מסכמים שבוע

hilali1

New member
../images/Emo19.gif מסכמים שבוע ../images/Emo19.gif

שיר השבוע שלכם:
אלבום השבוע:
ציטוט מוזיקלי שבועי:
משהו מעניין שקרה לכם השבוע:
איזו משאלה מוזיקלית הייתם מבקשים מ-
הזהב? שבת שלום

MoRaN SeM

New member
עונה+הצעה

שיר השבוע שלכם: מבול-קרן פלס. אלבום השבוע: של ג'קו.[= ציטוט מוזיקלי שבועי: "יותר טוב כלום מכמעט"-עברי. משהו מעניין שקרה לכם השבוע:שום דבר=\ איזו משאלה מוזיקלית הייתם מבקשים מ-
הזהב? אהבה/כסף
אפשר להציע שדרוג לסיכום השבועי? יש את הסיכום של פורום פירסינגים וקעקועים: משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\\יציאת\\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ואפשר לשלב אותו עם השירים והאלבומים לאותו שבוע ולדעתי יהיה מגניב.[= שבת שלום!

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם:לא נורא אריק ברמן הדרכים הידועות מוש בן ארי צילו של יום קיץ יזהר אשדות אלבום השבוע:איה כורם אלבום הבכורה ציטוט מוזיקלי שבועי:"שער הברזל נפתח עולה על הבמה ושר מחפש קהל" משהו מעניין שקרה לכם השבוע:מפגש פורום נחמד...

ג ב ש ו ש

New member
עונהה../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם:היו הרבה...אבל בעיקר "מבול"
אלבום השבוע:רמזים,יחפה,דבש בכוורות
ציטוט מוזיקלי שבועי:"...ואנחנו סוג של יחד,כך אמרת לי תמיד.."
משהו מעניין שקרה לכם השבוע:הודיעו לי שאני יוצא לקורס
איזו משאלה מוזיקלית הייתם מבקשים מ-
הזהב?-שיהיה לנינט המון בהצלחה בהופעה בארה"ב

עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם:האממ רבות הדרכים-דניאל סולומון ודנה עדיני אלבום השבוע:האממ דרייק בל ציטוט מוזיקלי שבועי:"וזה בטח לא יכול להיות הסוף של הסיפור" משהו מעניין שקרה לכם השבוע:יום הולדת של חברה וקניון
איזו משאלה מוזיקלית הייתם מבקשים מ- הזהב? האממ שיהיה לי כסף לקנות את כל האלבומים שאני כבר מלא זמן רוצה לקנות

למעלה