הקורבן השבועי

system רולז

New member
../images/Emo190.gif הקורבן השבועי../images/Emo190.gif

אוקי אני בוחרת מישהו מחברי הפורום כל פעם מישהו אחר.
ואז מפציצים אותו בשאלות והוא צריך לענות.
כי יבש פה.

system רולז

New member
בחרתי. כנסו../images/Emo9.gif

והזוכה המאושר הואּ\היא.
Down And Away (סתיו)
יאללה להפציץ בשאלות.

2MayaN

New member
חח נחמד:] |קרמבו|../images/Emo221.gif

אני לא טובה בשאלות אז לקחתי מפורום סקרים ושאלונים שלקח מאיפשהו:p פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? 2. תאריך לידה: 3. מקום מגורים ראשי: 4. מקום מגורים משני: 5. כתובת דוא"ל: 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: 7. כמה אחים/אחיות? 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? 9. צבע עיניים? 10. צבע שיער? 11. משקל: 12. גובה: מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? 2. על מה היית רוצה לנגן? 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: 7. אתה אוהב לרקוד? 8. תאר איך אתה רוקד? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? 4. אתה מסטול ברגע זה? 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: 2. אמצעי מניעה מועדף: 3. סקס בדייט הראשון? 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: 2. המסעדה השנואה: 3. בשר מעודף: 4. גבינה מעודפת: 5. ירק מועדף: 6. תבלין מועדף: 7. פרי מועדף: 8. דג מועדף: 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): 10. מאפה מועדף: 11. שתיה קרה מועדפת: 12. שתיה חמה מועדפת: 13. שתיה חריפה מועדפת: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אהוב/ה: 5. סרט אחרון שראית: 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: 8. סדרה אהובה: 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? דת ואמונה 1. יש אלוהים? 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים? 7. ערפדים ורוחות - קיימים? 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? 10. איך נוצר העולם? 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? 5. מה עוד תספיק לעשות היום? 6. ישנת טוב אתמול? 7. תישן טוב הלילה? 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? 3. עונה אהובה של השנה: 4. צבע אהוב: 5. ריח אהוב: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? 9. חיה אהובה:

2MayaN

New member
אוי../images/Emo122.gif |קרמבו|../images/Emo221.gif

רק עכשיו ראיתי את השאלות
\ את יכולה להתעלם מכמה מהם:D

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif יאי

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? סתיו 2. תאריך לידה: 17.12 3. מקום מגורים ראשי: הודש 4. מקום מגורים משני: חח 5. כתובת דוא"ל: אין 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: אממממממ לא עולה לי עכשיו .. STAV במסן חח 7. כמה אחים/אחיות? אחת 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? לבד >< נו עם הורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? שטני .. כרגע יש עליו מרקר ורוד וירוק 11. משקל: מאיפה לי 12. גובה: כמעט מטר 70 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה 2. על מה היית רוצה לנגן? באס
3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? פאנק רוק צעקני, ואין לי להקה 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? צרחות :) 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אפי 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: מייקל ג'קסון 7. אתה אוהב לרקוד? כן 8. תאר איך אתה רוקד? חחחחח כמו שאמורים 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כן 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? לא היה לי כוח לקרוא ת'שאלה 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ג'ייד השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא, יהיה אחד כנראה בשבוע הקרוב בבפנים של השפה התחתונה. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? הרחבות ב2 האוזניים של 4 ו6 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כשאיבדתי את הבתולים |זדוני| סתם ... לאדעת 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כן וככה:) 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן ולאדעת 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? כלום פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנים ? 2. אמצעי מניעה מועדף: לאדעת 3. סקס בדייט הראשון? בכיף 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: |דגש|ג'יידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? אימו חהחהחהחחהחהחהה 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? לאדעת 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? חהחה 9. הסקס הכי טוב בחייך: לאדעת 10. הסקס הכי גרוע בחייך: לאדעת 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? נופ 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? קינקי ? יש מילה כזו ? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? חהחהחה 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן 16. מה אתה חושב עליו/עליה? חמוד 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? חחחחחחחחחחחחחחחחחח גאד מאיפה השאלון הזה כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? תקשורת 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): בייביסיטר 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 5545456653 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? קרימינולוגיה 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? לאדעת 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? דיייייייי נו כוסאמק 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לאדעעעתתת 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: נאפיס 2. המסעדה השנואה: כל הדברים האלה בטירה 3. בשר מעודף: אממ לאדעת שניצל 4. גבינה מעודפת: קוטג' 5. ירק מועדף: איכס 6. תבלין מועדף: איכס 7. פרי מועדף: תותים 8. דג מועדף: אייייייככסססססססס 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): סיני 10. מאפה מועדף: אממ בייגלה 11. שתיה קרה מועדפת: נסטי 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת: 54&#%^ 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: חומוס D: הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: אפקט הפרפר 2. במאי אהוב: לאדעת 3. שחקן/ית אהוב/ה: לאדעת 5. סרט אחרון שראית: 23 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: אפקט הפרפר 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: אפקט הפרפר או הארי פוטר 8. סדרה אהובה: לא רק בלונדיניות וסאות'פארק 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? ג'ייד ~פנטזיות~ 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לאדעת .. קמילה מהמורדים גאדמאט חח 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 2 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 3 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? לאדעת 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? "להוריי שהביאוני עד הלוםםם" דת ואמונה 1. יש אלוהים? כן 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? דו מיני 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אפחד 4. האם העולם הבא קיים? כן 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? כן .. פרפר D: 6. מלאכים ושדים - קיימים? כן 7. ערפדים ורוחות - קיימים? כן 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? כן, עבר לי פתאום הבזק של אור מול העיניים כזה כשהייתי לבד בחדר בחושך 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כןןןןןן 10. איך נוצר העולם? אלוהים משו ויהי אור 11. איך נוצר המפץ הגדול? מזה מפץ ? 12. מי יצר את אלוהים? אוו אדם וחווה 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? כלום 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר 4. מה הספקת כבר לעשות היום? יותר מדי 5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת לישון 6. ישנת טוב אתמול? כן 7. תישן טוב הלילה? כן 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן, לאמשנה כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? ישלי וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אני D: 3. עונה אהובה של השנה: סתיו ^^; 4. צבע אהוב: שחור 5. ריח אהוב: דלק 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חטטנות/חוסרחיים 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לפגוש את AFI, גאדגאדגאד 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית של ג'ייד 9. חיה אהובה: חתול

