לכל הדייגים, הצילו!!! בעלי

../images/Emo19.gif לכל הדייגים, הצילו!!! בעלי

חולה ים ודייג ואני כמובן תומכת, אבל מישהו מכם יכול להסביר לי מה הקטע?

סרגוס

New member
תשובה!!

עזבי עם את לא בתחביב אז את לא תביני כאשר תלכי כל הזמן לדוג תביני ( אני משאר שאת לא דגה) ועוד הפעם עזבי את לא תביני זה פשוט התמכרות ( זה יותר גרוע מהסמים)

אוריא

New member
../images/Emo24.gif אההה.. אישתי? זו את?

ובכן, אני מניח שלא. התשובה לזה פשוטה מאוד. זה כיף. הים, השמש, האויר, הניתוק, המחשבות, החברה, האתגר, הסיפוק... אפשר להמשיך ככה עוד הרבה. בכל מקרה, העיקר הוא שברגע שפותחים את המקל, כל מה המחשבות שהתרוצצו בראש לפני - מתפוגגות ואתה נשאר מול הכחול הגדול. לפעמים אישתי מצטרפת אלי, ודווקא נהנית. ושלא תחשבי שאין דייגות. אני אישית מכיר 2. נסי ותהני.
אגב ספרי לו עלינו. הוא ישמח. מקווה שעזרתי מעט להעביר את התחושה.

ה ד י י ג

New member
אגב דייגות....

מישהו שמע מאיילת בזמן האחרון? העצות שלה דיי חסרות כאן לא?

../images/Emo101.gifלאשת הדייג

אני לא יכולה להעיד על עצמי שאני דייגת או בכלל דגה. אבל, אני יכולה להעיד על החיבור לים, להתמכרות הנפלאה הזו לשקט, לשלווה ולרוגע, לרחש הגלים בליל ירח מלא,כשהים נראה כמו מדבר שחור ענק ואין סופי. הים מהווה התחברות מוחלטת לטבע ומכאן לטבע האדם, לעצמך. כמה שעות של צפיה לים, השהיה ליד הים וכמובן השהיה על הים ממלאים את הלב באהבה גדולה לכחול הגדול. מציעה לך לנסות גם כן, להתחבר לים, בכל אופן ודרך שנראית לך ואת מרגישה נוח איתה.מומלץ מאד. בעל שאוהב ים, זה כיף!!! על תפספסי. יורדת ים

לייזר

New member
תני לו ללכת תני לא ללכת

תני לו ללכת תני לו ללכת יש לך שיר וגיטרה אז שירי שי מחמם את הלב בימים קשים........... לייזר

למעלה