מבקשת המלצה על פילטר

גלית2002

New member
../images/Emo19.gifמבקשת המלצה על פילטר

שלום, מסרו לי לפני כמה ימים אקווריום 100 ליטר (כולל דגים וכל הציוד). אחרי שהרכבתי אותו התברר שהפילטר(חיצוני) לא עובד. אני חדשה בתחום ולכן קשה לי להחליט איזה פילטר ואיפה כדאי לי לקנות. אז בבקשה,תעזרו לי. תודה. גלית.

בעית פילטר

יתכן מאוד שהפילטר עובד רק אינך יודעת איך להפעילו פילטר שאינו עובד זמן מה יכול להתקע ואז יש צורך לשחררו ספרי לנו איזה סוג פילטר יש לך ואנסה לעזור לך דרך הפורום או גשי לאחד החנויות שיאזור לך. ברוב המיקרים יציעו לך לקנות חדש אפילו ללא בדיקה מקדימה בוקר טוב

גלית2002

New member
לעמיחי

זה פילטר ATNAN. ניקיתי אותו, שמתי מילוי חדש,שמתי מיים בפילטר. הפעלתי אותו והוא פשות לא מעביר את המיים. מה יכולה להית הבעיה? תודה. גלית.

duel

New member
היי גלית

זה שהוא לא מעביר מים - ניתן לפתור אך האם הוא עובד? האם הוא משמיע רעש? בדקי את "הפרופלור" בפנים האם הגומיות בקצוותיו תקינות? אני מנסה לאתר את הבעיה, האם יש צורך בהחלפת רכיב או כל הפילטר. תעדכני אותנו.

אם הפילטר

רק לא מעביר מים, פתרון יכול להיות בכך שפשוט תקחי את הצינור ממנו יוצאים המים הנקיים ופשוט תשאפי אותו עד שיגיעו מים לכיוון הפה שלך (ואז כמובן תירקי את המים) וכך הוא מתחיל לעבוד. גם אצלי הייתה בעיה דומה (עם אטמן) וחבר שמבין בזה אמר לי מה לעשות והחלו לצאת המים הכל בא על מקומו בשלום.

glock X

New member
פתרון לגלית

לומד לעוף צודק גלית, הפילטרים החיצוניים לא מתחילים לעבוד ולשאוב מים לבד, גם אני חשבתי כך בהתחלה ונהייתי מתוסכל מזה וצילצלתי לחנות בלחץ, מה שקורה זה שאת צריכה למלא קודם כל את הפילטר עצמו במים עד הסוף לשים את המכסה, אחר כך פשוט לשים את שתי הצינוריות בתוך המים בזמן שהם מחוברות לפילטר כמו שצריך, לשים את צינורית הפליטה בפה ולשאוב חזק (זה קצת לא נעים) בזמן שהפילטר בחשמל ולירוק את המים שהצטברו בפה עד שאת רואה שמצינור הפליטה יוצאים מים בזרם, שתביני הפילטר עצמו לא שואב מים, הוא פשוט עושה סירקולציה של המים שכבר בתוכו, אני בדיוק לפני חצי שעה הוצאתי את הפילטר אטמן EF1 שלי וקניתי פילטר של חברת RENE שמזרים 1050 ליטר בשעה, אני משער שמה שיש לך זה אטמן EF1 חיצוני עם שני מגשים בתוכו וברזיות אז סתם לידע אישי שלך זה מזרים 400 ליטר לשעה

גלית2002

New member
תודה לכולם

עשיתי הכל לפי ההוראות שקיבלתי פה. שאבתי ליטרים של מים מהפילטר, אבל זה לא עזר. אין ברירה, אני צריכה פילטר חדש. תודה לכולם. גלית.

גלית והפילטר

באם את שומעת אותו עובד העבירי אותו אלינו ותוך דקה הוא יעבוד יכולה להגיע אלי www.aquagarden.co.il/ ערב טוב

למעלה