שאלוןןןן נחממדד

../images/Emo19.gifשאלוןןןן נחממדד../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

לקוח מפורום "המורדים"
צבע אהוב
מאכל אהוב
סרט אהוב
סרט שהכי השפיע
שיר אהוב
שיר שהכי השפיע
מקום אהוב בארץ
מקום אהוב בעולם
עונה אהובה
האם אתה נוסטלגי
האם אתה אוהב ילדים קטנים
האם ברחת אי פעם מהבית
האם הפעם הראשונה שלך הייתה מאהבה(אני חושבת שהתכוונו לנשיקה..)
האם פעם שברת לב של מישהו
האם שברו את לבך
האם יש לך חברי ילדות
האם אתה מתאר עצמך כאדם אופטימי או פסימי
האם אתה היפוכונדר
האם אתה אוהב את עצמך
שתייה אהובה
האם ניסית אי פעם סמים
האם אתה ימני או שמאלני
האם אתה שמאלי או ימני
האם אתה רוצה ילדים [ואם כן, כמה?]
האם בחרת להם כבר שמות
האם צבעת אי פעם את שיערך
האם אתה בקשר קרוב עם אחייך
האם אתה בקשר טוב עם הורייך
האם אתה אוהב את המשפחה שלך
האם אתה יודע עוד שפות בנוסף לשפת האם שלך
האם אתה אוהב לשיר
האם אתה אוהב לרקוד
האם אי פעם רקדת לבד בחדר עד טרוף חושים
האם אתה אוהב להתלבש חשוף
האם יש לך מספר מזל
ספר אהוב
כמה בני זוג היו לך
האם יש לך בנזוג כרגע
האם היית בקשרים בעלי גוון רומנטי עם אנשים שאתה לא יכול להכליל אותם תחת בני זוג
אתה אוהב תותים
וקיווי
מה הפרי שאתה הכי אוהב
איפה תהיה עוד עשר שנים
האם חשבת אי פעם על התאבדות
האם אתה מגדיר עצמך שוביניסט או פמיניסט
האם אתה נמשך למיסטיקה
האם אתה מאמין באלוהים
האם החלקת פעם על הקרח
מתי פיהקת בפעם האחרונה
האם אתה רעב עכשיו

../images/Emo110.gif../images/Emo187.gifעוננהה../images/Emo187.gif../images/Emo110.gif

