בלה בלה

mk and ash1

New member
אבל יש לי שאלה..

ששכחתי לשים מבכתב הקודם (אולי זה יעורר קצת קצת עניין) הייתכן??? מרי-קייט חמדת ליבי היקרה חזרה לבלונד????? יפהה לה! והיא בלי תוספות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cinderellaaa

New member
חחח

זה עדיין לא בלונד... זה חום בהיר ויש לה את הצבע כבר הרבה זמן. וזה בלי תוספת??

mayosh4

New member
שני דברים..

1. זה יותר בלונדיני מהאדום\חום\ג'ינג'י הזה שהיה לה!! 2. מאיפה זה בא לכם שיש לה תוספות?? כאילו כשהיה לה את השיער עד התחת כזה אז אולי כן.. אבל האורך הזה הוא נורמלי לגמרי!! מאז שהיה לה שיער על הקתפיים עברו כמה שנים טובות.. אז למה שלא יגדל לה השיער??

cinderellaaa

New member
כמה דברים...

חחח בטח שזה בהיר יותר מהחום אדום הזה -----> אבל מאז עבר פולללל זמן... ואת הצבע הבהיר היא עשתה די מזמן... לפחות כמה חודשים... וכשהיא עשתה את התוספת היה לה שיער עד הכתפיים ונגיד עברו חודשיים... קצת מוזר שממש ארך לה ככה... אולי היא קיצרה את התוספת כי היא הייתה מוגזמת מדיי...

mayosh4

New member
שוב שני דברים...

1. ברגע שראיתי את התמונות של מק בבלונד אז כתבתי את השאלה, אני לא יכולה לדעת מתי היא עושה את הדברים ומתי מעילים את התמונות ובגלל זה חשבתי שזה חדש (וכמה חודשים לא נחשב ל"ממזמן"). 2. הסיביבות גיל 16 (נגיד במזל תאומות...) היה שלה שיער על הכתפיים ומאז עברו לפחות 4 שנים!! וחוץ מזה שרואים שזה אמיתי!!!!!

cinderellaaa

New member
חחח

חח את באמת חושבת שהיא לא הסתפרה מגיל 16?? לפי מה שאת אומרת, יכול להיות שהן לא יסתפרו מ"מותק הילדות יתחלפו" בגיל 10 כי גם שם השיער היה להן עד הכתפיים... ממש אין קשר. והנה בתמונה ששמתי ---> אז היא הייתה לא מזמן יחסית ופה היה לה שיער קצר עד הכתפיים... לכי תדעי אולי היא קיצרה את התוספת כי היא הייתה מוגזמת... לא יודעת... אבל לבלונד היא לא חזרה משום שהצבע שעליה לא נקרא בלונד! בלונד זה מה שיש לאשלי... למ.ק זה חום בהיר ויש לה אותו הרבה זמן.

0rin

New member
צבע השיער של מק הוא שטני...

ונגמר כל הסיפור...חחח ולגבי השיער... זה תוספות..ויש מצב שהיא הורידה כבר.. אי אפשר לדעת

mayosh4

New member
פחפחפחחחחחחחחחח

בתמונה ששמת ממש ממש אבל ממש אין למק שיער על הכתפיים!! את לא רואה שהשיער עובר אותם?? ואני לא אומרת שהיא לא הסתפרה מאז אבל בחייך!! למה שלא יהייה לבן-אדם שיער ארוך? זה נורמלי לחולוטין!! כאילו כל מי שעם שיער ארוך זה תוספות? איך הגעת לזה בכלל??

0rin

New member
מה?

שרשרת לא נכון... התכוונת לסינדרלה נכון?

cinderellaaa

New member
חחח שמעי

וכן orin היא התכוונה אליי... ברור שלאנשים יש שיער ארוך אבל את יודעת כשרואים אותו אורך לאט לאט ולא ביום אחד בהיר השיער עד התחת... וואו אז התמונה ששמתי זה קצת אחריי הכתפיים סו וואט?? זה אומר שתוך חצי שנה השיער שלה יארך בצורה לא נורמלית??? הרי זה לא שראינו אותה והיא נעלמה לתקופה ואז היא חזרה עם שיער ארוך... כל הזמן אנחנו רואים תמונות שלה בארועים\פפארצי וכו' ותמיד השיער שלה אותו אורך... לאט לאט מתארך מול העיניים שלנו. וזה לא נראה לך מוזר שיום אחד היא באה עם שיער כזה ארןך?? בכל מקרה היה לה תוספות... אולי היא קיצרה אותן ואולי לא. כרגע אי אפשר לדעת. ואם נדייק, הצבע שיער שלה הוא חום דבש בהיר... בלונד זהוב משהו. ול-א שטני [=

mayosh4

New member
טוב.. את דעתי את כבר יודעת

אין לי משהו חדש והוסיף.. וטוב שכך! השירשור נגמר!!

למעלה