maya163

New member
../images/Emo19.gif

ובנושא אחר לגמרי. אני גרושה מעל עשר שנים ולא יצרתי מערכת יחסים שניה עד היום. היום שילדי גדלו אני רוצה לבנות פרק ב. שאלתי את הקלפים:האם אמצא זוגיות אוהבת אמיתית וכנהף האם-8 מטבעות אמצא-3 מטבעות זוגיות-צדק אוהבת-אביר המטות אמיתית - ריח וכנה - מלך חרבות סיכום - 4 מטות תודה

matal girl

New member
שלום לך וברוכה הבאה

אני הייתי ממליצה על פריסה קלטית- מה הפוטנציאל למציאת קשר זוגי בחצי שנה הקרובה. הפריסה הקלטית מתאימה כי כך תוכלי לקבל תובנות שונות. באתרו של אורי רז יש פריסה קלטית מתאימה ובה תוכלי להעזר. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

maya163

New member
תודה ילדה מטלית../images/Emo42.gif

פעלתי לפי עצתך ולהןהתוצאות: 10-סיכום יכולת כיוון הרוח- 7 מטות 4-בונוס לשואל אם ילמד את השעור הרוחני - אביר המטבעות 9-רוצה אבל פוחד - הכהן הגדול 6-עתיד קרוב כ-4חודשים - אס המטבעות 1-מה עוזר או בעד - 9 חרבות 5-עבר קרוב כ 4חודשים- 4 מטבעות 8-זווית ראיה של החברה - מלך הגביעים 2-מה חוסם או נגד- הכהנת הגדולה 7-דימוי וזוית אישית - אביר הגביעים 3-שיעור רוחני לשואל בהווה - 6 מטות ושוב הרבה תודה וחג שמח!

matal girl

New member
אני מבקשת להתחיל דווקא בסיכום

7 מטות-נדרשים ממך הרבה נחישות והתמדה בהחלטה שלך לפתוח פרק ב'בחייך גם אם כרגע את לא רואה את האור בקצה המנהרה. אם יש לך אומץ לב לעמוד במסע הלא פשוט מתוקף היותו כרגע מעורפל את מגלה את זה בקלף הסיכום. נקודת הזמן שלך שבה את מתחילה ברצון לזוגיות באה ממקום של יאוש,דכדוך והסתגרות מה שעשית בארבעת החודשים האחרונים קפאת על שמרייך וכשראית שדבר לא מתרחש את מוליכה את השינוי שבא בדמות אס המטבעות את מרגישה ראויה לצעוד בשביל הזה של ההבטחה שמעבר לו מחכה לך זוגיות הראויה לשמה. הכוהנת הגדולה מראה שהרבה דברים בנבכי הנפש הותירו בך צלקות שהתרפו עם הזמן אך הם עדיין שם. אולי פגיעה מבן הזוג לשעבר או בגידה שהייתה בך ולכן את מתקשה בלקום ולעשות מעשה מחשש להפגע. בחצי השנה הקרובה את עוברת תהליך מעניין וחשוב יתכן שכבר החלת בו - את מרגישה ראוייה לזוגיות טובה ואת עושה כל צעד אפשרי בדרך לשם. חשוב שתביני את תצליחי והכל מונח שם בהשג יד . את נדרשת להעז ולגלות שניצחת! מאחלת לך אושר והצלחה! ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

blackcat2

New member
הי ../images/Emo23.gif

אני חושבת שמזה תקופה ארוכה את מצויה בפחדים ובחוסר אונים המתבטאים בייחוד בנדודי שינה (9 חרבות). אני חושבת שמצאת מזור לנפשך מה שגורם לך לראות את פני הדברים בצורה שונה, אופטימית מעט יותר, אם יורשה לי. את חייבת לצאת מעורך ולהחזיר לחייך את רעיון הרומנטיקה והחושניות החיוניים כ"כ לקשר זוגי. האמיני באהבה ובעוצמתה ולכשתמצא אל תחששי להביע את כל התשוקה הזו ובכל הכוח. (הכוהנת הגדולה) יכול להיות שמאחר ולא היה לך בן זוג מזה זמן מה את מרגישה שאת צריכה את הניצוץ שיבעיר בך את האש מחדש. אל תדאגי, אהבה זה כמו לרכב על אופניים אף פעם לא שוכחים את זה. תהני מהמסע שמבחינתך הוא הצלחה בכל מחיר (6 מטות), נוכח היציאה כמובן וקחי בחשבון כי דברים יכולים ללכת לאט לאט.(אביר המטבעות) נראה כי בתקופה הראשונה תרגישי תקועה. דבר לא יזוז לפחות לא לפי רוחך. (4 מטבעות) בשלב אחרי ניתן יהיה להבחין בהצלחה קטנה בתחום המדובר. אולי בניצוץ של התחלת קשר יציב.(אס מטבעות) את מאמינה שיש לך הרבה מה לתת, יש בך המון נכונות והרבה רצון למציאת אהבה.(אביר הגביעים) סביבתך אפילו חושבת גדולות ממך. הם מאמינים כי מקומך בזוגיות מבטיחה וטובה ומקווים בשבילך כי זו תגיע ותסחוף אותך מרגליך. (מלך הגביעים) קלף הכוהן הגדול מייצג את חרדותיך והוא גורם לי לחוש כי את חרדה מפני הקיבעון, השעמום והאפרוריות שבמסגרת היחסים. את מבקשת לך משהו חדש חיוני ומרגש ואינך מוכנה להתפשר על כל קשר. במהלך התקופה שתחמת יהיו לך מאבקים בינך ובין עצמך במיוחד. קחי זאת באהבה כחלק מהמסע שלך. כפי שנאמר no pain no gain. אשמח לשמוע ממך.

maya163

New member
../images/Emo51.gif

אני חיבת שוב להחמיא לך את גדולה! אכן יש לי נדודי שינה המון זמן כבר. אני אופטימית מטבעי אך לאחרונה קצת התיאשתי אני לא אוהבת שגרה וקפאון ופוחדת מהם מאד. נכון אני מחפשת את הדבר המיוחד הניצוץ אבל המון זמן שאני לא מוצאת למרות שיצאתי הרבה פעמים עם אנשים שונים.דרך האינטרנט ולא יצא כלום לכן התיאשתי והפסקתי.ונכון אני לא מוכנה להתפשר על כל קשר.ועוד דבר נכון הסביבה שלי מאינה יותר ממני שאמצא משהו. לא חשוב שדברים ילכו לאט העקר שיתחילו. אני מאד דינמית ואוהבת שינויים ואתגרים. וקשה לי למצוא משהו שיעשה לי איך אומרים פרפרים בבטן - טעם של עוד.... מכל אופן המון תודה לך שכן אני מבינה שיש אור בקצה המנהרה לפי הפתיחה רק שזה יהיה לאט.

blackcat2

New member
בדיוק../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

היי אופטימית. עשי ניסיונות כנים לקדם רומנטיקה בחייך. כל עוד יש לך נכונות הסיכויים יגדלו אולם קחי בחשבון כי הקצב עשוי להיות איטי מהצפוי. כפי שנאמר "כל דבר בעיתו". ס-ב-ל-נ-ו-ת. בהצלחה ושמחתי לעזור לך.

למעלה