הקורבן השבועי.

system רולז

New member
../images/Emo190.gifהקורבן השבועי.../images/Emo190.gif

והקורבן השבועי שלנו הוא\היא...- HaDaRoSh [הדר]
המנהלת
יאללה להפציץ בשאלות

gali56

New member
מפציצהD:

שלום או היי?: שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: מה ענית?: מי זה היה?: אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: האם חפרתי על הנושא מספיק?: האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: שמת לב שכבר עברתי?: אז מה המצב?: מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: אתה צוחק מצחוק?: הרכבת פעם פאזל?: שיחקת בטטריס?: ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: כמה IC יש לך?: יש לך ICQ? אחלה תוכנה!?: שמת לב שזה היה ייבוש?: ייבשת פעם אנשים?: איך?: אתה שותה תה?: עם סוכר?: בלי סוכר?: כמה סוכר?: מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: אתה יודע לצייר כלב?: וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: השאלון הזה מפחיד?: לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: אז מה המצב עכשיו?: חייכת עכשיו?: ועכשיו?: כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: יש לך יס או הוט?: יש לך בריכה בבית?: אתה גר בבינין קומות או קרקע?: יש לך עדיין שגיאות כתיב?: נישארת כיתה?: עברת באדום?: נהגת?: בן כמה אתה?: אתה בן או בת?: נפגשת עם סלבריטי?: יש לך עכבר בצבע כחול?: באיזה צבע השיער שלך?: מה מידת המכנסיים שלך?: שיקרת בשאלה למעלה?: למה?: האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: הייתה פעם בגן חיות?: חשבת פעם שאתה מאומץ?: חשבת פעם שאמך מכשפה?: האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: חטפו אותך פעם?: מה החפץ האחרון שגנבו לך?: מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: אתה מעוניין בחבר חדש?: אתה מאוהב?: מה אתה עושה היום בעזרת השם?: מה עשית אתמול?: מה תעשה מחר בעזרת השם?: האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: טיפסת פעם על גדר?: אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: שמעת פעם את מתי כספי?: אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: לדעתך שרית חדד זונה?: לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: האם הרגשת פעם בודד נפשית?: האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: קרה לך שנשברה לך ביצה?: זרקת זבל מחלון במכונית?: אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: האם טיפסת פעם על עץ?: בנית פעם "מחנה"? היית בצופים?: היית בנוער העובד והלומד?: עבדת פעם?: מילצרת פעם?: שתית פאנטה בטעם ענבים?: אכלת שוקולד עם צימוקים?: שתית חלב עם עוגיות?: אתה רעב?: ועכשיו?: לא בא לך שווארמה?: אתה אוהב אמבה?: אתה יודע ממה עשויה האמבה?: אם לא, שאגלה לך?: אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: אכלת מרשמלו עם שיפודים?: אתה אוכל בעמידה?: שתית אקונומיקה?: שתית קליה?: אכלת אבנית?: ציחצחת היום שיניים?: ליקקת היום את שיערך?: עקץ אותך היום ייתוש?: איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: מה השיר הראשון ששמעת היום?: זימזמת היום?: מה חלמת היום?: האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: איזה יום היום?: מה השעה עכשיו?: השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: השם השני?: והשלישי?: למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: באיזה גיל למדת שעון?: איך?: באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: התעייפת?: את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: התחפשת פעם לשעשועית?: התחפשת פעם לשוטר?: תדגמן בעירום?: תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: נגעת בסם?: השתמשת בסם?: שתית סבון כלים?: שמת פקק במה?: הזהירו אותך לא לשים אותו?: הוצאת אותו?: ברחת פעם מכלב?: פחדת פעם מציפור?: פחדת פעם מסוס?: רכב פעם על גב הוריך?: משכת למישהו במכנסיים?: הורדת למישהו את המכנסיים?: התפרצת פעם בשיעור?: העליבו אותך פעם?: מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: השאלון ניגמר?: איזה מאמי אני..

