כתבה חדשה על מריאנה

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifכתבה חדשה על מריאנה

אספוסיטו, הלא היא רוברטה שהתפרסמה השבוע בעיתון "קלרין" לקח לי הרבה זמן לתרגם כי זה ארוך ואני עייפה, אז תתחשבו
ויעלה עוד מעט למאמרים, אם כבר אז כבר. ההימור של כריס מורנה בגיל 14 היא נוצצת כאחת היתומות של "קטנטנות". כבר יש לה דרך לא קצרה מאחוריה ועתיד מזהיר מול המצלמות. צחוק כנה,עיניים נוצצות, ספונטניות וחביבות הן התכונות שבולטות במריאנה ממבט ראשון. עם 14 שנים בלבד(ובגלל גזרתה הקטנה מייצגת גיל יותר צעיר מכך) היא עולה כאחת הנבחרות של כריס מורנה כדי להיות אחת מכוכבות הטלויזיה הבאות. כיום היא נותנת חיים לדמות "אגוסטינה" בקטנטנות. "לאודישן הראשון שהלכתי בחיי התקבלתי. אבל אני לוקחת איתי חברה של אמא,כי במשפחה שלי לא רוצים לשמוע מזה. באודישן כל הבנות היו בלונדיניות והיה להן אמרגנים או שהן הלכו לשם בגלל המלצה של סוכנות. מאיפה את באה? שאלו אותי. מהבית שלי, אמרתי להם. כולם נקרעו מצחוק וכעסתי. אבל כנראה שזה מצא חן בעיניהם כי התקבלתי", היא מספרת. היא הייתה בת 10, והכל היה כמו משחק גדול, קרוסלה ממנה לא ירדה יותר. "מעניין אותי מאד ללמוד, בגלל זה אני אוהבת שיש מורים למשחק כמו שיש לנו בסדרה. אתה צריך להשקיע מאד , להסתכל וללמוד מהשחקנים המנוסים. אני מרגישה כמו ספוג" , היא מתארת. בילדותה(כשהייתה יותר קטנה
) היא הייתה הליצנית של המשפחה והיא צפתה בסדרות של כריס כמו הרבה בנות בגילה, אבל מעולם לא עברה בראשה המחשבה להיות בצד השני של המסך. עכשיו היא לא מדמיינת את עצמה בשום מקום אחר. מריאנה מתחילה את היום ב7 בבוקר, לומדת שנה שנייה (כיתה ט') בבית הספר סאן ויסנטה דה פול, ב"פארקה פטריסיוס", השכונה בה גדלה וגרה כעת עם משפחתה(אבא אמא ושני אחים גדולים). בשעת ארוחת הצהריים היא הולכת מהר לביתה, אוכלת משהו ועושה נסיעה של 50 דקות עד לאולפנים במרטינז. "זה הזמן בו אני לומדת את הטקסטים". בשעה 8 אמה לוקחת אותה הביתה לארוחת ערב. בהפסקו בצילומים, מריאנה, כמו שאר חבריה לסדרה עושים את שיעורי הבית ולומדים. מה שכן, היא מודה שכשהיא מאד עייפה אז המצברוח הרע מנצח אותה והיא "נהיית מורדת". דמותה בקטנטנות היא של יתומה שקיבלה חינוך טוב מאד ועוזרת כל הזמן לילדים האחרים. "היו לי סצנות מאד קשות. כמו לגלות שההורים שלי מתו", היא אומרת ופורסת את התיאוריה הפרטית שלה לגבי המשחק:"אני חושב שזו טעות לחשוב על משהו מחייך הפרטיים כדי להיכנס לאווירה. אני חושבת שזה מסיח את דעתך ממה שעובר על הדמות. אני, ברגע שאני שומעת אקשן! נכנסת ישר לתוך הסצינה. בזמן שהיא מדברת, במקום בו נשארה התפאורה של "האח הגדול"(סדרת ריאליטי ארגנטינאית)(שבו בינתיים הילדים משתמשים כמקום להירגע ולעשות שיעורי בית) אפשר לשמוע ברקע סצנה שלה מהסדרה. "אוי, שם אני בוכה", היא אומרת ונראה שהיא חוזרת למצב המנטלי של הסיטואציה , כאשר מיד אחר כך היא מתעשתת וחוזרת לשיחה. למרות שזה לא נראה כך ,היא טוענת שהיא טיפה ביישנית. אך בגלל שהיא מחשיבה עצמה כשחקנית, כשאר צריכים להתנשק מול המסך היא עושה את עבודתה נאמנה- "בטלנובלה אני מתנשקת הרבה עם פטר/פיטר(
) שמשחק את טבאנו. אבא שלי לא מסתכל אחרת הוא מת", היא מספרת. בחיים האמיתיים, עדיין לא הגיעו הנשיקות האמיתיות. אחראית וביקורתית כלפי עצמה,כך היא מגדירה את עצמה. נשבעת שאם היה לה יותר זמן הייתה לומדת משחק, שירה והיפ-הופ." אני בכלל לא אוהבת את הבית ספר, אבל אני יודעת שאני חייבת לעשות אותו והולך לי טוב.יותר מזה, כשאני אסיים את התיכון אני רוצה ללמוד קולנוע. (מזכיר לכם מישהו?! אההמממ קמילה) מעריצה של ג'וני דפ(
),מריאנה מודעת לכמה עוד יש לפניה, גם ללמוד. "אני מקשיבה הרבה למבוגרים, אני אוהבת לשבת, לשמוע ולראות. חוץ מזה ההורים שלי כל הזמן אומרים לי לנחות על האדמה. וזה בסדר, כי צריך שיהיה לך טקט, במיוחד במקצוע הזה. לא להאמין כל הזמן שיהיה לך "ולז מלא" (איצטדיון כדורגל מלא, כלומר עתיד מובטח) כמו שהיה עם פלוריסיינטה.צריך גם לדעת להנות מזה. מי זאת? התחילה בגיל 10 ב"פינת אור" (שיחקה ילדה שהתחפשה לבן) ואחר כך היתה חל מצוות השחקנית בפלוריסיינטה (שיחקה ילדה מהרחוב) . כעת, בגיל 14, היא אגוסטינה, ילדה עשירה ומחונכת שנותרת יתומה וחולקת את הדרמה הפרטית שלה עם שאר היתומים של "קטנטנות". בגרסת התיאטרון של הסדרה, דמותה הייתה אחת מהבולטות ביותר.

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifחח כן הא../images/Emo3.gif

[בקשר לקמילה
] היא מעריצה את ג'וני דפ?
כפרעלייהההה
תודהה

LemonLimeLilach

New member
למות עליה

מהפעם הראשונה שראיתי אותה בפלוריסיינטה אמרתי שהיא תהיה מלכה כשהיא תהיה גדולה. היא שחקנית מעולה והיא יכולה רק להשתפר

גם אניי:]

אני ממש אוהבת אותה ויש לי מלא מלא מלא תמונות שלה במחשב והיא היחידה שיש לי תמונות שלה מפלוריסיינטה

למעלה