אנטישמים קטעו את השיר של טיפקס

טיפקס " לחצה " על הכפתור האדום

כניראה מישהו עשה את זה בכוונה , אולי הם לא אוהבים שירים פוליטיים ...................................
המנהל המוזיקלי " יואב גינאי " הגיש תביעה נגד רשות השידור הארופאית . נ.ב. - תמיד טענתי ש-אירוויזיון זאת תחרות מגעילה ! , ש-כל מדינה מלקקת למדינה השכנה , והכל מכור משוחד בכסף

למה רק 7 שניות?! ../images/Emo40.gif../images/Emo40.gif../images/Emo40.gif

לטיפקס יש כמה הברקות של שירים בהחלט אבל ה"שיר" PUSH THE BUTTEN לא ראוי, לא מתאים ולא לעניין בטח לא לתחרות בין לאומית לכל היותר הייתי מכניסה את השיר הזה לגן רוחמה ובטח אחרי שכל הילדים יצאו מהגן, הגננות נעלו אותו והוא נמצא במרחק של שבעה קילומטר מכל ישוב עם בני אדם השיר הזה היה פרובוקציה גרידא ואני אומרת לחברים מחו"ל למה רק שבע שניות הייתם מוחקים שתי דקות מהבושה לטיפקס יש קטעים טובים, זה למשל קטע גרוע ממש גרוע, משהו כמו לתקוע סוכריות צואה בסלסלת מתנה בנלאומית לעשות קטעים בהופעה של טיפקס זה משהו אחד בנלאומיות זו ליגה אחרת לגמרי - תחשבו טוב טיטי טובולינה

peremen

New member
שבת שלום טיטי

מקווה בשבילך ייצוג שיותר ימצא חן בעינייך בשנים הבאות... אנחנו מקבלים הרבה תגובות מצויינות גם מהארץ וגם מחו"ל ואם אתה מתבייש זו בעיה שלך לבריאות ושבת שלום :)

1mayush

New member
אחלה תשובה גל :)

עשיתם את שלכם כמו שצריך!! חבל שהיו בעיות .. אבל הייתם כייצוג למדינה שלנו וזהו.. ילד יפהה ומקסים יש לך :) .. ואחלה תסרוקת עשו לך.. אהבתי (= שבת שלום!

1mayush

New member
ועכשיו שאני חושבת על זה...

גל תנסה להביא לפורום את שאר החבר'ה .. אם זה אפשרי..

שיר מכוער בשביל פסטיבל שירים מכוער ../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

לפי דעתי כמה ש-השיר היה " מכוער " הוא היה מתאים ביותר לתחרות מכוערת וגם מגעילה כמו " האירוויזיון "

טיטי אני מכירה אותך מבמה חדשה ואת מגזימה

לגמרי! בכל אופן בואי נתמקד בעובדות- את כולה עורכת בבמה חדשה ,לעומתך טיפקס להקה מצליחה שנתנה הופעה מצויינת בארוויזיון, עם אחלה שיר. אז למה לקפוץ מעל הפופיק? יאללה push the buttennnnnnnnnn!

sunshiner

New member
סלסילת מתנה בינלאומית?

הייתי אומר שקית הקאה בינלאומית אבל שיהיה אם כבר לדעתי טיפקס הייתה סוכריית מנטול חריפה לאללה, אי שם בין סוכריות כל כך מתוקות שזה מגעיל לכאלה שסתם אין להם טעם, כשהסוכריות הטעימות באמת היו תקועות בעיקר בתחתית

למעלה