חדשות

AdiA12

New member
מה בסוף לא רשמתי את זה? ><" ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

דמאט הייתי בטוחה שכן.. חח

loserontheloose

New member
באמת למה?

ת'אמת שהאחות הקטנה שלי (בת 12) הראתה לי את העיתון. הייתי רצינית שהמלצתי ללמד ת'אחים הקטנים אנגלית עם זה!

AdiA12

New member
חחח שאלות מאווווד "קשות". XDDD ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifחחחחחח עכשיו דאגי שלח הודעה

במייספיס , ובול לפני כמה דק' שלחתי להם הודעה.. =] מוחעחעחעח D: זה יהיה ממש מאגנייב עם דאגי קרא את מה שרשמתי
ולמה שבאמת מעניין אותכם ,
Hi! As promised i have put up a picture of my new Sterling painted by one of the most awesome artists on the planet Drew Brophy check out more of his stuff at http://drewbrophy.com/ May the force be with you Doug xx

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gifחחחחחחחחחחחח התמונה של דאגי

ענק!
תודה על הכל, והבאס שלו ממש קריפית. אבל מגניבה XD

AdiA12

New member
תודה וכל הכבוד D: תרגום מהPOPSTAR ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

יפה שהשקעת ! חחח מסכנים. באמצע ההופעה.. XD התמונה של דאגי עם כל המעריצות מאחורה מצחיקה
ואהבתי את הבאס החדשה!
אממ מי שרוצה, תירגמתי את החלק שלמעלה בכתבה מעיתון הPOPSTAR מארגנטינה.. פשוט את שאר הכתבה אני לא מצליחה לקרוא, מילא שזה קטן, אבל האותיות עולות אחת על השנייה ><" אז אני לא מצליחה להבין מה כתוב. אז.. זה תירגום לחלקים שכתובים באדום, בשחור מודגש ומה שבתמונה: באדום - המוסיקה שמכה את כל ההקלטות [אה? *מרימה גבה*] בתוך התמונה - התופעה מקפליי בשחור מודגש - טום, דאגי, דני והארי, הם אחת מהלהקות האנגליות הכי מפורסמות בעולם, [והמשפט הבא אני לא לגמרי בטוחה לגבי הפירוש שלו], המכירות שלהם עולות על אלו של הלהקה האגדית "The Beatles". בהערה זאת כפי שהתחלנו, הדיסקים שלהם ומי שנהיה חבר בלהקה זאת, מבטיח להיות אגדת פופ.

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif תוודה ../images/Emo140.gif

איזה חמווד דאאגי
וואי והבס החדשהה
ממש ייפהD: וואי איזה תמונות שוותתת
אוף למה בארץ לא יכולים להוצייא עייתתוון אחד עם כאלה תמוונות
תודהתודהתודה

Lex 1

New member
../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif תרגום ../images/Emo149.gif

היי אמיגוס (חברים), תודה לכולם שבאו לראות אותנו היום בסידני (אוסטרליה). אני מתנצל על הבעיות הטכניות עם הגיטרה שלי... אני כ"כ גרוע שלא יכולתי להבין מה הבעיה הייתה... מתברר שנגמרה לי הסוללה בפדל (?) , טעות של מתחילים! בכל אופן, חוצמזה הייתה לנו הופעה מעולה. עצוב שזאת ההופעה האחרונה שלנו באוסטרליה במסע הזה אבל נשתדל להגיע לכאן שוב כמה שיותר מהר! כן, אני בסטודיו בזמן שדאגי מקליט קצת עם הבס... ובכן, אנחנו אמורים להקליט אבל עד עכשיו אכלנו 2 מגשי פיצה ומזנון פיקניק ודברנו על שטויות במשך שעה. אבל אנחנו נתחיל להקליט קצת בזמן הקרוב! קפטן פלטצ'ר "חותם" החוצה נשיקה

למעלה