הקורבן השבועי.

system רולז

New member
../images/Emo190.gifהקורבן השבועי.../images/Emo190.gif

טוב בגלל שממש יבש פה החלטתי לפתוח היום הקורבן השבועי חד פעמי.
למרות שהיה לנו השבוע כבר.
טוב אז הקורבן הוא/היא..-
x N O A M -יאללה להפציץ.
[רק לא יותר מידי.
]

system רולז

New member
../images/Emo122.gifשואלת שוב.../images/Emo210.gif../images/Emo109.gif

-מה נשמע? -גם לך חם כמוני? -יש לך בעלי חיים? -ממתי התחלת לאהוב את הבלאק.? -מה הצבע האהוב אלייך? זהוו.
יום נעים.:)

x N O A M x

New member
לולב

-מה נשמע?סבב מה איתך?:] -גם לך חם כמוני?כן
-יש לך בעלי חיים?כן..כלבה:X -ממתי התחלת לאהוב את הבלאק.?אמממ בעיקרון כששמעתי את WHERE IS THE LOVE ממש אהבתי ת'שיר הזה..אבל כאילו לא חיפשתי עליהם מידע וכאלה..בשנה האחרונה ממש התחלתי להעריץ אותם -מה הצבע האהוב עלייך?כחול:]

HaDaRoSh

New member
אהההההההההה אישתההה ../images/Emo99.gif

כמה תמונות יש לך על הארון? [כן, אני רוצה שתספרי
חחח] אם היו מציעים לך להתחתן עם אחד מהם, את מי היית בוחרת, עובדיה או זה ששכחתי את שמו שעושה ניסויים
? מתי תפסיקי להיות עצלנית ? מתי תעשי לפרג סאדו ? :] [שששששששששששש לא אמרתי את זה...] מתי נתחתן ?
מי מלכה?

x N O A M x

New member
שקשוקההה

כמה תמונות יש לך על הארון? [כן, אני רוצה שתספרי חחח]89 פחח אם היו מציעים לך להתחתן עם אחד מהם, את מי היית בוחרת, עובדיה או זה ששכחתי את שמו שעושה ניסויים?להתגרש מפרג?! מה את פסיכית?
ממ בעיקרון אני מעדיפה את מנפרד הוא כזה שקסיי אבל גם עובדי:] מתי תפסיקי להיות עצלנית? מתי שבאלי פחחח ננה בננהP: מתי תעשי לפרג סאדו ? :] [שששששששששששש לא אמרתי את זה...]SOON מתי נתחתן ?כשהם יגיעו לישראל שובב:]] נעשה חפלה במלון דן ונלבש שלושתינו אדידס אחח אח מי מלכה? אני חחחחחחחחחחחחחחחחחח לולב

gali56

New member
כןןן להפציץ!!מה זה!?!?פושטקית!

מי שקורבן,קורבן! [אל תדאגו,אני עושה שווה בשווה!] סתם שאלות סתומות שהמצאתי: אוהבת אותי? למה? ככה זה לא תשובה! חח,בטח אמרת שלא אמרת ככה,אבל כן אמרת ככה כי הצצת! מה המצב? יופי! מה זה סאדו! חובה לענות! פושטקית! שקעת בדיכי פעם? חתכת ורידים פעם? שמעת של של ה-AFI? ושל הרד הוט צ'יילי פפרס? ושל הבלאקים? ושל רוני? ושל בריטני? שמת לב שאני משועממת? תשובה נכונה! עכשיו אני עוברת להפצצה...מוכנה?היכון הכן צ...א!!!!!!!!!!!!!!!

x N O A M x

New member
ואי לא שפויהה "-_-

אוהבת אותי?ניראלי חח למה?לא'דעת:) ככה זה לא תשובה! חח,בטח אמרת שלא אמרת ככה,אבל כן אמרת ככה כי הצצת! מה המצב?סבב יופי! מה זה סאדו?אבל אבל אמא הדר לא מרשה
חובה לענות! פושטקית! ;[ שקעת בדיכי פעם?דה חתכת ורידים פעם?לא שמעת של של ה-AFI?ממ ניראלי התכוונת שיר>< וכן חח ושל הרד הוט צ'יילי פפרס?כן ושל הבלאקים?כן ושל רוני?כן ושל בריטני?כן שמת לב שאני משועממת?יאפ תשובה נכונה! עכשיו אני עוברת להפצצה...מוכנה?היכון הכן צ...א!!!!!!!!!!!!!!!

