סיכום חופש חנוכה :)

The Juck

New member
../images/Emo19.gif סיכום חופש חנוכה :)

מה עשיתם בחופש? איךך הוא עבר?...ספרו! אז אני הייתי אתמול עם חברים בלונה פארק.. היה נורא כיף עד ש... יצאנו מהלונה פארק בערך ב19:00 ובדרך באוטובוס היו פקקים נוראים בגלל כל ההצגות של חנוכה.. ובנוסף לפקקים היינו צריכים לעקוף את כביש גהה בגלל הפיגוע..הנהג של האוטובוס נסע בדרך חלופית שהיא מכפילה את זמן הנסיעה בנוסף לפקקים שהיו. וגם לא הייתה ברירה אחרת- עברנו דרך תל השומר שגם שם היה חסום.. הקיצר הגענו הביתה ב22:30.. וגם אתמול הייתה מסיבה לידידה שלי שהתחילה ב21:00 (היא כמובן לא הייתה בלונה פארק..רק חלק קטן מהחברים)והיינו אצלה רק ב11 וחצי...נשארנו עד 5 בבוקר..והיום מרוב היום הקשה של אתמול קמתי ב17:00 :\ ----------------------------- ועוד משהו... אני לא יודע אם שמתם לב לחסרוני בימים האחרונים כאן בפורום.. אז המחשב שלי התחרפן..שלחנו אותו לתיקון ויכול להיות שכל האר דיסק הלך (כל התמונות של ריטה, התמונות של החברים, המשפחה שכל התקיה הזאת שוקלת 2.8 ג'יגה..יכול להיות שהכל הלך :(...)בכל אופן אני מקווה שהכל יסתדר.. אז עכשיו אני במחשב של אח שלי ואני לא נכנס אליו הרבה כי הוא נורא איטי..אבל מידי פעם אני יכנס.. אז שלכולם שבת שלום!

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif אני בהלם../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

המחשב של אח שלך
כשהמחשב שדלי התחרפן אסור היה לי בכלל להתקרב למחשב של אחותי, אפילו אמא שלי הייתה לצידה.. טוף, זה בגלל שפעם אחת נכנסתי למחשב שלה ולאיסי שלה והתחלתי לקלל את החברות לה בשמה.. חחח.. זה היה מצחיק
מאז אנחנו במלחמת איסי, שלה נמצא אצלי במחשב ושלי אצלה...(היא גילתה את המספר שלי דרך האתר שלי האיסיקיו לפי המייל)

חופש??? מה היה חופש???

כמו שאתם יודעים אין מנוחה לרשעים וגם לאלא שעברו את גיל בית ספר אז מה עשיתי עבדתי עבדתי ועוד עבדתי כמו שאומרים באשר עבדנו עבדנו חחחחחחחח

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif תראו מה מצאתי

קצת יותר משבוע לאחר שהפורום עלה פירסמו אותו, מצאתי את ההודעה של "תפוז אנשים" מלפני איזה חמישה חודשים -+... הפורום עלה ב4-5 וההודעה התפרסמה ב12/8

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif אוי צחר, מסכן...../images/Emo7.gif

אני בחופש עשיתי המון דברים
ישנתי המון
טיילתי טיול רצוף של יומיים עם חברות (וחברים
) טיול שווה
עם סנפלינג
איך פחדתי...
אבל היה שווה את זה
. ועשיתי שופינג
. הרבה שופינג...
והייתי עם המשפחה.
ובעיקר נהניתי מהעובדה שאני לא הולכת לביה"ס

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif וואייי עשית הרבה../images/Emo70.gif

אני שמייח שנהנת
ןעכשיו אני חוזר להתכונן מה שדחיתי כול החנוכה...

למעלה