HaDaRoSh

New member
יש לי רק שאלה אחת ../images/Emo9.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

בכמה אימוס התאהבת?

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif איזה מספר בא אחרי

ביליון ? >< או טריליון חחח מה שבא אחריי הבנת ת'פואנטה
אמג אמרתי פואנטה חהחהחהחחהחהחהחהח הרגשתי חכמה לרגע

system רולז

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo210.gifאני

זה או זה. - שחור או לבן? - נעליי סקאט או נעליי אולסטאר? - טלפון או פל'א? - טלוויזיה או מחשב? -שייגעצ או אינפקציה?
דברים אהובים. - שיר אהוב? - זמרת אהובה? - סדרה אהובה? - תוכנית אהובה? -ערוץ אהוב? זהו סתם עלו לי בראש דברים כי כבר שאלו הכל כמעט.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif

זה או זה. - שחור או לבן? שחור - נעליי סקאט או נעליי אולסטאר? אולסטאר - טלפון או פל'א? פלאפון - טלוויזיה או מחשב? מחשב -שייגעצ או אינפקציה? איכס ואיכס דברים אהובים. - שיר אהוב? The kill- 30 seconds to mars וגם The leaving song pt. 2- AFI - זמרת אהובה? אפחת - סדרה אהובה? סאות'פארק - תוכנית אהובה? מה ההבדל ? >< -ערוץ אהוב? AXN וביפ זהו סתם עלו לי בראש דברים כי כבר שאלו הכל כמעט.

Cuttie Cat

New member
אזזזזזזז...

מה עשית ביום העצמאות? עם כמה בנים התנשקת? את אוהבת ראסטות חח? מה שם חברתך הטובה ביותר? יש לך חיית מחמד? מה התחביבים שלך? את מכירה אולי חנויות אימו טובות חח אני צרכה .. ? ממ זהו :)

Down And Away

New member

מה עשית ביום העצמאות? מלחמת קצף עם כמה בנים התנשקת? יותר מדי האמת .. הרבה מדי את אוהבת ראסטות חח? לא מה שם חברתך הטובה ביותר? אממ אנג'ל יש לך חיית מחמד? כן .. חתול מה התחביבים שלך? לנגן בגיטרה :) את מכירה אולי חנויות אימו טובות חח אני צרכה .. ? אממ סאם גודי שתמצאי בכל חור בניו יורק אם זה עוזר לך ><" ממ זהו :)

Down And Away

New member

בת כמה את? 14 ואממממ כמעט 5 חודשים תאריך לידה? 17.12 כמה זמן את בפורום? יותר מדי ושאלה אחרונה. דייג..אוהב דגים? תלוי אם הוא אוכל אותם או זורק אותם למים :)

למעלה