שרשור תמונות

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifשרשור תמונות../images/Emo13.gif

לא סתם תמונות, אלא תמונות חדשות של אנשים מפלורי, אם יש לכם שימו בבקשה, אני מתה להתעדכן...

../images/Emo41.gif

תמונות של בנחה מהקלטת הדיסק של אלמה פיראטה... מזכיר לי תמונות שיצאו של ארוואי שהם הקליטו תדיסק, עם האוזניות עליהם וזה

../images/Emo210.gif../images/Emo210.gifחדשה מגוחכת על לו

למרות שהמקור הוא האמין ביותר Tres días no fue a grabar Luisana Lopilato. La joven figura de "Alma pirata" y "Casados con hijos" tiene mucho trabajo,pero sufre por amor. Mariano Martínez le reprochó un beso que se habría dado en la tira con Nicolás Vázquez y la pobre Lu lleva tres días llorando. Cosas de niños. Laura Ubfal תרגום לואיסנה לופילטו לא הופיעה כשלושה ימים לצילומים. השחקנית הצעירה שמופיעה ב"אלמה פיראטה" ו"נשואים עם ילדים" עמוסה בעבודה, אבל סובלת מאהבה. מראנו מרטינז התרגז בגלל נשיקה שהיא צילמה בסדרה עם ניקולס וסקז ולו המסכנה בוכה כבר כשלושה ימים. שטויות של ילדים.

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifתמונות מירח הדבש של חואן..

יש גם כתבה אבל אנלא סגורה על כמה בא לי לתרגם אותה. אני יכולה לספר לכם שלבלונדה קוראים נטליה ליטואק והיא קטנה מחואן ב4 שנים, כלומר בת 28

תמונות מ-AP. ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

ואם אתם רוצים שלמוע יותר מהשירים של הפסקול אתם יוכלים לשמוע באתר הרשמי. הם קצת בילבלו את הסדר של השירים אז.. http://www.almapirata.com.ar/home.php האהוב עלי כרגע הוא סילנסיו של ווילי לורנסו
ותמונות
תנחשו מי באה לבקר? חימנה ארקאדי הידועה כסברינה מהמורדים.

עוד אחת. ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

וזהו אני אתן לאדוה לעדכן, ואם יהיו דברים שהיא לא תשים אני אשים מחר.

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifפדריקו ואנה../images/Emo3.gif

או חואן וקלאודיה, איך שבא לכם. שניהם +ניקולס קברה משתפים פעולה עכשיו במיני סידרה "Al limite", זאת תמונה מראיון שערכו איתם בעיתון קלרין

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifאסטבן פרזזזזזזזזזז../images/Emo99.gif

יאווווווו אני לא מאמינה כמה זמן לא ראיתי תמונה חדשה שלו שהיא לא מסדרה כלשהי1! זאת תמונה מהחתונה של חואן איזה חמוד הוא בא לחתונה שלו!!! בטח שמרו על קשר מאז הסדרה... בוביקות עליהם
איכ והחברה שלו זה הבת של ראול לקונה שזה מפיק חשוב והיא כולה ילדה/שחקנית פרוטקציות כזאת..

didalf

Well-known member
תודה../images/Emo24.gif ../images/Emo109.gif

התמונה הראשונה חדשה?
אז הוא סופסוף התגלח?
חואנצ'י
תודה שוב

תודה רבה אדוה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

חואנצ'ייייי שלי
גבר נשוי
ולמה הם לא מפסיקים לרשום שהיא המזכירה של סואר
פסדר מה ציפיתם שהוא יתחתן עם מדענית אטום
כאילו.. מה הם רוצים.. אבל עדיין אני שונאת אותה כי היא גנבה את בעלי:] אני בניתי עליו עד שאהפוך לבגירה

למעלה