הדבר הרע של היום בטוח יש לכם משהו מבאס שקה לכם היום?!
I idanias New member 28/5/08 #1 ../images/Emo190.gifהדבר הרע של היום../images/Emo190.gif בטוח יש לכם משהו מבאס שקה לכם היום?!
M moranXD New member 28/5/08 #3 עידן..התגעגעתי..../images/Emo9.gif עד שיש יום חופש מבצפר רציתי לישון עד מאוחר אבל התקשרו אלי 3 פעמים,נכנסו לי כל שניה לחדר ועשו מלא רעש..
עידן..התגעגעתי..../images/Emo9.gif עד שיש יום חופש מבצפר רציתי לישון עד מאוחר אבל התקשרו אלי 3 פעמים,נכנסו לי כל שניה לחדר ועשו מלא רעש..
I idanias New member 28/5/08 #4 חחחחחחחח איזה באסה זה!! שיטה שלי: עושים את הפלאפון על שקט(בלי רטט)... ונועלים את החדר ככה שאפחד לא נכנס...ושמים אטמי אוזניים שקונים בסופר פארם ככה יש לך לילה מהנה ביותר
חחחחחחחח איזה באסה זה!! שיטה שלי: עושים את הפלאפון על שקט(בלי רטט)... ונועלים את החדר ככה שאפחד לא נכנס...ושמים אטמי אוזניים שקונים בסופר פארם ככה יש לך לילה מהנה ביותר
M moranXD New member 28/5/08 #5 חחח..לא! חח אם אני אשים את הפלאפון על שקט ולא אענה אז כולם יכנסו לכוננות ויזמינו משטרה שתחפש אותי..והמנעול שלי בחדר שבור
חחח..לא! חח אם אני אשים את הפלאפון על שקט ולא אענה אז כולם יכנסו לכוננות ויזמינו משטרה שתחפש אותי..והמנעול שלי בחדר שבור
K kabookit New member 28/5/08 #7 אממ.. שלי.. היה לי מבחן באנגלית, ולא ידעתי כלום.. ובואו לא נדבר על זה שלא ידעתי בכלל שיש מבחן
I idanias New member 28/5/08 #8 חחחחח זה הכי מעצבן..פתאום לדעת שיש מבחן ולא ידעתם עליו ואתם לא יודעים בו כלום(מה שקורה לי תמיד )