דיון~סקר

../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo140.gifדיון~סקר../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo140.gif../images/Emo179.gif

חשבתי על איזה דיון או סקר אני יכולה לשאול ומצאתי: עם הייתם מעצבי השער של התאומות עוד לפני שהיה להם את השער של עכשיו איך הייתם מסדרים אותו
תישתמשו בכל הדימיון:) למשל לצבוע לאדום לעשות פוני ...:) אני הייתי צובעת להם את השער בשחור זה ניראה לי מזה יפה... רק חבל שאחר כך זה קשה להוריד

FlowerPower

New member
הממממ...

למרי קייט הייתי עושה פסים כחולים וגלים בשיער (כמו שיש לאשלי עכשיו) ושכל זה יהיה באחת מהתיסרוקות המבולגנות שעשו להן בטובות השתיים
לאשלי הייתי עושה פסים אדומים וורודים ושיער חלק (כמו שיש עכשיו למרי קייט) ומזה לעשות לה קוקו "בלוף" יפה לא?

idit girl

New member
הכי נורא.....

זה שהיו צובעים להם לאשלי לשחור ולמרי-קייט לאדום והיו עושים להם קצוץ.......
אאאאאאאאאיייייכככככססססס!!!!! אל תבינו לא נכון: זה לא מה שאני הייתי עושה להם!!! סתם אמרתי מה נורא בעיניי שיעשו להם
בקיצור אני הייתי משאירה ככה-הם נורא יפות ככה!!! אולי גוזרת להם קצת את השיער שיהיה באותו אורך לשתיהם כי לאשלי יש יורת ארוך לא.....?? ביי

אני הייתי עושה

למרי קייט שיער קצר חלק בלונד עם גוונים כחולים ולאשלי שיער ארוך מתולתל (כמו שיש לה בעונה השנייה של כלכך מעט זמן) עם גוונים וורודים

omer wild

New member
אמממ.....רגע אני חושבת...אה כן...

אני הייתי רוצה שתיהיה להן תסרוקת כמו בטובות השתיים כי עשו להן תסרוקות כאלו מבולגנות ומהממות !! אני כל הזמן ניסיתי לעשות אותם...את חלקן הצלחתי וחלקן לא...

motib4

New member
אני...

הייתי משאיר להם את האורך ומחליק להם את השיער. לא יפה להם מתולתל. בעעע... רעיון יפה.

מריקייט

New member
אוקיי אז לדעתי...

הכי יפה להן השיער כמו בכל כך מעט זמן בעונה הראשונה למרי-קייט שיער חלק קצת אחרי הכתפיים מפוצל ולאשלי תלתלים זה מהממם לה וגם יפה למרי-קייט חלק קצר ולאשלי חלק עד הכתפיים וגם יפה לאשלי גלי אבל למרי-קייט לא יפה גלי ולא פן כי זה מועך לה את הפרצוף וזה מכוער... לדעתי שהן היו בכל כך מעט זמן הן יותר יפות מאיך שהן עכשיו בגלל התסרוקות אבל עדיין הן מהממות בתמונה הזו שהן בחליפה שחורה הן יפות...

מריקייט

New member
בקיצור

למרי-קייט יפה חלק כמו בתמונה הזו ולאשלי מתולתל כמו בתמונה הבאה שאני אשים איכס זה לא יפה לאשלי כמו שהיא עכשיו חלק זה מועך לה את הפנים

מריקייט

New member
מרי-קייט חלק אשלי מתולתל

למרי-קייט הכי יפה חלק כמו בתמונה הזו ולאשלי מתולתל או גלי כמו בתמונות הבאות שאני אשים איכס לאשלי לא יפה חלק זה מועך לה את הפנים...

מריקייט

New member
אשלי עם חלק

סתכלו את ההבדל אשלי הכי יפה עם שיער מתולתל כמו בכל כך מעט זמן

מריקייט

New member
מרי-קייט עם גלי

הרבה יותר יפה לה חלק רגיל מאשר פן או גלי כמו שהיה לה בג´יי לנו כי זה מוחץ לה את הפנים...

מריקייט

New member
מרי-קייט עם פן

רואים את ההבדל? בקיצור מרי-קייט הכי יפה עם חלק רגיל לא פן ולא גלי ולא מתולתל ואשלי הכי יפה עם שיער מתולתל

למעלה