HaDaRoSh

New member
אני חייבת? ../images/Emo7.gif

שלום או היי?: היי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לא
מה ענית?:
מי זה היה?: מי ? אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: אבא ואמא משחקים רופא ואחות :)) למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?:
האם חפרתי על הנושא מספיק?: כן האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: כן שמת לב שכבר עברתי?: כן אז מה המצב?: כן, אה הכול בסדר מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: "שמת לב שכבר עברתי?: " אתה צוחק מצחוק?: תמיד הרכבת פעם פאזל?: של שמונה חלקים
שיחקת בטטריס?: כע
ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: חחחחחחחחחחחחחח נראלי
כמה IC יש לך?: IC מה?
יש לך ICQ? לא
אחלה תוכנה!?: איכס שמת לב שזה היה ייבוש?: ייבוש של מה ? ייבשת פעם אנשים?: ברור איך?: הסתכלתי עליהם בצורה מוזרה XD אתה שותה תה?: לפעמים עם סוכר?: יאפ בלי סוכר?: יאכס כמה סוכר?: 2 ורבע
מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: לפני מממממ 3 שעות? :) מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: ווייייייי לפני 7 שנים ביסודי :S אתה יודע לצייר כלב?: לא
וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: לא
השאלון הזה מפחיד?: קצת, לא טוב לי
לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: כן טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: אשאל מה?
אז מה המצב עכשיו?: בסדר חייכת עכשיו?: לא ועכשיו?: לא כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: בין אפס לשתיים יש לך יס או הוט?: הוט
יש לך בריכה בבית?: לא
אתה גר בבינין קומות או קרקע?: קרקע יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לפעמים שממהרים נישארת כיתה?: לא עברת באדום?:
יש מצב
נהגת?: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
בן כמה אתה?: 18
אתה בן או בת?: בת נפגשת עם סלבריטי? : יאפ, עם כמה :) יש לך עכבר בצבע כחול?: חחח לא
שחור באיזה צבע השיער שלך?: חום כהה =( מה מידת המכנסיים שלך?: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול
שיקרת בשאלה למעלה?: לא
למה?: אמת לאמיתה ! האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: חחחח כן
שהייתי בת 5, נסענו לטברייה, והכניסה לאיפשהו עלתה כסף למי שמעל גיל חמש, אז אמא אמרה לי להגיד שאני בת 4
למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: ראה שאלה קודמת :) הייתה פעם בגן חיות?: כן :D חשבת פעם שאתה מאומץ? לא
: חשבת פעם שאמך מכשפה?: לא
האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח WTF ? חטפו אותך פעם?: לא מה החפץ האחרון שגנבו לך?: לא זוכרת :S מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: מה אכפת לכם? XD מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: אותו דבר אתה מעוניין בחבר חדש?: אולי אתה מאוהב?:קצת :) מה אתה עושה היום בעזרת השם?: נחה בבית רגל על רגל :) NO SCHOOL מה עשית אתמול?: מגן באנגלית
מה תעשה מחר בעזרת השם?: רגל על רגל =] האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: כע טיפסת פעם על גדר?: כן אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: אין לי חדר, נו חלאאאאאאאס !! אני אבכה עוד
בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: נגדדדדד, למה אני קורבן למה?
אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: כי אני הקורבן !!!!!! אהההההההההה האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: לא, אני מסתכלת בצד ואני אפילו לא בחצי
האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: כן מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: שום כלום שמעת פעם את מתי כספי?: לא אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: כן
לדעתך שרית חדד זונה?: לא לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: מה? האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: כן :D האם הרגשת פעם בודד נפשית?: כן מאוד האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: חחחחחחחחחחח לא האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: לא קרה לך שנשברה לך ביצה?: כע זרקת זבל מחלון במכונית?: כן :D אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: כע אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: לא אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: ביום אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: יטבתה
האם טיפסת פעם על עץ?: כן
בכיתה ד
בנית פעם "מחנה"? כןןןןןןןןןןןן :D חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היית בצופים?: לא היית בנוער העובד והלומד? כן [לשלוש פעמים
]: עבדת פעם?: יאפ מילצרת פעם?: לא שתית פאנטה בטעם ענבים?: חחח לא אכלת שוקולד עם צימוקים?: איכ שתית חלב עם עוגיות?: כן
אתה רעב?:לא, אכלתי ברגר קינג ועכשיו?: גם לא לא בא לך שווארמה?: איכ אתה אוהב אמבה?: חחחחח לא אתה יודע ממה עשויה האמבה?: לא מעניין אותי, וזה עמבה בכלל אם לא, שאגלה לך?: לא אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. טוב ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: אמרתי לא נכון, כי הצצת! חחחחחחחחחחחחחחחחח אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: אליהו הנביא ! אכלת מרשמלו עם שיפודים?: כן אתה אוכל בעמידה?: לפעמים שתית אקונומיקה?: חח לא שתית קליה?:
אכלת אבנית?:
ציחצחת היום שיניים?: כן ליקקת היום את שיערך?: לא עקץ אותך היום ייתוש?:לא איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: לא שומעת מה השיר הראשון ששמעת היום?: Way Back To Love זימזמת היום?: לא מה חלמת היום?: לא זוכרת האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: לא האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: לא מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: מאוחר :) איזה יום היום?: שני מה השעה עכשיו?: 00:30 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: ארז, הוא הרגע מדבר איתי השם השני?: פרגי
והשלישי?: פרגי
למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: כי היא תמיד בראש :) באיזה גיל למדת שעון?: וואו, ממש הייתי קטנה :) איך?: אבא לימד
באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר? אותו סיפור: את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: אמא
התעייפת?: כן את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: לא התחפשת פעם לשעשועית?:לא התחפשת פעם לשוטר?:לא תדגמן בעירום?:לא תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: לא נגעת בסם?:לא השתמשת בסם?לא: שתית סבון כלים?:לא שמת פקק במה?:לא הזהירו אותך לא לשים אותו?: הוצאת אותו?:לא ברחת פעם מכלב? לא: פחדת פעם מציפור?: לא פחדת פעם מסוס?: לא רכב פעם על גב הוריך?:מה? משכת למישהו במכנסיים?: לא הורדת למישהו את המכנסיים?: לא התפרצת פעם בשיעור?: לא העליבו אותך פעם?: כן מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: "אויי, צריך לסדר את הבית" :S השאלון ניגמר?: באמת ?

