A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

עכשיו אני ראיתי את חופשה בשמש ונזכרתי למה אני בכלל אוהבת את התאומות. בזמן האחרון כבר שחכתי למה, זה היה בשבילי פשוט הרגל. אבל הבנתי למה אני אוהבת אותן, כי אני נשבתי בקסמיהן! אולי הן לא משחקות כ"כ טוב, ואולי הן אמריקיות, בלונדיניות, סוחטות כסף מהמעריצים שלהן (אולי זה רוסרט ת'ורן?) אבל אני פשוט לא יכולה שלא לאהוב אותן. יש להן קסם אישי. ועכשיו אני מלאה באנרגיה מחדש כדי להעריץ אותן

מסכים חלקית

טוב דבר ראשון מלא זמן לא כתבתי פה וגם הפסקתי לקרוא אבל בכל זאת באתי לביקור בפורום כי משעמם לי וגם אני לא מזמן ראיתי את חופשה בשמש וכן גם אני מעריץ אותם מאותן סיבות שאת מעריצה אותן אבל חופשה בשמש כל כך שיעמם אותי עד שהרגשתי שזה פשוט סחיטה של המעריצים, זה פשוט עיצבן שאנשים קונים את הסרט הכי משעמם בעולם (זאת ההגדרה שלי לסרט הזה) רק בגלל שזה של התאומות יעני זה לא כאילו הם המותג היחיד בעולם הן לפחות יכולות להוציא סרט עם עלילה! בוינינג לונדון עוד היתה עלילה דרכון לפריז היה משעמם אבל ראיתי אותו בתקופה שהייתי שרוף על התאומות שפתינו חתומות היה בסדר להגיע לשם לא ראיתי אבל לפי העלילה זה כנראה היה גם משעמם (באמת שתי בנות נוסעות לסקי? זאת העלילה הכי טובה שהם מצאו?) אז כנראה זאת לא אשמתן אבל אני בטוח שהן יכלו לעשות משהו בנידון ודרך אגב אני בטוח שגם אותן הסרטים שלהן משעממים

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

ההפך. להדיע לשם וכשברומא אלו הסרטים הכי משעמים. השאר לא.

camila b

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif../images/Emo149.gif

מסכימה לחלוטין

יכול להיות שלהגיע לשם וכשברומא

משעממים לא ראיתי אותם מה שאני אומר זה שחופשה בשמש היה הסרט הכי משעמם של התאומות ובכלל שראיתי עד עכשיו למרות שכל הסרטים של התאומות מאז דרכון לפריז די משעממים

למעלה