פרק 267.

S.Riddle

New member
../images/Emo19.gifפרק 267.../images/Emo19.gif

אפיו שעדיין לא קראתי, הבנתי שיש שם חתיכת קראק. שרשרו להנאתכם.~ (מי שיבין למה יש אייקון של דג בכותרת יקבל פרס. לא שזה קשה, בהתחשב.)

Noya Nyan

New member
פרק עצוב ;; ../images/Emo58.gif

רוקיה 3333> היא לא הולכת למות .__. היא הולכת להתגבר על כל זה!! ;__; היא חזקה~ היא רוקיה~ ארג, פרק כלכך עצוב ;; אספדה #9 צריך ללכת להתאבד איפשהו |: הוא כלכך מרושע >__> איך הוא מעז להילחם ברוקיה בצורה של קאיין?!?! >< רוקיה נלחמה עד הסוף 33> אבל לא היה לה מספיק כוח רצון להילחם אחרי שהיא גילתה שהיא לא הצילה את קאיין ביום ההוא .__. בגלל זה ראש אקווריום היה יכול לשבור את הזאנפאקטו שלה :/ ולדקור אותה >___<" ההבעה על הפנים של רוקיה הייתה כלכך כואבת .__. די, אני לא יכולה לסבול את זה. *הולכת לבכות בפינה* איפה איצ'יגו גרר?!?! >___<" הא, כן, הדג
= בגלל שאספדה #9 הוא חתיכת ראש אקווריום מהלך עלוב שכמותו.(?P:) שילך לעזאזאל, איך הוא מעז לדקור את רוקיה >___>"

../images/Emo58.gif 267 ../images/Emo58.gif

אני חושב שהדמות הזו (ארונירו) הפסיקה להיות מעניינת ברגע שנתגלה סופית שקאיין אינו שולט במעשיו. וקרוב לוודאי שזה (
) לא אומר כלום, זה רק אני והדמיון הפרוע שלי. עם כל האכזריות שבדבר, אני חושב שנוצרה כאן אפשרות שרוקיה, בעודה מתנדנדת בין חיים למוות, תגיע לאותה "הבנה" שאיצ'יגו הגיע אליה בעבר -- שלא משנה כמה דם איבדת, עדיין יש לך מוצא אחרון בדמות העולם הפנימי של הזאנפאקטו שלך (בטח סודה נו שיראיוקי תהיה מלאכית כזו לבנה, רק בשביל זה שווה לחכות ^_^). אפשרות נוספת היא שקאיין איכשהו יתעורר משנתו, אם כי במצבה הנוכחי של רוקיה אני לא רואה איך הבלחה קצרה שלו תעזור לה כשהיא די ... מחוסרת הכרה. או שקובו יבחר בפתרון הזול יותר - שמישהו (שהוא לא איצ'יגו, כי ע"פ ההגיון הוא יהיה תיכף עסוק בקרב נגד נויטורה) יציל אותה, בין אם לפני או אחרי שתיאכל ע"י התמנון הענק. בכל מקרה צפוי לנו עוד אנגסט רב לפני שאייזן ישלחם הביתה להתחזק, ולזה אני לא חושב שמישהו מתנגד.

le doop

New member
../images/Emo58.gif.........

אם היא תפנה לזאנפאקטו שלה, אולי היא עוד תאושש לה אם איזה באנקאי נחמד.(אופטימי מדי, תמיד אפשר לקוות)

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif בוכה לי בפינה >__>

טוב זה היה פרק עצוב T_T רוקיהההההההה אל תמותי!!! |היא תתגבר על זה אני יודעת..| האספדה המנייאק הזה!!! אני כל כךךךךךךךךךךך שונאת אותו!!! תמות כבר!!!!!!!!!!!! אוף נו.. =\ ~רוקיה איי לאב יו~

למעלה