gali56

New member
עוווד!אני נשמה טהורה!

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? 4. אתה מאמין בחייזרים? 5. אתה מאמין ברוחות? 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? 10. פעם קראו לך? 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? 3. איזה זמר אתה הי אוהב? 4. זמרת? 5. להקה? 6. רוק פופ או ראפ? 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? 10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) 11. איזה שיר? 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? 10. באיזה שעות זה היה? 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 4. עם מי היא הייתה? 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? 6. עם מי? 7.מתקשרים אליכם הרבה? 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} 11. יש לך טוקמן? 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? 2. אתה אוהב ללמוד? 3. מה ממוצע הציונים שלך? 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? 5. האם מורות אוהבות אותך? 6. האם אתה מופרע? 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? 8. האם אתה מבריז משיעורים? 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר? 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? 12. אתה מתחצף למורה? שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? 2. את מי אתם מעריצים? 3. למה? 4. פעם מגשתם אותו? 5. הוא מחול או מהארץ? 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי? 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? 12. אפשר תמונה של אותו אחד? זה או זה? אבטיח או ענבים פירותת או ירקות ברקים או רעמים אח או אחות מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? כאב בטן או ראש? מגרש ביתי או האו סי? בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? הוואי או ארצות הברית? לאפה או פיתה בנים או בנות? תלתלים או חלק? אמפי או אייפוד? סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? {אני לא אומרת לכם מה השאלה, פשוט תרשמו כן או לא.. את השאלה רק אני יידע} אז.. כן או לא?