צבע אהוב
ירווקקק
מאכל אהוב
פיצה, המבורגר ושוארמה
סרט אהוב
אממ..."תפוס אותי אם תוכל"-סרט טובב. "אליפות על הקרח" ועוד מלא סרטים...אין לי סרט אהוב במיוחד... סרט שהכי השפיע
"אליפות על הקרח"-מי שראההה שיודיעע לי דחוףף
שיר אהוב
יואאוו, אני שונאת את השאלה הזאת
אבל כל מיני שירים בספרדית בעיקר
והשיר של דלפי וזבוב מציק'י מושלםם שיר שהכי השפיע
לא יודעתת
מקום אהוב בארץ
בצפון...
מקום אהוב בעולם
אממ לא הייתי בשוויץ אבל אני מתה להיות
ואני אוהבתת את רומנייהה...
עונה אהובה
חורף ורק חורף
האם אתה נוסטלגי
לא ממש... האם אתה אוהב ילדים קטנים
ככןן..מאוד
האם ברחת אי פעם מהבית
לא...וגם לא חשבתי על זה נראה לי
האם הפעם הראשונה שלך הייתה מאהבה(אני חושבת שהתכוונו לנשיקה..)
אממ בגיל 12 וחצי.. האם פעם שברת לב של מישהו
לא נראה לי...ואם כן-מצטערתת
האם שברו את לבך
לא ממש ממש אבל קצת... האם יש לך חברי ילדות
כןןן ואני מתה עלייהם
פסימי..לצערי
האם אתה היפוכונדר
תלוי בקשר למהה... האם אתה אוהב את עצמך
כןןן- מי שלא אוהב את עצמו הוא מסכן לדעתי
אבל גם לי יש תקופות שאני שונאת את עצמי,כמו כל אחד.. שתייה אהובה
קוללה נראה לי
(תחשבו שזה קולה..חח..) האם ניסית אי פעם סמים
חסס וחליללההה חסס ושלוםם
האם אתה ימני או שמאלני
ימני האם אתה שמאלי או ימני
ימיני האם אתה רוצה ילדים [ואם כן, כמה?]
כן-3
חח..כאילו שזה בא בהזמנה
האם בחרת להם כבר שמות|?
לא|. אבל אני אוהבת שמות לבנות שצריכים להיות לבנים כמו: עידו, עומר, תום
האם צבעת אי פעם את שיערך
רק פסים.. האם אתה בקשר קרוב עם אחייך
כן
מתתהה עלייההםם
האם אתה בקשר טוב עם הורייך
הכיי טוובב בעולםם
מתתהה על כל המשפחחהה שליי
האם אתה אוהב את המשפחה שלך
בר-ו-ר
המשפחחהה הכי טובבהה בעולםם
מתתתבב עלייההםם...
האם אתה יודע עוד שפות בנוסף לשפת האם שלך
קצת ספרדית.. האם אתה אוהב לשיר
כן..רק חבלל שאני מזייפתת..חח..
האם אתה אוהב לרקוד
כן
האם אי פעם רקדת לבד בחדר עד טרוף חושים
לא.. האם אתה אוהב להתלבש חשוף
לא.. האם יש לך מספר מזל
לא מאמינה בזה. אבל ששאולים אותי מה מספר מזל אז אני עונה "7" ספר אהוב
יש כל כך הרבה
אבל "נעורים במסתור"\עמי גדליה, והסידרה של בתיה\גלילה רון פדר וסידרת "סודות נעורים"\חני נחמיאס כמה בני זוג היו לך
היו...אממ 3 רצינים יותר.. האם יש לך בנזוג כרגע
לא...גם לא מחפשת.. האם היית בקשרים בעלי גוון רומנטי עם אנשים שאתה לא יכול להכליל אותם תחת בני זוג
כן..ח..
אתה אוהב תותים
לא ממש..
וקיווי
גם לא..
מה הפרי שאתה הכי אוהב
אממ תפוח נראה לי.. איפה תהיה עוד עשר שנים
באונבריטה בטח-או כבר עם תואר בפסכולוגיה או בספרות. עם אהבת חיי אבל עוד לא מתחתנת...
אחח...רוצהה כברר... האם חשבת אי פעם על התאבדות
את האמת כן..ומצטערתתת..ומזלל שאני עדין כאןן
פמיניסט ברוררר
האם אתה נמשך למיסטיקה
אממ קצת..
האם אתה מאמין באלוהים
כן
האם החלקת פעם על הקרח
כן..זה היההה סבבההה
מתי פיהקת בפעם האחרונה
עכשיוו..שקראתי את השאלה הזאת..ח.
האם אתה רעב עכשיו

סולדד100

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo182.gifאני עונה../images/Emo70.gif

צבע אהוב
אדום מאכל אהוב
פיצה
סרט אהוב
כמה פעמים כבר אמרתי שאני לא אוהבת סרטים? עד שמבינים מי הדמויות, מה העלילה, כבר נגמר הסרט!
סרט שהכי השפיע
כנ"ל שיר אהוב
כל יום משהו אחר... בימים אלה "פינוקיו" שיר שהכי השפיע
לא נראה לי שיש איזה שיר שהשפיע עלי...
מקום אהוב בארץ
הבית שלי
מקום אהוב בעולם
ארגנטינה דהההה עונה אהובה
אביב
האם אתה נוסטלגי
לפעמים... האם אתה אוהב ילדים קטנים
כן, הם מזה חמודים
האם ברחת אי פעם מהבית
לא האם הפעם הראשונה שלך הייתה מאהבה(אני חושבת שהתכוונו לנשיקה..)
אם הכוונה לנשיקה (למרות שנראה לי שהכוונה ליותר מזה) אז כן האם פעם שברת לב של מישהו
לא נראה לי... האם שברו את לבך
לא האם יש לך חברי ילדות
היו לי עד לא מזמן...
משהו באמצע האם אתה היפוכונדר
לא ממש האם אתה אוהב את עצמך
כן מאוד
שתייה אהובה
מיץ ענבים (שונאת קולה וכל משקה מוגז אחר
) האם ניסית אי פעם סמים|?
!| האם אתה ימני או שמאלני
אין לי דעה בנושא הזה האם אתה שמאלי או ימני
היה כבר את השאלה הזאת או שרק נדמה לי? האם אתה רוצה ילדים [ואם כן, כמה?]
כן בטח, 3 או 4 האם בחרת להם כבר שמות
יש לי כמה אופציות של שמות שאני אוהבת, אבל מי יודע, אולי עד שאני יהיה גדולה אני יתחרט האם צבעת אי פעם את שיערך
לא האם אתה בקשר קרוב עם אחייך
לא האם אתה בקשר טוב עם הורייך
לא האם אתה אוהב את המשפחה שלך
כן האם אתה יודע עוד שפות בנוסף לשפת האם שלך
אנגלית קצת וספרדית קצת האם אתה אוהב לשיר
כן
האם אתה אוהב לרקוד
קצת האם אי פעם רקדת לבד בחדר עד טרוף חושים
כמו מיה? לא נראה לי...
האם אתה אוהב להתלבש חשוף
בדרך כלל לא האם יש לך מספר מזל
כן-4 ספר אהוב
כל פעם שאני קוראת ספר, הוא יותר אהוב מהקודם. כרגע "וילון נע ברוח" כמה בני זוג היו לך
2 האם יש לך בנזוג כרגע
לא האם היית בקשרים בעלי גוון רומנטי עם אנשים שאתה לא יכול להכליל אותם תחת בני זוג
לא... אתה אוהב תותים
כן וקיווי
לא מה הפרי שאתה הכי אוהב
אבטיח איפה תהיה עוד עשר שנים
ממממ... באוניברסיטה?
האם חשבת אי פעם על התאבדות
לא
לא זה ולא זה האם אתה נמשך למיסטיקה
זה לא שיש לי מושג מה זה...
האם אתה מאמין באלוהים
כן האם החלקת פעם על הקרח
לא על קרח אמיתי
מתי פיהקת בפעם האחרונה
היום, בשיעור היסטוריה
האם אתה רעב עכשיו
לא

