חגי ליכטיג
New member
../images/Emo190.gif אמנם לא בשר. אבל....
הוזמנתי היום, אחר כבוד למוסד קולינרי ותיק וידוע בצפונה של העיר העברית הראשונה. מעניין מה מקורו של המוסד המתהדר בשנת היווסדות 1900 (9 שנים לפני שנוסדה העיר העברית, ולפחות 40 שנים לפני שדיונות החול שמדרום לירקון חלמו להתעטף בשלמת בטון ומלט...). הכוונה של היא למסעדת שצ'ופק שנמצאת בקצהו הצפוני של רחוב בן יהודה (256, אם זה חשוב
). אחחחחחחחח איזה גודל של צלחות. השרימפסים והקלאמרים, עם הראשים, והרטבים הנילווים. שותף לארוחה התכבד בצלחת ענקית של ברבוניות אדומות. אהבתי את עצם הרעיון שבמקום כד מים, הוגש לנו כד של סודה. הסלטים, טריים וטעימים ומתחדשים לאורך כל הסעודה. תוסיפו קפה (ע"ח הבית). סה"כ, היינו ארבעה סועדים רעבים (עם שלוש מנות עיקריות), בתוספת בקבוק יין לבן (הר חרמון). שילמנו 300 ש"ח לארוחה טעימה וגדולה. אז אמרתי. לא בשר. חגי
הוזמנתי היום, אחר כבוד למוסד קולינרי ותיק וידוע בצפונה של העיר העברית הראשונה. מעניין מה מקורו של המוסד המתהדר בשנת היווסדות 1900 (9 שנים לפני שנוסדה העיר העברית, ולפחות 40 שנים לפני שדיונות החול שמדרום לירקון חלמו להתעטף בשלמת בטון ומלט...). הכוונה של היא למסעדת שצ'ופק שנמצאת בקצהו הצפוני של רחוב בן יהודה (256, אם זה חשוב
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)