HaDaRoSh

New member
ממש נשמה ../images/Emo7.gif

שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם? לא 2. מהם? 3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות? לא 4. אתה מאמין בחייזרים? לא 5. אתה מאמין ברוחות? לפעמים 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס? לא 7. איך היה? 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות? לא 9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד? בקלפים 10. פעם קראו לך? מה קראו? אה בקלפים, לא 11. האם אי פעם נגלה אליך רוח? חחח לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..} כן שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV? ברור 2.איזה שיר אתה הכי אוהב? ביג גירלז דונט קרי
, 3. איזה זמר אתה הי אוהב? דאנקן אהוב שלי
וג'סטין :) 4. זמרת? פרגי פרג איז אין דה האוס
5. להקה? בלאק אייד פיז
6. רוק פופ או ראפ? ראפ :) 7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן? כן
8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס? נחמדים 9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט? פרגייייייי
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים) מתביישת להגיד חחח אבל ממש אהבתי את Born to Make You Happy של בריטני ספירס 11. איזה שיר? ביג גירלז דונט קרי
12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...? קאסי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה? יש 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך? ווייי בכיתה ג :D 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו? 3 שנים
4. והכי קצר? 5. מה יותר חשוב אופי או יופי? קשה להחליט
6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים? אהבה :) 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר? לא 8. מה עשית? 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן? 20 דקות ! :D 10. באיזה שעות זה היה? כול מיני 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב? כייפלהם 12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך? לא
שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי? יאפ 2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון? 160 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך? 20 דקות
4. עם מי היא הייתה? :))))))) 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לא זוכרת 6. עם מי? מה זאת החקירה הזאת?
7.מתקשרים אליכם הרבה? כן 8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים? לא 9. אתה אוהב לדבר בטלפון? לאאאאאא 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.} כול מיני :S 11. יש לך טוקמן? לא 12. של כמה כסף? שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר? לא 2. אתה אוהב ללמוד? לא 3. מה ממוצע הציונים שלך? 70 ומשהו :S 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה? לא 5. האם מורות אוהבות אותך? ככה ככה 6. האם אתה מופרע? לא 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר? כן 8. האם אתה מבריז משיעורים? לא 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז? 10. פעם רבת מכות בבית ספר?כן :D 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה? לפעמים 12. אתה מתחצף למורה? לא שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך? מוזיקה 2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו? לא 3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה? 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום? 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב? 6. זה עולה כסף? 7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה} 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה? 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים? 10. מה אנשים חושבים על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב? 12. למה? סמעעעעעעעעעעעעעעקקקקקקקקקקקקק אני מתחרפנת
שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו? כן 2. את מי אתם מעריצים? פרג
3. למה? כי אין עליה בעולם :) 4. פעם מגשתם אותו? הלוואי אמןןןןןןןן 5. הוא מחול או מהארץ? חו"ל 6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?
אפשרי ! 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו? שלוש שנים, בתקופה האחרונה התחזק :) 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו? אהבתי את הלהקה בלאק אייד פיז :) 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו? שומעת שירים שלה, שומרת תמונות שלה וכו' 10. הרבה אנשים מעריצים אותו? אפשר להגיד 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך? לא הכול על בנים, נגיד שאמרתי דאנקן, כןןןןןןןןןן
הוא כ"כ חתיךךךךךךךךך 12. אפשר תמונה של אותו אחד? רגע
זה או זה? אבטיח או ענבים: אבטיח פירותת או ירקות: ירקות ברקים או רעמים: רעם אח או אחות: אחות
אני רוצה אחות ! מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות: לא אכפת לי :) חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים? חברה אחת טובה כאב בטן או ראש? בטן מגרש ביתי או האו סי? בלעכס בריטני ספירס או רוני סופרסטאר? בריטני ספירס הוואי או ארצות הברית? ארה"ב לאפה או פיתה: לאפה
בנים או בנות? בנים
תלתלים או חלק? חלק
אמפי או אייפוד? שניהם
סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב? *האמממ לא מדברת האממ* עכשיו שאלה ה- 100 כן או לא? {אני לא אומרת לכם מה השאלה, פשוט תרשמו כן או לא.. את השאלה רק אני יידע} אז.. כן או לא? ברור :)

system רולז

New member
גם אני רוצה.../images/Emo210.gif../images/Emo109.gif

-כל הקטע זה לשאול שאלות לא קשורות
טוב אז אני- היי. מה קורה? סאותפארק או סימפסון.? מי הלהקה האהובה עלייך חוץ מהבלאק כמובן.? את בתנועת נוער כלשהי? אם כן איזה.? חביתה, מקושקשת או ביצה קשה.? את יודעת שאלפי עצים בעולם נשתלו ע"י סנאים שהחביאו אגוזים ושכחו איפה.? :O מה עשית ביום עצמאות.? מה תעשי בל"ג בעומר.? הממ זהו. יומנעים. :)

