עוד אחרי הפרק של שבוע שעבר ניחשתי את זה, אבל עכשיו אני בטוחה. כלאו אותו איפשהו. וסול... יחזור לחיים איכשהו. ואסתר... גם כן, מן הסתם. אבל כן - כאילו, גם אם השחקנים לא יכולים לשחק העונה, זה לא אומר שחייבים להרוג אותם כל הזמן, ובאותה דרך. מזכיר קצת את הארי פוטר השביעי.
אין כל כך אינטראקציה חברתית בין הדמויות. יש את ג'יני וצ'יף בעלילה בוורטיגו, את אנה בעלילה עם אסתר ורון והקיפרים ועם דניאל, את דילן עם שתי החברות החדשות שלו, ורק לזואי, מייקי ויהלי יש קטעים חברתיים משעשעים עם החבורה מימי הביניים - הוגו, איזבלה, ג'פרי וקוזמו, וגם כן, זה די מצומצם.
פרק נחמד .. למרות שאני מעדיפה את שאר פרקי השבוע שהיו . מאי הרשקוביץ (סופי) , מיכאלה אלקין (איזבלה) ומיכל קופר קרן (תסריטאית) הן שלוש הטעויות הגדולות ביותר של העונה !!!!!!!!!!! לפי דעתי , מאי הרשקוביץ ומיכל קופר קרן במיוחד הרסו את הסדרה . לפי דעתי , גם היו צריכים לעשות את העונה הזאת בעתיד . זה כאילו "גירשו" את גיורא מהתפקיד .. אגב - בנוגע לאסתר עייני ( איילת מרגלית ) ? היא שחקנית מדהימה ואחלה בן אדם ( המורה שלי לתיאטרון ) וכל פעם שאני רואה האי אני ישר צועקת לכולם " זאת המורה שלי !! " וזה ממש מצחיק .. = ) שאלה - איזה עונה בינתיים אתם הכי אהבתם ? אני הכי אהבתי את השנייה , אח"כ את הראשונה ואז את השלישית , אשמח לשמוע את הדירוג שלכם .
שחקנית גרועה, משעממת. את מיכאלה אלקין לא חיבבתי גם כשהיא הייתה בראש גדול, יש לה סגנון דיבור מעצבן, אבל היא די מתאימה לתפקיד שלה, והיא לא תפקיד ראשי מידי אז זה נסבל. ומיכל קופר קרן - הרסה את הסדרה. ללא ספק. אני מתגעגעת לתסריט של גיורא
מותר להביע דיעה, אבל אני חושב שכדאי לחכות קצת לפני ששופטים בחומרה. מיכל קופר קרן היא תסריטאית שעבדה עם גיורא לאורך כל הדרך. אף אחד לא תלש את גיורא מהתוכנית (הוא עדיין בכתוביות, לא?).....
זה מורכב. נראה לי שהכי אהבתי את העונה הראשונה כי הכל עוד לא היה כל-כך מורכב וגם כי אביגייל עוד שיחקה שם. לגבי המקום השני או השלישי עוד לא החלטתי. אני מרגיש שבשיל שיפוט הוגן אני צריך קודם לראות את כל העונה השלישית.
הקטע בין אסתר לאנה היה ממש מרגש! באמת שגם אני מתחיל לאהוב יותר ויותר את הדמות של אנה. גם אסתר שיחקה מדהים. מה שכן, ציפתי שהעלילה תמידך עם זה שדניאל יודע שקוראים לה אנה ומכיר את הסיפור. (אגב, מה היא עשתה לו שהוא התעלף?)