סרט רלוונטי ומקסים!

WallFlower

New member
../images/Emo19.gifסרט רלוונטי ומקסים!

טוב, אז חמישי שעבר ראיתי את הסרט "סיפורי דגים" (תרגום ישראלי=
ומאז אני חושבת על כמה שהאגדות בו חמודות ושאני צריכה להמליץ כאן עליו... בכל מקרה, בסרט מסופר על אדוארד בלום - מספר אגדות מודרני, שכל חייו סיפר לבנו ולכל הסובבים אותו בדיות (או שלא...
) שבדה מליבו (הייתי אומרת מוחו אבל העניין של הלב מתאים לכאן). העניין מתחיל להימאס על הבן שחושב שכל חייו הוא חי בין השקרים של אבא והוא נוטש אותו ונוסע לצרפת - למה דווקא לצרפת? כנראה שהוא אוהב אנשים שלא מריחים משהו. הוא מתחתן, עומד להיות אבא ונודע לו שאבא שלו גוסס מסרטן. הוא חוזר לארץ מולדתו, כדי לשמוע את כל אותם סיפורים מחדש ולמצוא את האמת מאחורי האגדות. הסיפור הרקע הזה לא כל כך ענייני כמו אותן אגדות שהן פשוט נהדרות/חמודות... החל מאותו אדוארד, ילד קטן, שמתחיל לגדול ולא מפסיק ולכן נאלץ לבלות את ימי ילדותו במיטה, דרך הדג הגדול בעולם שתפס את טבעת הנישואין של אדוארד ועד לשוד בנק עם משורר שנפל מגדולתו. כל אחת מהאגדות פשוט מקסימה ואני ממליצה על הסרט הזה בחום! אחלה שחקנים, אחלה משחק ואחלה סיפור. גם העובדה שטים ברטון ביים לא מזיקה... מישהו ראה?

שתדעי לך

שאני מת לראות את זה! לאיזו חברה יש זכויות הפצה? את מאילת לא? ראית בתאטראות?

WallFlower

New member
איזה אילת? יבנה!

רק 300 ומשהו ק"מ הבדל... אני ראיתי ברב חן...אני די בטוחה שיש את זה בכל קולנוע של רב חן...

למעלה