te amo benjamin

New member
עונה

1.בעיקר כחול ותכלת ועוד הרבה 2.אוכל של סבתא 3.סיפור אהבה בלתי נישכח יומני הנסיכה 1 2 ועד 4.יש מלא 5. של טיטאניק 6.אילת והצפון 7. אמריקה ואסטרליה למרות שלא הייתי שם אבל אטוס בעתיד 8.אביב וחורף וקיץ 9. כן 10.כן 11.לא 12.לא קרה אף פעם 13.לא אבל שברו את ליבי 14.עניתי בשאלה 13 15.כן 16.פסימי 17.לא 18.כן 19.קולה ומים ועוד 20.בחיים לא אגע בזה 21.ימני 22. כן 2 ילדים או 3 23.לא יש עוד הרבה זמן 24. חימצנתי 25. סביר 26.כן אבל לפעמים ריבים 27.כן 28.כן קצת ספרדית וקצת אנגלית 29.כן 30.כן 31.כן 32.בהכרח לא אבל למסיבות כן 33.כן 34.יש הרבה 35.לא היה אבל יהיה בעתיד 36.לא 37.לא 38.כן 39.כן 40.בננה ותפוח תפוז קלמנטינה ועוד 41.מאיפה לי לדעת יש עוד זמן 42.חס וחלילה חס ושלום 43.שובייניסט 44.לא 45.כן 46.לא אבל אני רוצה 47.עכשיו 48.לא לילה טוב לכולם שאלון מאוד נחמד בייייי

