יקיר למה אתה לא מידע ת'פורום... בקשר לאתמול.....אפשר להגיד?
T The Juck New member 13/3/04 #1 ../images/Emo19.gifיקיר למה אתה לא מידע ת'פורום... בקשר לאתמול.....אפשר להגיד?
D d a n d o s h 10 New member 14/3/04 #2 אתה מתכוון... בקשר לכוכב נולד 2?? ראיתי את זה היום בשידור החוזר...... לא נורא יקיר...הרבה טובים נפלו שם....
אתה מתכוון... בקשר לכוכב נולד 2?? ראיתי את זה היום בשידור החוזר...... לא נורא יקיר...הרבה טובים נפלו שם....
T TEENAGER1 New member 14/3/04 #3 ../images/Emo66.gif גם אני ראיתי... ראיתי עם חברה שלי, פתאום אני כזה "הי זה יקיר אני מכירה אותו " וחברה שלי מסתכלת עליי במבט מוזר... ואני אומרת לה "כאילו, לא ממש מכירה אותו... הוא המנהל של פורום ריטה " כך ש-יקיר... לא עברת, אבל אתה בכל זאת מפורסם...
../images/Emo66.gif גם אני ראיתי... ראיתי עם חברה שלי, פתאום אני כזה "הי זה יקיר אני מכירה אותו " וחברה שלי מסתכלת עליי במבט מוזר... ואני אומרת לה "כאילו, לא ממש מכירה אותו... הוא המנהל של פורום ריטה " כך ש-יקיר... לא עברת, אבל אתה בכל זאת מפורסם...
T TEENAGER1 New member 14/3/04 #5 ../images/Emo66.gif כןןן. לא ראית../images/Emo35.gif הראו אותו שר והיה כתוב "יקיר אברהם"...
ט טלטלונת המקורית New member 15/3/04 #11 חבל שלא ידעתי אני בדרך כלל לא רואה את התוכנית הזו אבל אם הייתי יודעת הייתי רואה