פרדי נגד ג'ייסון

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifפרדי נגד ג'ייסון../images/Emo58.gif

סוף סוף ראיתי פרדי נגד ג'ייסון! טוב...בעיקרון הסרט ממש מגניב, אבל מפחיד...לא יודע... החלק הראשון של הסרט לא משהו, הוא נראה כמו עוד פארודיה על סרטי אימה-נעורים, בעיקר כי השחקנים הצעירים משחקים כל כך גרוע שזה נראה כאילו הם עושים את זה בכוונה... ויש את כל הדמויות הסטריאוטיפיות של הסרטים מהסוג הזה, ואת כל הקטע של טינאייג'רים מסוממים חוגגים במסיבה ונרצחים זה אחרי זה...האמת שהקטע של המסיבה בשדה התירס צמרר אותי, אבל לא כי קרה בו משהו מפחיד במיוחד , אלא כי שדה תירס תמיד יפחיד אותי ולא משנה מה מתרחש בו... בכל אופן, מאוד מוזר לראות את מוניקה קינה משחקת את הבתולה הטהורה שלא יוצאת עם בנים כדי לעזור לאבא בבית...
היא שיחקה לא רע (השתפרה עם הזמן) אבל עדיין הרבה יותר מתאים לה לשחק את הביץ', כמו ב"דוסון קריק"... אוקיי, אז כמו שאמרתי החלק הראשון של הסרט קצת פחות טוב, אבל העסק משתפר בגדול בחלק השני, בו מתמקדים יותר בג'ייסון, ואהבתי את הנוסטלגיות למחנה קריסטל לייק...הם שיחזרו את האתר כמעט באופן מושלם! רק היה חסר את קרייזי ראלף שיזהיר את הילדים ממוות בטוח אם הם ישארו במחנה...
ועוד משהו - התירגום של הסרט מ-ז-ע-ז-ע! בעיקר התרגום של השיר של פרדי...
לסיכום- הסרט אחלה, רואים שעשו אותו בשביל המעריצים, יש כמה קטעים ודמויות מיותרות (ע"ע הנערים המסוממים והקטע של המפלצת של פרדי שמעשנת...) והסוף של הסרט די צפוי... אבל - סרט חובה לכל מעריצי הסדרות האלו! לכו לראות!