adidas12

New member
עונהנהנהננה

לקוח מפורום "המורדים" צבע אהוב מאכל אהוב- סלט יווני סרט אהוב- כל הקומדיות למניהם סרט שהכי -השפיע לא דעת שיר אהוב -אנ'לא יודעת יש הרבבה שיר שהכי השפיע-פינוקיו אבי מסיקה מורן אהרוני ושורטי המלכההההה מקום אהוב בארץ- תל אביב מקום אהוב בעולם- ארה"ב ארגנטינה עונה אהובה -קיץץץץץץץ האם אתה נוסטלגי- אכן האם אתה אוהב ילדים קטנים- אכן האם ברחת אי פעם מהבית-לא! האם הפעם הראשונה שלך הייתה מאהבה(אני חושבת שהתכוונו לנשיקה..)- לא ממש חחח האם פעם שברת לב של מישהו- לאאאא! האם שברו את לבך- יאפ יאפ יאפ האם יש לך חברי ילדות-כן האם אתה מתאר עצמך כאדם אופטימי או פסימי- נ'עארף הכל ביחד חחח גם וגם זה תלוי האם אתה היפוכונדר- אולי האם אתה אוהב את עצמך- לא ממש שתייה אהובה- הכללל האם ניסית אי פעם סמים- לא...כאילו כן אבל לא סמים סמים אז לא! חחח האם אתה ימני או שמאלני-ימנייייייייייייית האם אתה שמאלי או ימני- ימנייייית האם אתה רוצה ילדים [ואם כן, כמה?]- כן אולי איזה שבט ככה חחח לא דעת כמה שיהיה זה טוב! האם בחרת להם כבר שמות- כן האם צבעת אי פעם את שיערך- לא האם אתה בקשר קרוב עם אחייך- לא האם אתה בקשר טוב עם הורייך- לא ממש האם אתה אוהב את המשפחה שלך- כן האם אתה יודע עוד שפות בנוסף לשפת האם שלך- כן האם אתה אוהב לשיר-כן האם אתה אוהב לרקוד-כן בערך חחח האם אי פעם רקדת לבד בחדר עד טרוף חושים-לא עד טירוף חושים אבל כן האם אתה אוהב להתלבש חשוף- לאאאאא! האם יש לך מספר מזל-= לא! ספר אהוב-אין! כמה בני זוג היו לך- לא דעת לא הרבה חחח האם יש לך בנזוג כרגע - לא! האם היית בקשרים בעלי גוון רומנטי עם אנשים שאתה לא יכול להכליל אותם תחת בני זוג- כן אתה אוהב תותים- בטחחחחחחחחחח וקיווי- קצת מה הפרי שאתה הכי אוהב- אבטיח אפרסקים קשים קשים קשים וקלמנטינות חחח איפה תהיה עוד עשר שנים- בקבר חחח האם חשבת אי פעם על התאבדות - כן חחח האם אתה מגדיר עצמך שוביניסט או פמיניסט- פמי האם אתה נמשך למיסטיקה לא האם אתה מאמין באלוהים כן האם החלקת פעם על הקרח כן מתי פיהקת בפעם האחרונה כל היום! האם אתה רעב עכשיו- קצת

