The Clash of the 80´s

../images/Emo19.gif The Clash of the 80´s ../images/Emo19.gif

ישנן שתי סדרות אנימציה ממש משובחות שהופקו בשנות השמונים- Transformers (רובוטריקים) ו- Thundercats (חתולי הרעם) שתיהן שודרו בארץ באיחור של כמה שנים (מתורגמות ולא מדובבות). לשתיהן יש אף קשרי קומיקס בעבר ובהווה. בכל אופן, עניין אותי לדעת מי מבין באי הפורום הזה מכיר אותן, וממי שמכיר אותן מי הוא חושב שיותר טובה? למרות שאני מוריד בסיטונאות פרקים של שניהם, בסופו של דבר אני מעדיף את הTransformers בעיקר בגלל עושר מבחינת דמויות ועלילה. לא לדבר על זה שהם זכו למשהו כמו שמונה סדרות. בכל אופן מה דעתכם?

Lotus floweR

New member
אני זוכרת את שתיהן...

בעירפול רב. הייתי דיי קטנה. מעולם לא הקדשתי להם יחוס רב.....

תמונה מתוך Thundercats...

תמונה קבוצתית של הThundercats ההרואיים (לקוח מתוך עטיפה לחוברת חדשה שלהם מWildstorm ופרח לי שמו של הצייר עמו הסליחה)...

בל בל

New member
לפי דעתי הרובוטריקים היו הרבה יותר

טובים אבל מה אני בעצם מבינה בזה? ענבל

effigy

New member
הרובוטריקים וכנפי הרעם

אני יודע שחתולי הרעם (וואו זה נשמע רע בעברית) וכנפי הרעם (נשמע יותר גרוע) זה לא אותו הדבר... אבל אני גדלתי דווקא אליהן (בעיקר על כנפי הרעם) והיום ראיתי פרק של זה בYTV (הייתי אצל דודה שלי עם יס) עדיין נחמד... ובקשר לטרנספורמרס הייתה הרצאה באייקון על זה אבל לא באת...
עוד נוסטלגיות: אבירי האור הקסום ,החתולים הסמוראים (פחות טוב), הגרגולים (מישהו יודע איך קוראים לזה באנגלית) ...אח.. נוסטלגיה

The Flash

New member
אךךך נוסטלגיה אכן...

איך אהבתי את אבירי האור הקסום וחתולי הרעם.... בעיקרון כולנו גדלנו על סדרות קומיקס(אפילו אם חלקם הפכו לסדרות קומיקס רק לאחרונה) צבי הנינג´ה,חתולי הרעם, החתולים הסמוראים וכו....

giri

New member
גרגולים

Gargoyles באנגלית (לא מפתיע במיוחד, הא?) יצורים מיתיים מימי הביניים שהיו מפסלים כחלק מהעיצוב הפוסט מודרני של טירות מודרניות מהמאה ה 14...
כבר אז האמינו שהם מתעוררים לחיים בלילה (זה לא נראה מוזר שאנשים שהם יפסלו חיה מאבן והיא תתעורר לחיים... כל עוד פיסלו אותה כאדם-לטאה עם כנפיים. הם לא יכלו לפסל לעצמם דוגמניות על ערומות מאותה האבן??) ובפרץ הנוסטלגיה : g-force, כח המחץ, star blazers, אבירי השולחן העגול, היער הירוק שלא מזמן למדנו שגם עלילות היער הירוק התחיל מקומיקס (מי היה מאמין?) מעניין אם היה פעם קומיקס הזוי מאנגה-ילדות-אינפנטילי כזה סטייל פוני קטן או דובי אכפת לי...

effigy

New member
את בטוחה שזה גרגוילס כי חיפשתי ולא

ממש מצאתי....

row

New member
החתולים הסמוראים זאת סידרה פשוט

מצויינת אין מה לדבר בכלל אהבתי בעיקר את השננויות של המספר

row

New member
כל כך אהבתי את זה כשהייתי קטן

ראיתי את כל הפרקים של זה ומעולם לא הפסדתי שום פרק אבל לפי מה שזכור לי זה היה די טיפשי, כל פעם המנהיג ליינו (כן כן אני זוכר את שמו ובתרגום זה היה אריקו) כל הזמן הסתבך באיזו שטות ואז קרא לכולם בעזרת החרב שלו וכולם באו לעזור לו וכיסחו את כולם... thunder...thunder...thundercats hoooooo גם אני זוכר שבסרט ליאון היא רואה את הפרק הראשון של חתולי הרעם ודרך זה גיליתי שיש פרק קודם לפרק שעד אז חשבתי שהוא הראשון (אז בעצם כן הפסדתי פרק) בכל אופן אני זוכר שערוץ הילדים כל הזמן שידר או את זה או את ניצי הכסף שגם מאוד מאוד אהבתי למישהו יש מושג איך קוראים לניצי הכסף באנגלית?

SILVER HAWKS כמה בנאלי

וגם אותה וגם את THUNDER CATS אפשר לקנות בDVD באמזון. ןלשאלה של שי כן, לגרגולים קראו גרגויילס באנגלית. המקור, אבל אני בכלל לא בטוח שהיה באנגלית, אז לך תדע. בכל מקרה תנסה לחפש במאגר התמונות של אלטה ויסטה (לא של גוגלס כי שם זה לפי הקשר ויזואלי לאתר ולא לתמונה) ותנסה לחפש שם לפי שמות קבצים של גרגוליילס. בסוף בטח יצוץ משהו. חוצמזה החיפוש תמונותל של אלטה ויסטה לדעתי יותר טוב כי הוא יותר גדול מאשר של גוגל.

Logan16

New member
אם מדברים פה על סדרות טוב של ה80

incredible hulk הייתה מצויינת הימים שלבטי יש שער קצר שחור ולהולק פטריה מוזרה תודו שהקטעים שהוא משתנה היו מדהימים לאותה תקופה

למעלה