עזרה בנושא מלונות בים המלח

Noale

New member
../images/Emo19.gif עזרה בנושא מלונות בים המלח

שלום לכולם! אני וחבר שלי מעוניינים לנסוע לסופ"ש בים המלח, אבל אנחנו לא מצליחים להחליט באיזה מלון להתאכסן מכיוון שעל הנייר כולם נראים יפים, חדשים ומפנקים. הייתי רוצה לקבל המלצות ממי ששהה במלון בים המלח והיה מרוצה, וגם ממי שהיה והתאכזב... תודה מראש, נועה.

ה דרומי

New member
הרבה תלוי במחיר

השאלה היא לאיזה מתוכם אתם רוצוים ללכת? יש שלושה מלונות רחוקים ממרכז המלונות יש כאלו שיותר מפוארים וכאלו שהרבה פחות מפוארים יש כאלו שמחפשים את האוירה המשפחתית ויש כאלו שלא . יש כאלו שיש להם חוף ליד המלון וכאלו שיש להם חוף אבל טיפה רחוק מהמלון יש כאלו שאין להם חוף והאורחים יורדים לחוף הציבורי. יש רובם אם ספא ויש כאלו שהספא זו בריכת שחיה ומשהו ליד. מבלבל הכול שאלה של מחיר.

שמר2

New member
שלא על הנייר

נירוונה ממש לא אטרקטיבי, שרתון מוריה מלון וותיק אבל עם חדרים די מיושנים, קיסר פרימייר מלון מעולה רק שזקוק לשיפוץ (מה שלי לא ממש מפריע) רוייאל הוא מלון מאוד מפואר אבל מזכיר בית הלוויות מפואר (שקט, מנוכר ונראה נטוש), גולדן טוליפ מלון מאוד יפה ומאובזר אבל נוטה להיות צפוף ורועש, קראון פלאזה מלון לא רע אבל כמעט תמיד יקר מדי ביחס לרמתו, מרידיאן מלון עצום בגודלו ומזכיר מאוד מלון באילת, לדעתי נכון להיום הוא בעל המכנה המשותף הרחב ביותר להפוך לקוח למרוצה.

ה דרומי

New member
גנים הוא אחד המלונות הכי ותיקים

עבר לפני כמה זמן שיפוץ . קרלטון סגור לשיפוצים{או שנפתח כבר} עין בוקק הכי ותיק {לא משהו} צל הרים או כמו שהחברה קוראים לו {צל על הפנים} לוט גם הוא ותיק אה. הוד חושב שהוא הכי טוב ויקר סתאם. אלו המלונות ה"קטנים" בים המלח.

אורןילד

New member
מלונות בים המלח...

אני הייתי בנובוטל - שהוא מלון נחמד, אני חושב שהוא הכי זול מבין המלונות שהם 5 כוכבים בים המלח, הוא גם אחד החדשים שבהם, למרות שהוא קצת מרוחק - נמצא בנווה זוהר ולא בעין בוקק, אבל הוא עדין נותן תמורה טובה לכסף. הייתי גם בקראון פלאזה, שהוא מלון מדהים, אולי הכי טוב בים המלח, אבל המחירים שם מאוד גבוהים ובדרך כלל כוללים רק ארוחת בוקר, אבל אם באים בשביל הספא, אז זה המקום.

ה דרומי

New member
לגבי ארוחות אז מומלץ לא חייבים

זה לקחת חצי פנסיון א.בוקר וא.ערב.

למעלה