y a ® d e n

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo41.gifMOIII

צבע אהוב? - ורוד וירוק
מאכל אהוב? - פיתה עם שוקולדד סרט אהוב? - מולאן רוז' סרט שהכי השפיע? - לא יודעת... שיר אהוב? - YOUR SONG שיר שהכי השפיע? - מממ לא יודעת יש הרבה כאלו... מקום אהוב בארץ? - הבית של פתקה
LOL סתם תל אביב
מקום אהוב בעולם? - לא הייתי בכל העולם
הייתי רוצה להיות ווליאם פוג ולטייל מסביב לעולם ב-80 יום זה מגניב
עונה אהובה? - כל שנה שונה... אבל את הסתיו אני כמעט אף פעם לא אוהבת האם אתה נוסטלגי? - כעעע וזה כיףף
האם אתה אוהב ילדים קטנים? - בסה"כ כן... אבל תינוקות אני לא אוהבת כל כך ילדים בגיל 5-6 כי הם בכל הקטע של הפאוור רינג'רס וזה
האם ברחת אי פעם מהבית? - חחחח כע ביסודי
האם הפעם הראשונה שלך הייתה מאהבה? - לא היתה פעם ראשונה. תודה
האם פעם שברת לב של מישהו? - אולי... לא שאני יודעת
האם שברו את לבך? - מממ כן
האם יש לך חברי ילדות? - אכן כן
כעיקרון אני עדיין ילדה אבלל
LOL האם אתה מתאר עצמך כאדם אופטימי או פסימי? - אופטימית
האם אתה היפוכונדר? - חחחחח הרופא של הבצפר חושב שאני היפוכונדרית כי אני באה אליו כמעט כל יום
האם אתה אוהב את עצמך? - יאפ
שתייה אהובה - כלמיני... קולה\שוקו\מנגו\סמירנוף אייס האם ניסית אי פעם סמים? - כןןןן אנטיביוטיקהההה
לפני שניה
האם אתה ימני או שמאלני? - ימנית האם אתה שמאלי או ימני? - זה לא היה הרגע?! זה לא משתנה בשניה אחת
אההה הבנתייי יענטו בדעההההה LOL עוד לא יודעת כל כך האמת..
------אני עושה לכם פה תחבולההה!!! LOL אם קראתם תגיבווווו ב-
גמאני עמדתי במבחן של ירדן
------
האם אתה רוצה ילדים [ואם כן, כמה?] - כעעעע
אני רוצה 3 ואם לא אז 2 האם בחרת להם כבר שמות? - חחחח LOL לא, אבל זה נחמד לחשוב על שמות
האם צבעת אי פעם את שיערך? - נופ
האם אתה בקשר קרוב עם אחייך? - כןןן קשר קרוב של מכות
סתם.. לא יודעת האם אתה בקשר טוב עם הורייך? - אמא כן
האם אתה אוהב את המשפחה שלך? - כע
האם אתה יודע עוד שפות בנוסף לשפת האם שלך? - אנגלית, ספרדית, ואון פו צרפתית ממה שאני זוכרת
האם אתה אוהב לשיר? - כןןןן
האם אתה אוהב לרקוד? - כןןןן
האם אי פעם רקדת לבד בחדר עד טרוף חושים? - חחחח כןןן זה כה כיף
האם אתה אוהב להתלבש חשוף? - LOL אני לובשת הכל
האם יש לך מספר מזל? - כע כמו לחצי עולם- 7
ספר אהוב? - ---- כמה בני זוג היו לך? - LOL האם יש לך בנזוג כרגע? - LOL לאאא
האם היית בקשרים בעלי גוון רומנטי עם אנשים שאתה לא יכול להכליל אותם תחת בני זוג? - LOL לא אתה אוהב תותים? - חחחחח כןןןן [בדיחה- איש אחד הולך ברחוב ושואל ילד אחד: "ילד ילד מה השעה?" אז הילד עונה לו "אני לא ילד, אני תות!"
] וקיווי? - פיכס לאאא
מה הפרי שאתה הכי אוהב? - תפוחים ותמרים... סתם לא תפוחים ותפוזים
איפה תהיה עוד עשר שנים? - LOL ג'ה נה סה פה האם חשבת אי פעם על התאבדות? - מממ סתם לשניה אחת כזאתי אבל אני לא טיפוס כזה
האם אתה מגדיר עצמך שוביניסט או פמיניסט? - לא זה ולא זה... פמיניסטיות תמיד מצחיקות אותי משום מה
האם אתה נמשך למיסטיקה? - לא האם אתה מאמין באלוהים? - ככה.. האם החלקת פעם על הקרח - כןןן
מתי פיהקת בפעם האחרונה? - לפני שניהה
האם אתה רעב עכשיו? - לאאא.. פאק כל היום אכלתי לחם עם גבינה וטיפה קורנפלקס

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif ירדן יש לך פיצול אישיות../images/Emo35.gif

ראי תגובה בפורום המורדים.

dandusha1

New member
עונה :)

צבע אהוב:כתום :) מאכל אהוב: מממ.. כמעט כל מה שאמא מכינה מממ ומקדונלד'ס :) סרט אהוב: יש הרבה שאהבתי , אבל אפקט הפרפר זה אחלה סרט
סרט שהכי השפיע: "סיפור אהבה בלתי נשכח"
שיר אהוב: יש הרבה :) שיר שהכי השפיע: beatiful של כריסטינה אגילרה
מקום אהוב בארץ: אילת :) מקום אהוב בעולם: ארה"ב
עונה אהובה: ממממ.. חורף , הכי כיף :) האם אתה נוסטלגי: מאוווווד
האם אתה אוהב ילדים קטנים: חחח כן
האם ברחת אי פעם מהבית: לא :\ האם הפעם הראשונה שלך הייתה מאהבה(אני חושבת שהתכוונו לנשיקה..): הנשיקה , הייתה מאהבה :\ האם פעם שברת לב של מישהו: לא חושבת :\ האם שברו את לבך: כן :( האם יש לך חברי ילדות: חח ברוררר ;] האם אתה מתאר עצמך כאדם אופטימי או פסימי: אופטימי
האם אתה היפוכונדר: אין לי מושג מהזה :\ האם אתה אוהב את עצמך: לא אוהבת ולא שונאת :) מחבבת
שתייה אהובה: ממ.. קולה :) האם ניסית אי פעם סמים: ממש ממש לא ! האם אתה ימני או שמאלני: לא בקטע הזה .. האם אתה שמאלי או ימני: כנ"ל האם אתה רוצה ילדים [ואם כן, כמה?]: כן , 3 ילדים :) האם בחרת להם כבר שמות: חח כן שני בנים : רן וזוהר ובת : רז :) האם צבעת אי פעם את שיערך: לא האם אתה בקשר קרוב עם אחייך: כן האם אתה בקשר טוב עם הורייך: חח כן :) האם אתה אוהב את המשפחה שלך: מאודדד ;] האם אתה יודע עוד שפות בנוסף לשפת האם שלך: ממ.. אנגלית וקצת צרפתית :) האם אתה אוהב לשיר: חחח לפעמים :) האם אתה אוהב לרקוד: כן האם אי פעם רקדת לבד בחדר עד טרוף חושים: חחח לא עד טירוף חושים , אבל כן :) האם אתה אוהב להתלבש חשוף: תלוי כמה חשוף :| האם יש לך מספר מזל: 7 ספר אהוב: אין ,לא מתה על לקרוא כמה בני זוג היו לך: מממ.. עד עכשיו 4 לא רציני ו1 רציני :) האם יש לך בנזוג כרגע : לא האם היית בקשרים בעלי גוון רומנטי עם אנשים שאתה לא יכול להכליל אותם תחת בני זוג: כן .. כל ה-4 אתה אוהב תותים: חח כן :) וקיווי: לא מה הפרי שאתה הכי אוהב: ממממ... תות :) או ענבים :) איפה תהיה עוד עשר שנים: אני לא יודעת איפה אני יהיה מחר :\ האם חשבת אי פעם על התאבדות: לא, חס וחלילה ... האם אתה מגדיר עצמך שוביניסט או פמיניסט: לא האם אתה נמשך למיסטיקה: לא האם אתה מאמין באלוהים: כן האם החלקת פעם על הקרח: לא :| מתי פיהקת בפעם האחרונה: בשיעור מתמטיקה :\ האם אתה רעב עכשיו: מאווד ;]

