מה נשמע? אני צריך קצת עזרה

one EISH

New member
../images/Emo19.gifמה נשמע? אני צריך קצת עזרה

היי, אני צריך עצה קטנה אז הנה הסיפור בקיצור אני הולך בעזרת קביים ( שיתוק מוחין) וחוץ מזה אני מנהל חיים נורמלים לגמרי ולומד בבית ספר רגיל אבל אני גר מחוץ לעיר(י"ם) מה שלא מאוד עוזר בפיתוח חיים גאים. אני לא מכיר אף הומו (עד כמה שיגוע לי) ונכון להיום אני משוגע על חתיך מסוים מהכיתה שלי וזה די מתסכל כי כניראה לא יצא מזה משהו(הוא סטרייט אם אני לא טועה) אם יש לכם עצות שיכולות לעזור לי בעיקר לפגוש עוד גייז אתם מוזמים ...
נ.ב סיפרתי עלי לשלושה אנשים שמאוד עדדו אותי חוץ מזה אני בארון

resputin

New member
...../images/Emo26.gif ¥ ../images/Emo36.gif...

"נ.ב סיפרתי עלי לשלושה אנשים שמאוד עדדו אותי חוץ מזה אני בארון" אוקיי, אתה בתהליכי יציאה... אנשים מהסביבה מתחילים לדעת ולהכיר בזה, כל הכבוד! "אם יש לכם עצות שיכולות לעזור לי בעיקר לפגוש עוד גייז אתם מוזמים ..." הייתי מציע לך לנסות ללכת לאגודה, יש שם הרבה הומו\דו\לס וגם זה מקום שבאמת אפשר לדבר בו (עוד מקום, זה מועדונים- אבל למי באמת יש כח "להכיר" אנשים במועדון..?) -אבל יש מגבלה קלה מחמת התזוזה והמיקום הנוכחי שלך, הייתי מציע שאנשים מהפורום הזה (*שיעול*יא פדלעות, תזוזו!*שיעול*) שיותר מכירים את השטח ייעצו ויבדקו, אולי יש מעיין אגודה גם בבת ים.

גיא לנץ

New member
אין אגודה בבת-ים.

הדבר הכי קרוב לזה, זה או הקבוצות בת"א, או קבוצת הנוער שהולכת להיפתח בראשל"צ.

one EISH

New member
../images/Emo41.gifקבלו תיקון

דבר ראשון תודה על על העצות. דבר שני לכל מי שתעה אני גר ליד ירושלים ולא ליד בת ים

Blackice

New member
שלום וברוך הבא! ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

אני לא יודע לגבי לפגוש אנשים מחוץ לירושלים.. (חוץ מגיידאר כמובן
) אבל אם תוכל לשנורר מכונית\טרמפ.. יש מסיבות בימי חמישי ב"לילה".. וגם יש פגישות של הבית הפתוח, קבוצת הנוער\קבוצת הצעירים שבהן תוכל להפגש עם עוד כמה אנשים מהקהילה.. אמנם למצוא בן זוג זו לא המטרה המקורית של הקבוצות הללו, אבל דרך אנשים שם תוכל להפגש עם עוד, וכו- ולהכיר הרבה אנשים.. אם אתה מעוניין בעצות יותר ספציפיות.. יעזור לי לדעת יותר פרטים.. ואתה מוזמן ליצור קשר באייסיקיו 129443193
וברוך הבא לפורום!
ארז

LeeCooper69

New member
ברוך הבא! ../images/Emo185.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ה|קושו| כדי שתחמם... אז ככה... אין לי ממש עצה כרגע, אני בדיוק לפני נסיעה (לאילת, תודה ששאלתם...) אבל אתה מוזמן ליצור קשר באיציק או במייל... [email protected] ICQ 170600744

למעלה