gali56

New member
1

שם מלא: גיל: מקום מגורים: סטרייט/גיי/ביי: אתה צמחוני? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אוהב אותו? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? אוהב את זה? מה צבע העיניים שלך? אוהב אותו? מה צבע העור שלך? כמה אחים? אוהב את המשפחה? פירסינג: קעקועים: אוהב את עצמך? חושב שאתה בנאדם יפה? מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? גנבת פעם? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אתה לוקח ריטלין? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אתה דתי/מסורתי/חילוני? מתנחל? כמה קומות בבית? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? כמה מחשבים יש בבית? איזה כתה סיימת? אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מחכה לשנה הבאה? מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יש תיכנונים לחופש? יש חבר/ה? היית מאוהב? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? אכלת: שתית: השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: התקשרת למישהו: התקשרו אלייך: שיר שמתנגן ברקע: מה המידה שלך בנעליים? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה המקצוע האהוב עלייך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? הלכת פעם להפגנה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? איזה עונה בשנה אהובה עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

x N O A M x

New member
><

שם מלא:נעם חחח תסתפקו! גיל:14 מקום מגורים:חיפה סטרייט/גיי/ביי:סטרייט חח אתה צמחוני?למה בלשון זכר?>< ולא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אוהב אותו?לא!! חחחחחח אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?חמצנתי רק השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?ממ חלק+גלי חח אוהב את זה?לא מה צבע העיניים שלך?חום קקי חח אוהב אותו?לאא מה צבע העור שלך?ממ לא לבן מידיי ולא כהה מידיי כמה אחים?אחת אוהב את המשפחה?כן פירסינג:רק באוזניים חחחחחחחח באלי באף, באוזן למעלה ובגבה;[ קעקועים:לא אוהב את עצמך?אממ לא יודעת חח חושב שאתה בנאדם יפה?לא חח מה אתה הכי אוהב בך מבחינת החיצוניות?כלום:( חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה?לא יודעת חח עברת פעם על החוק?כן גנבת פעם?ממ
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא אתה לוקח ריטלין?פחח לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?ממ לא..פעם כדורים בשביל ויטמינים>< אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני מתנחל?לא חח כמה קומות בבית?3 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?השלישית חח באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?3 איזה כתה סיימת?ממ עכשיו אני בח'..בשנה הבאה ט' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?חחח לימור לבנת כבר ממזמן לא שרת החינוך>< ואת המורה (הכלבה, החופרת, הסתומה והבית חרושת לדפים) לג"ג שלי איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?ממממ טובה מחכה לשנה הבאה?לא מה מיקצועות ההרחבה שלך?אין כמה יח"ל מתמטיקה?--- כמה יח"ל אנגלית?--- עשית בגרויות השנה? במה?לא באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו בצפר יש תיכנונים לחופש?כן! LA
הלוואי וזה ייצא לפועל
יש חבר/ה?היה היית מאוהב?כן היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד?לא חחחחחחחחחחחח כמה בני זוג היו לכם?ממ ניראלי ששניים כמה מתוכם היו רציניים?האחרון חח מתי היה האחרון?לפני שנה וקצת מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?שנה חחח למה ניפרדתם?סתם:/ בגדו בך פעם?לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן?לא מה הכי מושך אותך בבן המין השני?הגוף רר
האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)?סאדוווווו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האם יצא לך לקשור מישהו למיטה?לא! באלי את פרגג ררר
האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?חחחחחחחחחחחח לא האם התנשקת עם בן מינך?כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי?לאאא האם אמא נכנסה פעם באמצע?XD אכלת:עכשיו אני אוכלת לי את אפל רר
סתם..תפוח:X שתית:דיאט קוקקק
השתכרת:לא הקאת:בטיול=[ שמעת דיסק:יאפ איזה דיסק?של פרג היית בהופעה:ביום העצמאות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:חח לא זוכרת היית בתל אביב:בפסח חח התקשרת למישהו:לא מזמן התקשרו אלייך:לא מזמן שיר שמתנגן ברקע:RUNAWAY LOVE של לודקריס ומרי ג'י רר