dandusha1

New member
טעות

יש לי טעות קטנה בהאם אתה שמאלי או ימני : חחח אני ימנית :) חשבתי שזה בפוליטיקה :)

גלושש

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo110.gif ../images/Emo6.gif חחחחח אני החברת

ילדות
גאה בזה

vanna

New member
תשובון נחמד

צבע אהוב אדום מאכל אהוב במבה סרט אהוב: לסי שובי הביתה סרט שהכי השפיע "סמסמה" שיר אהוב אתם לא מכירים שיר שהכי השפיע אין מקום אהוב בארץ ים מקום אהוב בעולם ישראל עונה אהובה אביב אוהבת ילדים קטנים לא ברחתי אף פעם מהבית הפעם הראשונה שלי היתה מאהבה בערך פעם שברתי לב של מישהו פעם שברו את ליבי אין לי חברי ילדות אני מתארת את עצמי כאדם אופטימי אני אוהבת את עצמי שתייה אהובה יין מתוק לא ניסיתי סמים ולא מיתכוונת לנסות אני ימינית אני רוצה 2 ילדים לא בחרתי שמות צבעתי את שערי מס' פעמים אין לי אחים אני בקשר טוב עם הורי אוהבת את מישפחתי אני יודעת 4 שפות לא אוהבת לשיר אוהבת לירקוד כן פעם אני מיתלבשת בהתאם למקום אליו אני הולכת יש מספר מזל ספר אהוב הנסיך הקטן היו לי 3 בני זוג אין לי בנזוג כרגע כן כן מה? נימשכת למיסטיקה מאמינה באלוהים ליפעמים החלקתי המון פעמים על הקרח ליפני שניה פיהקתי מאוד רעבה עכשיו

עונה....

