• פותח הנושא Oaf
  • פורסם בתאריך

Oaf

New member
../images/Emo19.gif

שי שי שי הספר החמישי! קאית קאית קאית בגרסא האמריקאית! הת הת הת יהיה לי עוד מעט! מים מים מים את העותק האחרון בירושלים! נד נד נד שמרו לי אותו במיוחד! מצקי מצקי מצקי כמה טוב שיש קרובת משפחה שעובדת בסטימצקי!!! שר שר שר אני מאושר.

HuGo Hell

New member
נצל"ש חשוב! ../images/Emo1.gif

סתכלו את הפורומים של פעם. מה אתם יותר מעדיפים? את של היום או פעם? אני בהחלט מעדיף את של היום.

Kryptonite

New member
הווו... הנוסטלגיה. ^^;../images/Emo168.gif

האמוטיקונים, והשמש הענקית לצד כל הודעה. ותראו! משהי חשבה שהספר הולך לצאת ביוני 2002, פספסת בשנה דארלינג! HEHEHEHEHE... היו זמניםם. עוד מעט פורום סמולוויל+לויס וקלארק חוגג
שנה
להיווסדו, ואני חוגג שנתיים בפורום ה"פ דה בוק ובמערכת תפוז בכלל.. רולז...

Charmed 4ever.

New member
חיחי |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

לי יהיה אותו ביום רביעי יחד עם דודה שלי מחו"ל...

Oaf

New member
כלום עדיין. ../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

אבל רק להחזיק את זה ביד, אחרי שחיכית לזה כמעט שלוש שנים, זה...וואו. ועכשיו אני מתחיל לקרוא.
|מאושר|

SaberTooth

New member
@____@

אגב, המשפט "אבל רק להחזיק את זה ביד, אחרי שחיכית לזה כמעט שלוש שנים"... המממ... הבנת כבר.

Woogyman

New member
לספר הזה יש הילת קודש. ../images/Emo110.gif

כמו הגרזן של באפי. רק כשמחזיקים אותו מרגישים את הכוח. לא שהחזקתי אותו עדיין, כמובן :) העותק שלי יגיע ביום שישי מאמזון. אני גם ככה צריך לסיים קודם את השלישי והרביעי (אני באמצע השלישי, כך שיש עוד הרבה עבודה).

Kryptonite

New member
השלישי בתחילה היה../images/Emo168.gif

די משעמם, אבל הטוויסט של הסוף היה מדהים והקטע אחריו (החזרה בזמן) השאירו אותי עם פה פעור. ההתחלה של הרביעית הייתה נוראית, הסוף שלו מעביר בי צמרמורת, וגם, הוא היה טוב.

SaberTooth

New member
את השלישי אהבתי מההתחלה עד הסוף...

הספר הכי טוב של ה"פ. חבל שזה שבא אחריו, שהיו לי כל כך הרבה ציפיות בשבילו, היה אכזבה בשבילי...

SaberTooth

New member
הממ...

הראשון והשני טובים יחסית. כאילו, לא עמוקים או גאוניים במיוחד, פשוט ספרים שכיף לקרוא אותם. הסוף של השני הפתיע אותי. אף פעם לא הייתי חושד בג'ני התמימה.

Woogyman

New member
הספר הרביעי היה מצויין. ../images/Emo110.gif

הוא הוציא את הסדרה מאווירת ספר הילדים שהיא הייתה שרויה בו. הוא היה ספר בוגר יותר, הרבה יותר אפל מהקודמים לו (ולפי השמועות, החמישי אפילו יותר אפל ממנו), סיפור מאוד מותח, סיום מאוד מפתיע ומאוד עצוב ומרגש. הספר הרביעי אשכרה הפחיד אותי. ואני לא מפחד בקלות, בטח ובטח שלא מספר.

למעלה