם רוצים את אריאל, הרבה מבוגרים צרחו שהם רוצים גם את אריאל (וכמובן שהילדים שלהם ישתקו כבר), המון יועצים עסקים טענו שזה הולך להיות הסוף של דיסני, אבל דיסני לא נכנעה ולא החזירה את הקלטות למדפים, אלא כעבור מספר שבועות. אבל אותם יחידים שהצליחו להניח ידיים על הקלטות לפני שנגנזו, לא הבינו על מה המהומה. לא היה שום דבר לא בסדר בסרט, האיכות הייתה נורמלית, הסאונד אפילו יותר טוב מבדרך כלל וסה"כ נראה שדיסני ירדו מהפסים. אבל, אדם אחד שקנה את הקלטת לאחייניו, התבונן דווקא בקופסא. הוא הופתע לגלות איבר מין גברי גדול בציור של הטירה הענקית של אריאל ומשפחתה. מסתבר שעובד ממורמר שעבד בדיסני, צייר את העטיפה עם איבר המין לאחר ששמע שעומדים לפטר אותו. סיפור שנשמע נורמלי לחלוטין. אולי נורמלי מדי... גרסא אחרת לסיפור טוענת כי העובד לא עמד בפני פיטורין ולא היה ממורמר כלל. הוא פשוט רצה להביע את חותמו בסרט של דיסני. הוא צייר את הטירה וחשב לעשות את אחד המגדלים כדומה לאיבר מין, אך התוצאה, לפי דעתו, הייתה דומה מדי למציאות ולכן החליט לגנוז בעצמו את הציור. אך כשדיסני תקועים לו כקוץ בתחת עם הדד-ליין, לצייר לא הייתה ברירה אלא להגיש את הציור הנ"ל. הוא הזהיר את הממונים עליו, אך אלה טענו כי העניין לא בר אבחנה. לאחר שחרור הקלטות, התקבלו כמה פניות מהורים זועמים והקלטות נגנזו. זו סוף הפרשה. ואגב, אל תרוצו לחפש את העותק שלכם כי סביר להניח שבדומה לעותק שלי, הדבר היחיד שמבדיל בציור בין איבר מין לבין סתם מגדל הוא חלונות קטנים.

korinalir

New member
חחח לי יש עותק כזה ../images/Emo6.gif

כשהייתי ילדה קטנה ומפונקת באמריקה כל מה שרציתי קיבלתי מיד וגם מסתבר עותק מקורי פרה-גניזה של בת הים הקטנה

scooby4

New member
גם לי יש עותק כזה

זה באמת סיפור מצחיק. וד"א, אני כבר פירסמתי אותה פעם מתישהו בפורום - אבל טוב שפירסמת עוד אחד, בשביל כל החדשים. אומרים שעובד של דיסני התנקם בחברה כך בגלל שתיכננו לפטר אותו, אבל אולי זה לא נכון. חוץ מזה, בלי קשר - אתמול ראיתי בריפליס את השמלות ביפן שמצוייר עליהם תחתונים, אז זה לא נכון. זאת סתם מתיחה באינטרנט.

למעלה