צבע אהוב:ורוד סגול ותכלת מאכל אהוב:כריות{חח השוגי כן?!} סרט אהוב:יומני הנסיכה 2 סרט שהכי השפיע:אף 1 שיר אהוב:אממ...לא יודעת מלאא שיר שהכי השפיע:שום שיר מקום אהוב בארץ:אילתתת מקום אהוב בעולם:ספרדד עונה אהובה:כווולם האם אני נוסלגית:קגע מה זה אומר? האם אתה אוהב ילדים קטנים:חולה עליהם האם ברחת פעם מהבית:חחח לא האם פעם ראשונה היתה מאהבה:פעם ראשונה..אממ זה היה באמת או חובה אבל פעם שניה היה מאהבה...חח האם שברת לב של מישהו:להיפרד נקרא לשבור לב? האם שברו את לבך:תאמת...שלא חברי ילדות:בטחח אופטימי או פסימי:אופטימי האם אתה הפוכונדר:מה זה?!חח האם אתה אוהב את עצמך:כן אבל אני לא סנובית...{או מיי דאג נשברה לי הציפורן...סתם חחחח} שתיה אהובה:קוקה קולה ניסית סמים:חס וגראס...חחחחח ימיני או שמאלני:שמאלניתת...שמאלנית זה אלה ששונאים תערבים נכון? שמאלית או ימנית:ימנית רוצה ילדים:בטח...אממ 3 בערך.. בחרת שמות:חח זה לא קצת מוקדם? צבעת תשיער:לאא מה פתאום בקשר עם אחים:כן קשר מאוד טוב רק לפעמים אנחנו רבים בקשר עם הורייך:כן קשר טוב האם אתה אוהב תמשפחה שלך:כןן עוד שפות:קצת אנגלית וספרדית...חח אוהב לשיר:אני שרה כמו צפרדע...חחח אוהבת לרקוד:אממ כן רקדת לבד עד טירוף חושים:חחחחחחח לאאא להתלבש חשוף:לאא מה אני שרמוטה{מללה סתםםם} מספר מזל:כןן...6 ספר אהוב:אמממממממממממממממ....? כמה בני זוג:5 בנזוג עכשיו:לא אוהב תותים:מאודד קיווי:בלעעע הפרי האהוב:מישמיש..חח עוד עשר שנים:אמממ בערך אחרי צבע ..? האם חשבת על התאבדות:חססססס וחלילהההההה שוביניסט או פמיניסט:שחכתי מזה פמיניסט...לא יודעת האם אתה מאמין באלוהים:בלב שלם האם החלקת על הקר:כן מתי פיהקת פעם אחרונה:אממ בשיעור השישי רעב:לאא ממש לא אכלתי מרק בשתיים...כמה אפשר...

התשובות שלי:

1)הצבע האהוב עליי זה: ורוד,ירוק. 2)מאכל האהוב עליי זה: שניצל טבעול ונקניקיות טבעול. 3)הסרט האהוב עליי זה:הארי פוטר והאסיר מאזקבאן. אני ממליצה לכם ללכת לסרט הזה. 4)הסרט שהכי השפיע עליי:תפוס את הכריש.זה סרט מושלם. 5)השיר האהוב עליי:הלב-מאיה בוסקילה.היא מושלמת
אני
בה
6)שיר שהכי השפיע עליי:משתגע מלך להיות. השיר הזה מושלם
7)המקום הכי אהוב עליי:ה-
שלי
8)המקום בעולם הכי אהוב עליי:-ארנטינה
שם גרים כל השחקנים שאני
בהם
9) העונה האהובה עליי:אביב. כי יש-
יפים
10)אני לא יודעת אם אני נוסטלגית.אני
חושבת
11)אני
בילדים קטנים וגם תינוקות
12)אני
ו-
ברחתי מה-
13)
התנשקתי עם מישהו
איזה גועל
14)|לא שברתי-
של מישהו מעולם
15)אני
יודעת
16)
אין לי חבר ילדות
17)אני
יודעת
18)אני
יודעת
19)
מאוד
20)השתייה האהובה עליי:מיץ תפוזים
21)מה פתאום
איזה גועל-
22)אני ימנית
23)אני ימנית
24)אני רוצה 3 ילדים
25)אני עוד לא בחרתי שמות
26)
מעולם לא צבעתי את השיער
27)בערך
28)אני בדרך-כלל בקשר טוב עם ההורים שלי
29)
אני
את המשפחה שלי
30)
אמא ואבא שלי מדברים עם התירים בבית מלון רק באנגלית
31)אני מאוד
לשיר
32)אני מאוד
לרקוד
33)אני לא יודעת
34)מה פתאום
איזה גועל-
35)
מספר המזל שלי-10
36)הספר האהוב עליי:האסופית. 37)אני לא יודעת. 38)אין לי בן-זוג
39)אני לא יודעת. 40)אני
תותים
41)אני לא אוהבת וקיווי
42)הפרי שאני
בו:תותים
43)אני לא יודעת איפה.אולי באוניבסטיה
44)מה פתאום על התאבדות
איזה פחד
45)אני לא יודעת 46)אני לא יודעת 47)בטח שאני מאמינה באלוהים
48)
פעם 1 אבל לא ממש הצלחתי. 49)נדמה לי שבבית הספר. 50)אני לא רעבה עכשיו.

למעלה