W4itch

New member
תגובה ממבקרת סרטים על הסרט

אוקי אני אגיד ככה זה לא פעם ראשונה שאני עושה ביקורת על סרט או ראה אחת ובמיוחד סרטי אימה, עכשיו אני ראיתי את כול סידרת ´פרדי קרוגר´(7 סרטים) ו´יום שישי ה-13´ (10 סרטים). אז ברור שאני אראה את הסרט ´פרדי נגד ג´יסון´ (Freddy Vs. Jason) ראיתי את הסרט עם ידיד שלי וחברה שלי, קודם כול תקציר של הסרט - אחרי שנים בלי אקשן, לפרדי קרוגר נמאס והוא רוצה לרצוח שוב. עברו 10 שנים מאז שהוא חדר בפעם האחרונה לחלומותיהם של ילדי רחוב אלם. עכשיו פרדי מנסה לחדור לחלומותיו של ג´ייסון, גיבור סדרת סרטי האימה "יום שישי ה-13", ולגרום לו לרצוח את הילדים ברחוב אלם, אליהם הוא אינו יכול עוד להגיע כיון שהוא קלוע בעולם שלו מאז סיוט ברחוב אלם האחרון. מפגש פסגה של שניים מגיבורי העל של סרטי האימה בקרב ענקי על תואר הרוצח הטוב ביותר , כאשר "סיוט ברחוב אלם" פוגש את "יום שישי ה-13" עכשיו זה נשמע טוב לא? במיוחד לחובבי ג´יסון ופרדי (אני בעד פרדי אבל זה לא קשור) אז ככה אני יכולה להגיד שמשחק טוב של קיילי רולנד (זמרת מלהקת ´דיסטניז צ´ילד´ ובפני עצמה) ועכשיו הגיעה רגע הביקורת...... מה עלה בראשם כשהם עשו את הסרט הזה ??!!!, קודם כול הוא ניראה כמו פארודיה על סרטי יום שישי ה13 וסיוט ברחוב אלם.... נשבעת לכם בהתחלה חשבנו עשו פארודיה .... נכון יש שם קטעים שהקפיצו אותי ונכון יש שם קטעים מבחילים ודוחים,סצנות קרב ממש טובות,תסריט טוב, ונכון החזיקו לי את היד כול הסרט (כן כן אני קצת פחדנית). אבל סך הכול לא משהו הסרט וכולנו הסכמנו בזה קודם כול הצפייה הייתה גדולה יותר,הליהוק לא היה משהו והיו קטעים שאפשר היה לשנות ולגרום לסרט להיראות טוב יותר, אבל הסוף ממש טוב ומפתיע כאילו ממש. אז לסיכום כיון שיש שם חובבי פרדי וג´יסון כמוני אני לא אקלקל לכם את הצפייה בסרט (לכו תראו אותו) אבל אזהרה- - - מי שלא ראה את הסידרה ´סיום ברחוב אלם ´(לפחות את האחרון ) או את סידרת ´יום שלישי ה-´13 (לפחות אחד), בקושי יבין על מה מדובר, למרות שיש הסבר קצר בהתחלה, כי אני ביליתי את כול ההפסקה בניסיון להסביר לידיד שלי על ´סיוט ברחוב אלם´ ולחברה שלי על ´יום שישי ה-´13. מצד שני אלו שראו את הסדרות ישמחו לראות את הדמויות חוזרות,והמקומות חוזרים על עצמם וקווי העלילה. אז בסופו של דבר אני ממליצה לראות את הסרט לחובבי הג´אנר או פרדי וג´יסון ורק בקולנוע!!!!! נ.ב לא לבעלי קיבה רגישה.............צפייה נעימה יש לי כאן בלוג שהוא כולו ביקורת סרטים http://www.tapuz.co.il/blog/manageBlog.asp

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifבקשר לקלי רולנד

לא יודע, אני לא גיליתי בה שום כישרון משחק כלשהו... בסצינות הראשונות שלה היא שיחקה משחק שטחי ומאולץ, בהמשך היא השתפרה קצת, אבל עדיין...יש לה עוד הרבה מה ללמוד בוא נגיד כך... לסיכום: קלי - תמשיכי לשיר. את זה את עושה הרבה יותר טוב.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifלמה אתם לא מסמנים ספוילרים?!?

אנשים מרות שאני גם מתה לדבר על Freddy VS Jason יש עדיין אנשים שלא ראו את הסרט ואתם כותבים פה הודעות עם כל מיני פרטים על סצינות ספציפיות... חבל... תקפידו לסמן ספוילר...

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifלא היה שום ספוילר בהודעה הקודמת

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifבכלל, הליהוק לסרט לא היה משהו

חצי
(נראה לי) מוניקה קינה היא האחרונה שיכולה לשחק את הבתולה הקדושה, מבחינתי היא תישאר לנצח כאבי מורגן - הילדה הרעה של קייפסייד... וזאת הסיבה שכולם קטלו את המשחק שלה. זה פשוט לא זה, זה נראה כמו פארודיה על נב קמפבל וג'ניפר לאב יואיט... וגם שאר הנערים והנערות שנרצחו שם שיחקו באופן די מגוחך... היחיד שהעלה חצי חיוך איכשהו זה ההוא מ"פסדינה" ששיחק את החנון (מידלמן נדמה לי...)

W4itch

New member
נכון מאוד

כמו שאמרתי בכתבה שלי הסרט באמת ניראה כמו פארודיה ענקית ומגוחכת עם ליהוק גרוע

../images/Emo58.gifOMG../images/Emo108.gif

הסרט מעולה!!! ההתחלה קצת
אבל הסרט רק משתפר מגעיל וכיפי ... בהתחלה התחילה ילדה לרוץ באולם לצרוח ולבכות, וילדה שלידינו גם בכתה, היה כיף!!! ובסוף כשג'ייסון יוצא מקריסטל לייק עם הראש של פרדי ופרדי קורץ אז זאת אומרת שפרדי השתלט על הגוף של ג'ייסון כדי לצאת מהאגם נכון
אחלה סרט

למעלה