HaDaRoSh

New member
=]

היי. מה קורה? הכול טוב :) סאותפארק או סימפסון.? סאותפארק מי הלהקה האהובה עלייך חוץ מהבלאק כמובן.? אהבתי את blue, אבל הם התפרקו, אז מממ evanescence את בתנועת נוער כלשהי? אם כן איזה.? נופ חביתה, מקושקשת או ביצה קשה.? חביתה :))))) את יודעת שאלפי עצים בעולם נשתלו ע"י סנאים שהחביאו אגוזים ושכחו איפה.? :O חחחחחחחחחחחחחח טוב לדעת XD מה עשית ביום עצמאות.? יצאתי עם חברות, הלכנו לרמת גן, שמו לנו מחול, השתעממנו, הלכנו אלי הביתה, הזמנו פיצה והשתגענו :) מה תעשי בל"ג בעומר.? בטח בים :) יום טוב !

x N O A M x

New member
חעחע אישתי:]]

נכון שHFN זה שליטה?:] נכון שפרגי זה שליטה?:] נכון שאנחנו עוד מעט נתחתן לנו במלון דן?:] חעחעחע

HaDaRoSh

New member
אוהאואוא אישתנו XD חחחחחחחחחחחחחחחח

נכון שHFN זה שליטה?:] לעד ולעולמים !!!
נכון שפרגי זה שליטה?:] ברור
אין אופציה אחרת :) נכון שאנחנו עוד מעט נתחתן לנו במלון דן?:] כןןןןןןןןןןןןןןן
רררר

x N O A M x

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אומייגאד!!11 חחחחחחחחחחחחחחחח הדרר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבו קיצר:X

HaDaRoSh

New member
אומייגאדדדדדדדדדד ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אתה לא רציני !!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה נהיה מפחיד !
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

2MayaN

New member
סתם שאלות |קרמבו|../images/Emo221.gif

מפורום סקרים ושאלונים.. כי אין לי ממש מה לשאול:p הפרי הכי הכי? הירק הכי הכי? האוכל הכי הכי? המשקה הכי הכי? החטיף שוקולד הכי הכי? הארטיק קרח הכי הכי? מקום הבילוי הכי הכי? סוג המכונית הכי הכי? הצבע הכי הכי? משחק המחשב הכי הכי? הספר הכי הכי? הסרט המצחיק הכי הכי? הסרט המפחיד הכי הכי? הסרט העצוב הכי הכי? הסדרת טלויזיה הכי הכי? השחקן הכי הכי? השחקנית הכי הכי? הלהקה הכי הכי? הזמר הכי הכי? הזמרת הכי הכי? החג הכי הכי? המתנה הכי הכי? הפדיחה הכי הכי? החיה הכי הכי? לסיום הוסיפו תמונה שמתארת את מה שאתם מרגישים עכשיו

HaDaRoSh

New member
עונה ../images/Emo3.gif

הפרי הכי הכי? תפוח הירק הכי הכי? עגבנייה
האוכל הכי הכי? המבורגר
המשקה הכי הכי? נס קפה
החטיף שוקולד הכי הכי?קליק/טעמי הארטיק קרח הכי הכי? מלון XD מקום הבילוי הכי הכי? קניון
סוג המכונית הכי הכי? פג'ו CC גג נפתח צבע צהוב בננה
רררררררר הצבע הכי הכי? כחול
משחק המחשב הכי הכי? סימס :S הספר הכי הכי? חחחחחחחחחחחחחחחח הסרט המצחיק הכי הכי? וואי יש מלא... נניח שמיסטר בין :) הסרט המפחיד הכי הכי? לא'דעת הסרט העצוב הכי הכי? לא רואה סרטים עצובים
הסדרת טלויזיה הכי הכי? האלופה, השמינייה והישראלים :) השחקן הכי הכי? אני חולה על ניר לוי XDDDD השחקנית הכי הכי? יעל שרוני ואיילת זורר
הלהקה הכי הכי? בלאק אייד פיז
הזמר הכי הכי? דאנקן, ג'סטין ואפל שלי
הזמרת הכי הכי? פרגי
החג הכי הכי? פסח המתנה הכי הכי? אוטו
הפדיחה הכי הכי? בעע החיה הכי הכי? כלב
אסקי סיבירי
לסיום הוסיפו תמונה שמתארת את מה שאתם מרגישים עכשיו --->

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif בניגוד לשאלה הבודדת שלך ..

