כדאי לקרוא בבלוגיה - 8/7/07

כיוון ששנים לא הגעתי למומלצים

אני מרשה לעצמי להמליץ על הרשומה החדשה שלי. וכיוון שאין שרשור לשמיני בחודש, אני כותבת הודעה נפרדת. הרשומה החדשה שלי היא לא מדריך לחיים מוסריים ולא מטיפה לערכים בסגנון הפוליטיקלי קורקט. היא גם לא מאכילה בכפית את הקוראים - בשביל זה יש טלוויזיה וידיעות אחרונות. לכאורה אין בה שום שורה תחתונה, בטח לא שורה תחתונה שמובנת ישר מהכותרת, או מהמשפט הראשון, וגורמת לך הקורא להאמין ששוב תתוודע למחשבות המוכרות והחמימות שלך, לתחושות המוסריות והיפות שהתרגלת להרגיש. (אח, כמה נעים להיות בתפקיד האנדרדוג...) http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1031652

Bezalel P

New member
../images/Emo19.gif כדאי לקרוא בבלוגיה - 8/7/07../images/Emo43.gif

בוקר מצוין ושבוע טוב לכולם

כתבו וקראו על פליטי דארפור

גם אני כתבתי על ביזיון ההתעלמות מפליטי דראפור. אצלי זה מתקשר לבריחה של חלק מהמשפחה שלי מאירופה, רגע לפני המלחמה והשואה. ככל שיותר אנשים יעסקו בזה, כך יש יוטתר סיכוי שהרשויות והפוליטיקאים יבניו שזה נושא פופולרי ויעשו משהו חיובי בעניין. כתבו וקראו!

המהפכה לא תשודר בטלוויזיה 2007

בשנת 1970 שר גיל סקוט-הרון על כך שהמהפכה לא תשודר בטלוויזיה. 37 שנים אח"כ הטקסט שלו נשאר רלוונטי עד מאוד. מאבד מידע מציג את הגרסה העברית והמותאמת לשנת 2007. איזה מהפכה? תבחרו אתם, תראו שזה לא משנה - כי המהפכה לא תשודר בטלוויזיה. אז קומו בבקשה, כי המהפכה תקרה שם בחוץ. מאבד מידע - אל תאבדו את זה

בניגוד לפוסט הלפני-אחרון שלי,

שאני בטוחה שאף אחד בכל הבלוגיה לא הצליח להבין אותו, הייתי רוצה להמליץ על הפוסט האחרון שלי, שלדעתי הנושא שלו אוניברסלי לחלוטין וכל אחד באשר הוא יוכל להזדהות איתו. זהו.

למעלה