הי ../images/Emo23.gif
אני חושבת שמזה תקופה ארוכה את מצויה בפחדים ובחוסר אונים המתבטאים בייחוד בנדודי שינה (9 חרבות). אני חושבת שמצאת מזור לנפשך מה שגורם לך לראות את פני הדברים בצורה שונה, אופטימית מעט יותר, אם יורשה לי. את חייבת לצאת מעורך ולהחזיר לחייך את רעיון הרומנטיקה והחושניות החיוניים כ"כ לקשר זוגי. האמיני באהבה ובעוצמתה ולכשתמצא אל תחששי להביע את כל התשוקה הזו ובכל הכוח. (הכוהנת הגדולה) יכול להיות שמאחר ולא היה לך בן זוג מזה זמן מה את מרגישה שאת צריכה את הניצוץ שיבעיר בך את האש מחדש. אל תדאגי, אהבה זה כמו לרכב על אופניים אף פעם לא שוכחים את זה. תהני מהמסע שמבחינתך הוא הצלחה בכל מחיר (6 מטות), נוכח היציאה כמובן וקחי בחשבון כי דברים יכולים ללכת לאט לאט.(אביר המטבעות) נראה כי בתקופה הראשונה תרגישי תקועה. דבר לא יזוז לפחות לא לפי רוחך. (4 מטבעות) בשלב אחרי ניתן יהיה להבחין בהצלחה קטנה בתחום המדובר. אולי בניצוץ של התחלת קשר יציב.(אס מטבעות) את מאמינה שיש לך הרבה מה לתת, יש בך המון נכונות והרבה רצון למציאת אהבה.(אביר הגביעים) סביבתך אפילו חושבת גדולות ממך. הם מאמינים כי מקומך בזוגיות מבטיחה וטובה ומקווים בשבילך כי זו תגיע ותסחוף אותך מרגליך. (מלך הגביעים) קלף הכוהן הגדול מייצג את חרדותיך והוא גורם לי לחוש כי את חרדה מפני הקיבעון, השעמום והאפרוריות שבמסגרת היחסים. את מבקשת לך משהו חדש חיוני ומרגש ואינך מוכנה להתפשר על כל קשר. במהלך התקופה שתחמת יהיו לך מאבקים בינך ובין עצמך במיוחד. קחי זאת באהבה כחלק מהמסע שלך. כפי שנאמר no pain no gain. אשמח לשמוע ממך.