לי יש הרבה D: HAVE FUN שם: גיל: מיקומך בארץ: חבר: מזל: צבע אהוב: צבע שנוא: מספר מזל: יום אהוב: יום שנוא: רוצה... שתהיה שביתה? שיהיה קיץ כל השנה? שיהיה חורף כל השנה? לעבור דירה? לעבור עיר? לעבור בית ספר? לעבור לארץ אחרת? אינטימי יותר... בתולה? הכי רחוק שהגעת? חבר אחרון? כמה זמן הכי הרבה עם חבר? הכי מעט זמן עם חבר? מחשב... אייסי? מסנג'ר? אתר אהוב? פרומים אהובים? אימייל: הוטמייל או וואלה? מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? טלוויזיה... ערוץ מועדף? MTVאו 24? מיכאלה או השיר שלנו? שיקגו הופ או אי אר? כבלים או יס? ערוץ הילדים או פוקס קידס? סוף הדרך או רצים לדירה? מה דעתך על פרוייקטY? פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? הכי מטומטמת? הכי חמודה? הכי אקטואלית? הכי מעצבנת? בית ספר... שיעור אהוב? שיעור שנוא? מורה אהובה? מורה שנואה? באיזה מקצוע את הכי טובה? הכי גרועה? ואחד אחר D: שעת תחילת השאלון: 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\\ית: 35. זמר\\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\\ה מוכנ\\ה שהוא\\היא ימות למענך? *שעת סיום השאלון:

HaDaRoSh

New member
לא טוב לי ../images/Emo7.gif

שם: הדר גיל: 18 מיקומך בארץ: ת"א חבר: מה ? מזל: דגים צבע אהוב: כחול צבע שנוא: ורוד מספר מזל: 2 יום אהוב: ראשון שני שישי שבת יום שנוא: חמישי רוצה... שתהיה שביתה? לא ממש אכפת לי שיהיה קיץ כל השנה? לא שיהיה חורף כל השנה? לא לעבור דירה? כן לעבור עיר? לא לעבור בית ספר? לא לעבור לארץ אחרת? כן אינטימי יותר... בתולה? כן
הכי רחוק שהגעת? מה אכפת לך ?
חבר אחרון? לפני ארבע שנים
כמה זמן הכי הרבה עם חבר? שלוש שנים XDD הכי מעט זמן עם חבר? מחשב... אייסי? נופ מסנג'ר? יש אתר אהוב? www.blackeyedpeas.com
פרומים אהובים? בלאק אייד פיז, נלי פורטדו אימייל: הוטמייל או וואלה? ג'ימייל
מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? שומעת שירים, מדברת במסן וגולשת באתר של הבלאק :) טלוויזיה... ערוץ מועדף? MTV MTVאו 24? למעלה מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה
מה זה העניתקה הזה?
שיקגו הופ או אי אר? חחחח לא זה ולא זה כבלים או יס? כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים
סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך
בואנה איזה שאלון ישן מה דעתך על פרוייקטY? בעעע פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? ווי מתקן דיסקים חדש וואה מנורה חדשה אה כורסא חדשה וואה מתקן דיסקים חדש !!! חחח היה פעם של IKEA עם הדג זהב הזה
הכי מטומטמת? יש הרבה הכי חמודה? ראה אהובה הכי אקטואלית? טחחחחח הכי מעצבנת? פוקס ! סוף עונהההההההההההההההההה
בית ספר... שיעור אהוב? מתמטיקה שיעור שנוא? ספרות מורה אהובה? המורה למתמטיקה
והמחנכת החמודה שלי :) מורה שנואה? המורה לספרות
באיזה מקצוע את הכי טובה? מתמטיקה ואנגלית
הכי גרועה? ספרות ואזרחות
ואחד אחר D: שעת תחילת השאלון: 16:18 1. שם: הדר 2. גיל: 18 3. תאריך לידה: 15.3.89
4. כינוי: דרדר :) 5. תכונה טובה: חייכנית
6. תכונה רעה: חוסר ביטחון עצמי
7. חולשה: כנ"ל 8. אובססיות: שוקולד
9. פאדיחה:
10. כאב: דלת נטרקת על האצבעות ברגליים שלך ואז הציפורניים נהיות כחולות :S 11. משאלה: I HAVE A DREAM חחח סתם לא יודעת... יבוא לי משהו חוץ מלפגוש את הבלאק :) 12. זיכרון רע: פתחתי את הגבה =( ונשארה לי צלקת 13. זיכרון טוב: ימי הולדת :) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: חחח שפתחתי את הגבה 15. געגוע: דוד שלי
16. פחד: שאני אתעורר בבוקר ויהיו על המיטה שלי מלא ג'וקים
17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: NOP 19. החג האהוב עליך: פסח
20. אוכל מועדף: המבורגר 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: מטבוחהההההה
חחחחחחחחח סתם יש המון... 22. שתיה מועדפת: נס
ואז קולה :) 23. קינוח מועדף: בראוניז
24. ממתק מועדף: שוקולד :) 25. עוגה מועדפת: בראוניז XD 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: הלוואי והיה 29. ספורט מועדף: אני רוצה לרקדו היפ הופ
30. מספר מזל: 2 31. ספר:
32. סרט דיסני מועדף: וואי, לא יודעת
33. סרט: מר וגברת סמית
34. שחקנ\\ית: יעל שרוני
35. זמר\\ ת: פרגי
36. סדרה מעודפת: האלופה 37. מקצוע אהוב: בלימודים? נניח שמתמטיקה 38. מקצוע שנוא: ספרות 39. מקום בעולם: ארה"ב
40. המעשה הכי נועז שעשית: חחחחחחחחחחחחחחחחח קודם שיהיה לי ביטחון אחרי זה אני אעשה משהו נועז XD 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: וואי קורה לי הרבה דברים טיפשיים 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וטישרט :) 43. ההמצאה של כל הזמנים: MP3
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: סתיו [לא בגללך, תרגעי
] 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? לא 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס 48. שקיעה או זריחה? לא יצא לי לראות שקיעה, אז נגיד זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד XD 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייה 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לקום 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל
57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: Ba Bump של הבלאק
60. שיר שגורם לך לבכות: פיינלי וביג גירלז דונט קרי של פרג
61. השיר של כל הזמנים: I'm A Virginnnnn חחחחחחחחחחחחחחחחחח 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: איידונטנואו 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: היי מאמא דטס דה *** דט מק יו גרוב מאמא גט און דה פלור אנד מוב יור בוטי XD 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: לא רוצה לחשוב על זה 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? סתומה XD 67. שמות החברים הכי טובים שלך: שירן דניאל דניאל טל הילה דורין 68. הגלידה הכי טעימה? מקופלת
69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? כנות :) 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?
71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? goop
ומתחילה לחפש משחקים
72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? פה, נלי פורטדו והאלופה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ניסיתי לרשום Hadarush היה תפוס, ניסתי לכתוב Hadaroosh היה תפוס. אז התפשרתי 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן 75. באיזה פורומים אתה? עוד פעם? נוווווווווו 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? הרגשה רעה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שפתיים !!!!!!! רררררררררר
78. יש לך חבר\\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים גדולים 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? לא נראלי 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? הולכת לשטוף פנים 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון?מחליפה בגדים XD 83. מה התחביבים שלך? מחשב, מוזיקה, בניית אתרים וכו' 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? חברה שלי :) 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? MP 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? כלב :) 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?בוקר 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? חדר
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? MP 92. מי החברים שלך בפרום? כולם :) 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כול יום
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? חחח פייי 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע?
96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? כאן גרה בכייף, הילדה שלא היה לה חדר אף פעם
97. ב

למעלה