מה המידה שלך בנעליים?40 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?חיה באושר ואושר בLA עם פרג והדר מה המקצוע האהוב עלייך?ערבית עיר/ים אהובות:תל אביב, ניורק, LA..
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?1000 שקל חח איפה חגגת יומולדת אחרון?חברים..במסעדה:] איך אתה הכי אוהב לבלות?ממ לצאת עם חברות לפארק וכאלה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?10 וחצי בעע מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן:[ מה היה המבחן האחרון?כימיה כמה קיבלת בו?לא החזירה חח היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?-- מתי פעם אחרונה שבכית?לא זוכרת חח מדוע?--- לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?UMBRELLA של ריהאנה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?חחחחחחחחחחחחח מי שיודע יודע..מי שלא לא.. ולחבק?פרג
ולנשק?פרג
ולספר לו משהו מהלב?פרג
יש לך חברה?הא? חח כה ישלי הרבה את מי היית לוקח לאי בודד?ת'משפחה שלי, תחברים שלי, ואת פרג והדר
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?פרג
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?חח כה..חברה שלי, פוסטמה אחת והדר שם מיוחד לבן?ממ תומר שם מיוחד לבת?ליה, קרן..:] בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?ממ לא זוכרת איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינס סקיני חח אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת?חח ואו אממ לא זוכרת חחחחחחחח אהבת?:S מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?פנים מול פנים אז חברה שלי..במחשב עם הדר על מה דיברת איתו?חח סתם משוXDD מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אמא[?] על מי אתה יודע הכי הרבה?ממ לא יודעת חח מה הדבר האחרון שקנית?פחית דיאט קולה כמה הוא עלה?4 וחצי ממי הsms האחרון שקיבלת?חברה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?כנל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?ממ כבר חוזרת....חזרתי:] "תבואי היום בארבע לגרנד" :S מה ממש בא לך לאכול עכשיו?הרבה
יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים..אבל רק ללוח עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?חח מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?השנה ניראלי מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?תלאביב למה הלכת לשם?בת דודה שלי גרה שם..והיה תמפגש וכאלה איך קוראים לאמא שלך?ענת יש לך שם שני? מהו?נופ אתה קרוי על שם מישהו? מי?אפחד אתה אוהב ילדים קטנים?כן חח בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?20 ו.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?חח הו הו יש הרבה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם ג'וש! לעלומי עולמים!! שיילך לאכול אוכל לחמורים..פרג שלי
למה?^^ כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2/3 הלכת פעם להפגנה?חח כן מתי זה היה?שנה שעברה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:ממ לא יודעת..נחכה וניראה..העתיד עוד פתוח:] מה הרגע המאושר ביותר בחייך?ממ לא ניראלי היה לי כזהה=[ שאני אפגוש ת'בלאק אז יהיה:] באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?כוסעמק חח מה עושה לך טוב?פרגי מה מעצבן אותך?המורה החופרת שלי לג"ג חח מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?משחק ושירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?אייפוד חח מה נמצא אצלך תמיד במקרר?הרבה מה היית לוקח לאי בודד?MP3, אייפוד,ו'משפחה שלי המלצה לסרט:פוסידון רר
וסטפ אפ והחופשה של מיסטר בין, ושחקי אותה מותק ועוד מלאמלא
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?את יפה? חחח איך את/ה מתגבר על באסה?שומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם?אאאמממררייייקקקהה בפעם הרביעית
מצידי אפילו בפעם ה100 רק אמריקה
אני רוצה אמריקה אמריקה אמריקההה:(:(:(:( איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן חח מאמינ/ה באהבה וירטואלית?ממ ניראלי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן! אתכם! חחD: נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?הרבה דברים..בעיקר פרג
את/ה אוהב/ת להיות בבית?ממ אממ כן..אבל גם לצאת כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרנית רצח חח אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לאS: למה לי חח את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:כוסעמק האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?כן:) מה תעשה כשתסיים את השאלון?כלום שיר ברקע:RUNAWAY LOVE שעת סיום:18:16

