../images/Emo19.gifמושט אדום בחרדל ועשבי תיבול
מתכון נהדר לחובבי הדגים, קל ומהיר והכי חשוב גם מתאים יופי לדיאטה. לאלון היתה זו הפעם הראשונה שהוא מתמודד עם דג שלם עם העצמות והוא עבר את זה בשלום לכל מי שלא אוהב להתעסק עם עצמות יכול להכין באתה הדרך עם פילה אמנון או כל פילה אחר של דג. דג מושט אדום (אדמונית) בחרדל ועשבי תיבול - bigjack מצרכים: 2 דג אמנון נקיים ושטופים חופן כוסברה קצוצה חופן פטרוזיליה קצוצה 5-6 שיני שום קצוצות 2 כפות חרדל דיז`ון 2 כפות שמן זית 1 כף מיונז קל 1 לימון ננסי או חצי לימון קצוץ דק עם הקליפה פלפל 4 עונות או שחור גרוס מלח גס אופן ההכנה: מערבבים את כל המצרכים חוץ מהדגים בקערה קטנה, חותכים 3-4 חריצים אלכסונים בשני צידי הדג, מצפים את הדגים בתערובת התיבול ומחדירים גם לחריצים ולבטן הדג, מניחים בתבנית על נייר אפיה ומכסים בנייר אלומיניום, צולים בתנור על 200 מעלות 20 דקות, מורידים את הכיסוי וצולים עוד 10 דקות.
מתכון נהדר לחובבי הדגים, קל ומהיר והכי חשוב גם מתאים יופי לדיאטה. לאלון היתה זו הפעם הראשונה שהוא מתמודד עם דג שלם עם העצמות והוא עבר את זה בשלום לכל מי שלא אוהב להתעסק עם עצמות יכול להכין באתה הדרך עם פילה אמנון או כל פילה אחר של דג. דג מושט אדום (אדמונית) בחרדל ועשבי תיבול - bigjack מצרכים: 2 דג אמנון נקיים ושטופים חופן כוסברה קצוצה חופן פטרוזיליה קצוצה 5-6 שיני שום קצוצות 2 כפות חרדל דיז`ון 2 כפות שמן זית 1 כף מיונז קל 1 לימון ננסי או חצי לימון קצוץ דק עם הקליפה פלפל 4 עונות או שחור גרוס מלח גס אופן ההכנה: מערבבים את כל המצרכים חוץ מהדגים בקערה קטנה, חותכים 3-4 חריצים אלכסונים בשני צידי הדג, מצפים את הדגים בתערובת התיבול ומחדירים גם לחריצים ולבטן הדג, מניחים בתבנית על נייר אפיה ומכסים בנייר אלומיניום, צולים בתנור על 200 מעלות 20 דקות, מורידים את הכיסוי וצולים עוד 10 דקות.