בושה וחרפה כולם שקרנים

רעיה 01

New member
../images/Emo190.gifבושה וחרפה כולם שקרנים ../images/Emo190.gif

אחרי שבועיים שלא ראיתי את התוכנית אמול ישבתי אצל חברים וראינו את האח הגדול או יותר נכון להגיד "התרמית הגדולה" לא להאמין לכעס שבי על הביזיון שהיה אתמול בנוגע לאשר ועינב תראו אני באמת אוהבת את צבר ומכירה אותו אישית לגבי שיפרה אני לא סובלת אותה משהו בה מוזר לחלוטין את מגיע לו להיות מועמד להדחה !!!!!!!! האם רק עינב ואשר עברו על חוקי הבית ? צבר לא עבר על חוקי הבית ? צבר בכל הזדמנות עובר על חוקי הבית ! הוא דיבר עם החזן כשאר בפירוש נאמר שאסור ליצור שיחה עם האנשים בבית הכנסת ! צבר זממם להעמיד להדחה את עינב ואתיוסי מההתחלה וכן שוחח עם אנשים על כך וכזכור בפעמיים הראשונות כמעט כולם הצביעו יוסי ועינב ! ושפרה שתתבייש לה שהרסה את החג לאשר , נכון היא היום לא דתייה אבל היא מכירה את חוקי הדת יותר טוב מכולם אני לא אומרת שאסור היה לה לחמם את האוכל אבל לפחות קחי בצלחת כמה שאת מעוניינת ללאכול ותחממי את זה למה לחמם את הכל אפילו בבית נדיר שאנחנו מחחמים את כל הסיר במידה ורק מבקשים לאכול צלחת אחת אייך דרך אחרת להגיד זאת ההפקה מרמה אותנו על ימין ועל שמאל ואנחנו פשוט קבוצה של אנשים טפשים ממשיכים לראות את התוכנית - אתמול נזכרתי למה בעצם הפסקתי לראות את התוכנית הפקה יקרה תבבישו לכם !!!!! כמו שאני מכירה את צבר הוא הולך לעשות "מטעמים" ממה שקרה אתמול עם עינב ואשר ואייך שההפקה הציגה את כל הנושא וביישה אותם לפני כולם הפקה יקרה בזה הרגע ננתם לצבר חומר גלם והוא כבר יפסלך מזה את "דויד"

יNOT

New member
ברגע שאמרת שאת מכירה מתמודד בתוכנית אישית ../images/Emo9.gif

אין כבר מה לקרוא בכלל את התגובה שלך פה. פעם הבאה אל תאמרי שאת מכירה את המתמודדים "אישית" זה נראה יותר אמין.

sarit115

New member
רואים שאת מבינ\ה

כל הכבוד לך...אני מסכימה לכל מילה וגם לא רואה את התוכנית כמו בהתחלה...בא לי להקיא על מה שנעשה שם. ה-ה-פ-ק-ה פ-י-ש-ל-ה .........this show sucks!!!!

אורישקי

New member
אז מה אתם עושים כאן?

אתם לא מפסיקים לחפור על כמה שההפקה פישלה,שהיא גורמת להקיא,שזה מכור,שאתם לא תצפו. אבל בסופו של דבר אתם צופים.אם לא יאה לכם-אז אל תצפו,לא צריך.

mui mui

New member
בושה זה לדרוש כבוד בלי לתת אותו

הבית הפך לדתי בעקבות אשר וזה מה שהוא רצה.. לא לבשל בשבת מי שיבשל בשבת עף מי שיבשל ביום כיפור עף.. תכלס אשר ועינב באו לתוכנית שידעו שיש שם מגוון אנשים.. ואם אדם רגיל לחיות כאשר הוא מבשל בשבת.. (והרוב שם הם כאלו) גם הוא יכול להתחשב ולתעלם.. לא כולם צריכים לשמור כי אשר בחר בדרך חיים האלו... אשר יכל לבחור לשמור שתיקה כל השבת ולא לשים עליו את המקרופון בשבת וכך היה עובר פחות עבירה אשר היה יכול במקום סיגריות (ויאללה כל הנרקומניות התרוצים) לקנות כלים חד פעמיים ולשמור לו סיר או שניים) ולשמור על כשרות הכלים (שאתמול הוא אמר שהם לא כשרים בדרך בה משתמשים בהם). אשר יכל לא להכנס לתוכנית שהוא ידע שהיא לא מתאימה להלך החיים שלו.. כמו שמצלמים אותך בשבת ובחג.. . יש שלב שבו אשר צריך לזוז הצידה ולהגיד זו דרך החיים שלהם.. באתתי לשחק ולהשיג את המיליון.. נראה שהוא בא להשיג כפיית דת.. כאשר הוא עוד יונק את ההלכות ויש לו מה ללמוד ולא לעבור על החוקים של הדת שמירת שבת שהוא מחלל ע"י הצילומים והמקרופון כלים לא כשרים (עפ"י מילותיו הוא) לשון הרע.. אולי שפרה לא צדיקה.. אני חושבת שיש רגעים שהיא לא קשובה לאחר או בזמן מאוחר מדי.. אבל הכוונות שלה לא רעות היא חייה את חייה , והיא עצמה.. בסדר.. אתה לא מדבר עם אנשים שפוגעים בך?? אם מישהו שומר בלב... שיתבשל.. כולל את כולם שם! וגם אותנו בפורום.. הבני אדם הלא מושלמים.. כמו תמיד.. דעתי..

למעלה