ריטה תופיע ביום הסטודנט בראשון

The Juck

New member
../images/Emo19.gifריטה תופיע ביום הסטודנט בראשון

ביום חמישי הקרוב- 13.5.04 כרגע אין לי עדין פרטים על שעה ומיקום מדוייק של האוניברסיטה בד"כ יום הסטודנט מתחיל בשעות אחר הצהריים עד ומסיבות עד הבוקר... בתור אחד שהיה בכמה הופעות של ריטה ביום הסטודנט אני זוכר שריטה תמיד הופיעה אחרונה מבין כל האמנים שהופיעו באותו הערב..שזה בערך ב21:00-22:00. וגם ההופעה בטח לא תהיה מלאה, מגרסאת ההופעות הסגורות.... כשיהיו לי עוד פרטים מבטיח לבוא ולעדכן אתכם :)

The Juck

New member
../images/Emo19.gifביררתי ובאמת זו מכללה

גם לי היה מוזר שיש אנ' בראשון..... :)

The Juck

New member
../images/Emo19.gifאם למישהו יש עוד פרטים......>>>

בבקשה בבקשה לעדכן אותנו

petit

New member
ואני אהיה שם....

אחד העובדים שלי רכש עבורי כרטיס בעלות של 35 ש''ח. ואני אגיע בדיוק אחרי מבחן שסביר להניח לא אעבור אותו פיצוי הולם

gil21z

New member
אז ככה

מי שהוא לא סטודנט של המכללה למנהל בראשון צריך לשלם 30 או 35 ש"ח לכרטיס שאנשים שלומדים שם יוכלו לקנות עבורכם. כמו שאני הבנתי זה בטח יהיה המופע האחרון, האירוע מתחיל בשעה 14:00 ב13/05/04 ובין המופיעים: ריטה כמובן, הדורבנים, עברי לידר, רוני, הפיקיות, שלישיית מה קשור, להקת פורטרט (האיחוד), ועוד מסיבות וכיף... גיל

gil21z

New member
ניתן אך לא מומלץ

ניתן אך לא מומלץ בגלל הלחץ שיהיה על הקופות כדאי להכין כרטיסים מראש... אני לא יודע אם אפשר לתת כאן מספרי טלפון, אבל יש לי את המספר של אגודת הסטודנטים שלהם ונתתי אותו גם למיכל, אז מי שמעוניין ואינו סטודנט או בן/בת זוג של סטודנט יאלץ לשלם 50 ש"ח.

The Juck

New member
../images/Emo19.gifאני רוצה! בבקשה!!!!1

תשלח לי מסר עם טלפון של האגודה... אחותי סטודנטית....אבל לא במכללה....יש מצב שזה יעזור?

The Juck

New member
../images/Emo19.gifעד שסופסוף היה לי איך להגיע....

אמא שלי לא הסכימה לי ללכת, היא חושב שהלכתי יותר מידי להופעות, אבל זה שהיא ב'אהבה גדולה' הלכה כל יום להופעה לא מפריע לה
אוףףףףףףףףףףףף :(

The Juck

New member
../images/Emo19.gifדווח מההופעה../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

הוסיפה את חיה לי ועברי עלה לשיר איתה את סינדרלה רוקפלה....

gil21z

New member
ואווווווווווווווווו

חזרתי כרגע מההופעה שמכללה למנהל, ולהפתעתי ריטה נתנה כמעט מופע מלא ומדהים שכמו שנאמר כאן, כלל את חיה לי, סינדרלה רוקפלה ובוא אם עברי לידר.... ריטה ממש נהנתה על הבמה וצילמה לעצמה את המופע בשתי מצלמות...(שיהיה לאוסף) כמו תמיד, תודה לריטה לעוד הופעה מלאת אנרגיה והנאה!

petit

New member
היה אחלה

אבל הסאונד היה זוועתי . אפילו ריטה נראתה כועסת ומותשת מהנסיון לגבור על הסאונד. בטוחה שפגשתי חלק מכם שהיו (מיכל היית שם? ומי זה שלבש חולצה אדומה?). באמת הפתיע אורך המופע . סטטיסטית יוצא שאני כל חודשיים רואה אותה וגיליתי שב-3/07/04 היא בקיסריה-מישהו חושב בכיוון? לילה טוב

ubiko

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifוואו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שלום אני עוזי...אז ככה לפני איזה חודש התחלתי להתעניין בריטה לעומק לא כמו פעם והתחלתי לשמוע את הדיסקים שלה שתמיד היו לי בבית ולא רק את השירים המוכרים.... אני מראשון ופיספסתי את ההופעה בהיכל התרבות וכל כך רציתי ללכת להופעה שלה אפילו חשבתי ללכת למשגב... היום הלכתי ליום הסטודנט מבלי לדעת שריטה מופיעה...זאת הייתה הפתעה כל כך טובה!! ההופעה הייתה מדהימה ועוצרת נשימה..כל כך נהניתי וגם ריטה נראתה עליזה והיא נורא נהנתה... זאת הייתה ההופעה הראשונה שלי של ריטה...ונהניתי כל כך!! ההופעה הייתה ארוכה וכללה מלא מלא שירים!! טוב אבל אתם בטח יודעים את הסטליסט בעל פה.... סתם רציתי לשתף! ביי עוזי...

למעלה