gali56

New member
2

1. שם: 2. גיל: 3. מזל: 4. סגנון מוסיקה מועדף: 5. זמר מועדף: 6. זמרת מועדפת: 7. להקה מועדפת: 8. שיר מועדף: 9. מתנגן כרגע ברקע: 10. עברי או לועזי? 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? 12. איך קוראים לסולן של משינה? 13. כוכב נולד-כן או לא? 14. מנגן? על מה? 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? 16. איך הציונים? 17. והמורים? 18. עושה שעורי בית? 19. כיתה: 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? 21. אוהב ללמוד? 22. חוגים: 23. מבריזן? 24. משקיע בלבוש? 25. בגדים רחבים או צמודים? 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? 27. בעד נודיסטים? 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? 30. אהב לקנות בגדים? 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? 33. משקפיים\עדשות: 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? 43. תן חיוך, הכל לטובה. : 44. בריכה או ים? 45. שחור או לבן? 46. כדורגל או כדורסל? 47. נעליים או כפכפים? 48. חתולים או כלבים? 49. משקפיים או עדשות? 50. חורף או קיץ? 51. סתיו או אביב? 52. משינה או שייגעצ? 52. vh1 או MTV? 53. מסנג'ר או אייסיקיו? 54. תמונות או ציורים? 55. מחשב או טלויזיה? 56. יסודי או חטיבה? 57. ספר או סרט? 58. פינק פלויד או קווין? 59. על כן דבר או על לא דבר? 60. סרטי אימה או קומדיה? 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 62. מדבר עם אנשים? 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: 65. מוריד דברים? מה? 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? 68. בכמה פורומים אתה? 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? 70. עובד על אנשים בצ'אטים? 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? 73. טיפוס ספורטיבי? 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: 75. שעורי ספורט זה..: 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? 77. איך שרירי הבטן שלך? 78. ושרירי השכל? 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: 80. אוהב ספורט? 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? 82. קורא פאנפיקים? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? 84. משתמש באייקונים? 84. איזה סרט זכה באוסקר? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? 87. מהי היבשת הכי גדולה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? 89. נכון אני משעממת? 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? 91. מה השעה עכשיו? 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? 93. מה הצבע האהוב עליך? 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? 96. אוהב לשחק תופסת? 97. אתה גבוה? 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? 99. אתה במצב רוח טוב? 100. איך היה? [זהו]

x N O A M x

New member
שקשוקההה

1. שם: נעם 2. גיל: 14 3. מזל:דגים 4. סגנון מוסיקה מועדף:היפ הופ, פופ 5. זמר מועדף:ג'סטין טמברלייק, ג'סי מקרטני, ניק לאשיי, אייקון, לודקריס, טימבה, כריס בראון.. 6. זמרת מועדפת:פרגג
, גוון סטפני, ג'וג'ו, אבריל לאבין, הילארי דאף, נלי פורטדו, ביונסה, ריהאנה, כריסטינה אגילרה.. 7. להקה מועדפת:בלאק בלאק בלאק
וPCD 8. שיר מועדף:הוו הו יש הרבה 9. מתנגן כרגע ברקע:Beautiful Liar של שאקירה וביונסה 10. עברי או לועזי?לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?חחח כולם 12. איך קוראים לסולן של משינה?D:לא יודעת 13. כוכב נולד-כן או לא?למה לא חח 14. מנגן? על מה?ממ.."גיטרה" פחח כן בטח..עד שיימצאו לי מורה.. 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?נורמאלי חח 16. איך הציונים?אממ בסדר..חח 17. והמורים?חייבים לענות? 18. עושה שעורי בית?לא חח 19. כיתה:ח' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?להגיע עם ההורים לחזור עם האוטובוס 21. אוהב ללמוד?לא 22. חוגים:אין 23. מבריזן?לא 24. משקיע בלבוש?כן 25. בגדים רחבים או צמודים?ממ..בינוניים[?] חח 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?כן:S 27. בעד נודיסטים?חח אינלי בעיה עם זה 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?כן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?כן חחחחחחחח 30. אהב לקנות בגדים?ממ בערך 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:שליטה! חעח 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים 33. משקפיים\עדשות:משקפיים רק ללוח 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?פרקט פחח 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?כל מיני זבל 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:זבל? חחחחחחחחחח 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?ת'תיק בצפר שלי 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?המשפחה שלי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?עציצים 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?אייפוד, פלאפון וכל הדברים שיקרים לליבי פחח 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?האור נכבה 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?חחחחחחחחחחח 43. תן חיוך, הכל לטובה. :וואלה 44. בריכה או ים?ים 45. שחור או לבן?שחור 46. כדורגל או כדורסל?כדורסל 47. נעליים או כפכפים?נעליים 48. חתולים או כלבים?כלבים 49. משקפיים או עדשות?חח לא ניסיתי עדשות..באלי:[ 50. חורף או קיץ?קיץ 51. סתיו או אביב?אביב [סורי סתיו חח
] 52. משינה או שייגעצ?לא זה ולא זה 52. vh1 או MTV?MTV !!
53. מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר 54. תמונות או ציורים?תמונות חח 55. מחשב או טלויזיה?זה וזה 56. יסודי או חטיבה?יסוד! 57. ספר או סרט?סרט 58. פינק פלויד או קווין?לא זה ולא זה 59. על כן דבר או על לא דבר?על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה?קומדיה 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך?חח הרבה חח 62. מדבר עם אנשים?כן[?] חח 63. פוגש אנשים מהאינטרנט?כן 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס:מצלמת אינטרנט (ז"ל), סורק (ז"ל), מדפסת (ז"ל), מכונת צילום (ז"ל), מיקרופון (ז"ל), מסך דקD: 65. מוריד דברים? מה?שירים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה?הרבה חח 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא חח 68. בכמה פורומים אתה?2 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר?לא..באלי לקנות מEBAY!!
גלויות חתומות של פרג וישלהם שם מלא דברים נדיריםם 70. עובד על אנשים בצ'אטים?כן חח פעם עם בת דוד שלי חחחחחחחחחחחחחחחח 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך?כדורסל 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום?מה עושה?:S 73. טיפוס ספורטיבי?ממש לא חח 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים:מעביר ת'שיעמום חחחח 75. שעורי ספורט זה..: חחחחחראא 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט?הרבה יותר טוב:) 77. איך שרירי הבטן שלך?עדיף שלא תדעו חח 78. ושרירי השכל?בסדר ניראלי חח 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה:
80. אוהב ספורט?לללללללא 81. שונן איי\יאוי-כן או לא?דברו עברית חח 82. קורא פאנפיקים?לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק?:S 84. משתמש באייקונים?כן 84. איזה סרט זכה באוסקר?מאיפה ליי חח 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים:אאאאאאאאאאאאא
חמוסים שליטהה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין?ממ ניראלי 87. מהי היבשת הכי גדולה?אמריקהה אארראראראאררר
88. רואה אנימות\קורא מנגות?לאא 89. נכון אני משעממת?כן 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון?כלום 91. מה השעה עכשיו?18:42 92. למה אתה עונה על השאלון הזה?כי אני צריכה 93. מה הצבע האהוב עליך?כחול 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..":פחחחחחחחחחחח 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?לא 96. אוהב לשחק תופסת?חח לא 97. אתה גבוה?לא:( 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לא חחXD 99. אתה במצב רוח טוב?כן 100. איך היה?משעמם

