שרשור הכרות אלטרנטיבי מס' 2

המממ

New member
../images/Emo19.gifשרשור הכרות אלטרנטיבי מס' 2../images/Emo19.gif

השאלות שהוזכרו במשחק "שאלת השאלות" מופנות עכשיו אליכם. אנא ענו בלי שומקשר לאף שיר...
הרי: 1. האם אתה שמח כמו שאני שמחה? 2. ?can you tell me where my country lies 3. ?why am i getting older 4. ?sir, can you help me 5. של מי היד אשר עלי זוחלת? 6. למה את הולכת בלי לומר מילה? 7. ?who knows which one of us will stay 8. ?do you know you make me cry 9. טוב לי עכשיו? 10. עד מתי תמשיך לברוח? 11. ואיפה החיים שלך היום, הא? 12. למה? 13. מה השתנה בי?
איחולי הנאה!
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

jily

New member
סתם תשובות

1. האם אתה שמח כמו שאני שמחה? אני שמחה מאוד...כרגע לפחות! סיימתי עבודה קשה ועכשיו אני בבית! 2. ?can you tell me where my country lies no i can't but you can ask the president 3. ?why am i getting older את לא באמת מזדקנת...פשוט כולם נעשים צעירים יותר. 4. ?sir, can you help me לא sir אבל בהחלט יכולה לעזור. טיפול פסיכולוגי ב 200 שקל לשעה. 5. של מי היד אשר עלי זוחלת? לא שלי! הידיים שלי בכיסים. באמת! 6. למה את הולכת בלי לומר מילה? אין לי מה לומר לך. אם היה לא הייתי הולכת... 7. ?who knows which one of us will stay רק אלהים שבשמיים 8. ?do you know you make me cry me? i'm a good person! 9. טוב לי עכשיו? אם אני פה אז בטח! 10. עד מתי תמשיך לברוח? עד שתפסיקו לרדוף אחרי 11. ואיפה החיים שלך היום, הא? בבית של ההורים, ושלך? 12. למה? כי אני לא רוצה לחיות ברחוב. 13. מה השתנה בי? קצת גבהת, כמה עברו? 15 שנים? 5.6. 7.

naamutzi

New member
והרי התשובות ועיקרן תחילה:

1. האם אתה שמח כמו שאני שמחה?
ואללה, למה לא, תביא
2. ?can you tell me where my country lies
ממש שם על המדף העליון 3. ?why am i getting older
אתה לא, זה כל השאר שהופכים לצעירים יותר.. 4. ?sir, can you help me
כל עוד זה לא קשור בכסף, למה לא? 5. של מי היד אשר עלי זוחלת?
של thing ממשפחת אדמ'ס 6. למה את הולכת בלי לומר מילה?
טוב נו- מילה. 7. ?who knows which one of us will stay
אני יודעת, אבל אני לא מגלה... 8. ?do you know you make me cry
לא יודעתי, אבל עכשיו אני יודעת!! 9. טוב לי עכשיו?
בשבילך אני מקוןוה שכן 10. עד מתי תמשיך לברוח?
עד יום שלישי ב-19:00. למה? 11. ואיפה החיים שלך היום, הא?
על המדף שמתחת למדינה. 12. למה?
תיראי, תשמעי, קשה להסביר ככה על רגל אחת... 13. מה השתנה בי?
חוץ מהניתוח לשינוי המין? לא הרבה!

TJSBZ

New member
תשובות אופטימיות

1. האם אתה שמח כמו שאני שמחה? לא. הרבה, הרבה, יותר. 2. ?can you tell me where my country lies מערבה מכאן. 3. ?why am i getting older ?why not 4. ?sir, can you help me !maybe, if you stop calling me sir 5. של מי היד אשר עלי זוחלת? של הכלבה שלי, סביר להניח. 6. למה את הולכת בלי לומר מילה? כי נגמר לי הקול. 7. ?who knows which one of us will stay none of us 8. ?do you know you make me cry I'll take that as a compliment, thank you 9. טוב לי עכשיו? תשאלי את גלעד שגב. 10. עד מתי תמשיך לברוח? עד שאת תפסיקי לרדוף. 11. ואיפה החיים שלך היום, הא? באמצע הדרך בין טוב למצויין. 12. למה? ככה. 13. מה השתנה בי? ענית על זה בשאלה 3 - הזדקנת...

המממ

New member
../images/Emo176.gif התשובות שלי ../images/Emo176.gif

1. האם אתה שמח כמו שאני שמחה? אההה... יש לך סרגל למדידת שמחה או משהו? 2. ?can you tell me where my country lies לא, אני לא יכולה להגיד לך. תחפש לבד, זו המדינה שלך. 3. ?why am i getting older כי רק אני יכולה להשאר בת 16 לנצח. 4. ?sir, can you help me תלוי במה, מתי, למה, כמה ומה יוצא לי מזה. 5. של מי היד אשר עלי זוחלת? זו היד שלך...
6. למה את הולכת בלי לומר מילה? אתה מבלבל אותי עם מישהי אחרת. אני תמיד אומרת יותר מדי. 7. ?who knows which one of us will stay אני! אני! אבל אני לא מגלה לכם... 8. ?do you know you make me cry כן, למה? 9. טוב לי עכשיו? משתדלים... 10. עד מתי תמשיך לברוח? עד שתתפוס אותי! 11. ואיפה החיים שלך היום, הא? למה להזכיר לי את זה, למה...?
12. למה? זה גם מה שאני שאלתי לפני שניה! 13. מה השתנה בי? השמנת קצת בפרופיל. יומטוב ושקט שיהיה לנו!

ֹDaysleeper

New member
../images/Emo26.gif

1. האם אתה שמח כמו שאני שמחה? שמח? אם כבר אז שמחה. אני מקווה שכן. תלוי כמה את שמחה. 2. ?can you tell me where my country lies משקרת לך בפרצוף. כן, כן. 3. ?why am i getting older כי הזמן עובר? 4. ?sir, can you help me לא. 5. של מי היד אשר עלי זוחלת? אממ...מצטערת לומר...זו לא יד 6. למה את הולכת בלי לומר מילה? ככה! 7. ?who knows which one of us will stay בסוף שנינו נדע. 8. ?do you know you make me cry כן, נו אחרת למה אני עונה לשאלות האלה?
9. טוב לי עכשיו? כן מצוין 10. עד מתי תמשיך לברוח? עד שתפסיק לבלבל לי במוח 11. ואיפה החיים שלך היום, הא? החיים שלי בלילה לא ביום 12. למה? ככה יצא. 13. מה השתנה בי? כלום

למעלה