גם אני מתחתנת

../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif גם אני מתחתנת

שלום לכולכןומזל טוב, אז גם אני מתחתנת ב14/3/02 והופכת להיות אקטיבית בפורום מגניב זה. עד כה הזמנתי שמלה אצל יאיר ג´רמון,עליי לציין שהיגעתי אליו בעיקבות המלצות הפורום. בן אדם מהימן ואמיןומוכשר. בחרתי שמלה מהממת מקולקציה החדשה. איפור ושיער רוני פרנקל בחור מדליק וכשרוני. מתלבטים בין הטראסק ואופל, שני מקומות חדשים ויפים. צילום: עושים צילום. שאר הדברים עדיין לא סגורים אז אשמח לקבל רשמים גם על נותני השירות שבחרנו וגם על אחרים. תודה

ניצניצ

New member
ברוכים הבאים ו../images/Emo49.gif

לא מכירה את אלו שהזכרת מנסיון אישי, אבל אני יכולה להמליץ על אלעד ממקסימום בתור די גי´ (ראי מחמאות בסיפור החתונה שלי ובתשובתי לשמופית מהיום - 2-3 שירשורים אחורה)

שירונה

New member
ברוכה הבאה ו-../images/Emo49.gif !

אני לא מכירה את המקומות שציינת, מצטערת. אפשר לשאול את מי לקחתם כצלמים מ"עושים צילום"? אנחנו חושבים לקחת אותם...

nikit1

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo65.gif

גם אני עושה את השמלה אצל יאיר ז´רמון...ברוכים הבאים לפורום! לגבי המלצות- שמעתי על טראסק דברים טובים וגם יעלי2 שהיא חברה בפורום מתחתנת שם ובטח תתן לך המלצה ממקור ראשון.לגבי המוסיקה- לקחנו את "פלסטלינה", יש להם שם טוב וגם ראינו אותם בפעולה והם מצוינים. בכל מקרה- המון הצלחה ומזל טוב!

*שיר

New member
../images/Emo20.gif מזל טוב וברוכים הבאים

גם אנחנו לקחנו את "פלסטלינה" (ברשימת המומלצים של הרבה גנים) ולא התאכזבנו. אנחנו לקחנו את אורן, ולמרות שעשינו חתונה בששי בצהריים היה שמח מאוד על הרחבה! התרשמנו מאוד גם מהבעלים, עופר בר. שניהם אנשים מקסימים, נחמדים ומאוד עדינים. מומלצים!

shusa

New member
רוני פרנקל בחירה מצוינת../images/Emo68.gif

אני עשיתי איפור ותסרוקת אצל רוני. גם יצא מדהים וגם הייתי מוכנה בדיוק בזמן שהובטח לי. את לא תתחרטי תאמיני לי...וחוץ מזה מזל טוב :)

הילית*

New member
יאיר ז´רמון- בחירה מעולה !

אני כ"כ נהנתי לעשות שמלה אצלו בגלל המקצועיות, היחס, השירות, והחום האנושי הרב ששופע ממנו. פשוט בחור מקסים שטוב לשים בידיים שלו את הפרט כמעט הכי חשוב עבור הכלה ! אז ברכותי לך על הבחירה ואשמח אם תתני לנו קצת פירורים על איך נראית השמלה ו...תמסרי לו ד"ש חם ממני !

דניאלה**

New member
אם בחרת את יאיר ג´רמון אז

שיחקת אותה בגדול !!! את יכולה להיות סמוכה ובטוחה שתיראי במיטבך והשימלה תקטוף אין סוף מחמאות (מנסיון...). הקיצר - אני שמחה בשבילך. אחלה בחירה! המצלה לגבי D.J - לנו היה D.J. מקסים, אדם טוב, בלי דאווין ולא יקר בכלל!!! הוא הרקיד אותנו עד 2 בלילה והיה על-הכיפאק. קוראים לו מודי ואם את רוצה פרטים אני בכיף אמסור לך. שיהיה לך כיף, הרבה מזל טוב ונסי להנות עד כמה שאפשר מכל הסידורים לפני הערב הקסום הזה.

shelycat

New member
../images/Emo91.gifעל../images/Emo125.gif

לגבי התקליטן רצית להמליץ לך על רון קובי מבארקה (03-6913461) שהיה בחתונה שלי (וחוץ מזה עשה גם את החתונה של פנינה טורנה בבאר של סבא). הוא הצליח להרקיד קהל לא רקיד וסרבן עד 01:30 לפנות בוקר כולל החתן שלי שהוא כמעט רדף אחריו עם נבוט כדי שירקוד (אמרתי סרבן ריקוד). חוץ מזה ממליצה בחום ללמוד ריקוד ולהכין אחד לריקוד הפתיחה אצל קרן מהצעד הנכון בגבעתיים (053-717980).

אתי@

New member
מזל טוב וברוכה הבאה לפורום../images/Emo39.gif

על טראסק שמעתי המון דברים טובים, על אופל לא שמעתי - sorry... לגבי DJ, אצלנו תקלט חנן דרוב והיה פשוט מעולה. הרחבה כל הזמן היתה מלאה, אנשים לא נחו לרגע, היתה מוסיקה מעולה, סאונד מעולה, וחנן בן אדם מדליק
אנחנו היינו ממש ממש ממש מרוצים, ללא ספק הוא אחד הבחירות הטובות שלנו בחתונה

יעלי2

New member
ברוכה הבאה. אנחנו מתחתנים בדיוק

חודש לפניכם. המלצה לגבי די ג´´, יש לעושים צילום דיל עם מוסיקה פלוס לחורף. כדאי לבדוק..

למעלה