2MayaN

New member
:] |קרמבו|../images/Emo221.gif

מסכנה כמה שאלות:D קחי עוד כמה:p (זה קצר..רק תעני איזה מס' את:p) אני פוחד/ת מג'וקים: 1 - שום פחד, תופסים אותם ביד ומעיפים אותם מהחלון 2 - שום פחד, מתעלמים 3 - רק נגעלים 4 - איכס, מורידים עליהם נעל שלא יפרפרו פה 5 - איכס, מרססים, אין מצב שארצה שהנעליים שלי יגעו בהם 6 - אמא'לה, קוראים למישהו שיהרוג אותם 7 - אמא'לה, בורחים מהבית וחוזרים רק אחרי כמה שעות 8 - אם יש ג'וק בחדר, אין מצב שאשן שם באותו לילה 9 - פחד אימים, צורח/ת כמו מטורף/ת ורץ/ה כל עוד רוחי בי 10 - יש לי פוביה, התקפי ביעות, אני אפילו הוזה שאני רואה ג'וקים אם אני בהתקף וקרדיט לפורום סקרים ו..

x N O A M x

New member
תודה! מושיעהה |סוגד|

אני פוחד/ת מג'וקים: 1 - שום פחד, תופסים אותם ביד ומעיפים אותם מהחלון 2 - שום פחד, מתעלמים 3 - רק נגעלים 4 - איכס, מורידים עליהם נעל שלא יפרפרו פה 5 - איכס, מרססים, אין מצב שארצה שהנעליים שלי יגעו בהם 6 - אמא'לה, קוראים למישהו שיהרוג אותם 7 - אמא'לה, בורחים מהבית וחוזרים רק אחרי כמה שעות 8 - אם יש ג'וק בחדר, אין מצב שאשן שם באותו לילה 9 - פחד אימים, צורח/ת כמו מטורף/ת ורץ/ה כל עוד רוחי בי 10 - יש לי פוביה, התקפי ביעות, אני אפילו הוזה שאני רואה ג'וקים אם אני בהתקף ממ 2 ו3 ניראלי:]

למעלה