הקורבן השבועי

system רולז

New member
../images/Emo190.gif הקורבן השבועי../images/Emo190.gif

טוב שוב מי שלא יודע מה צריך לעשות :) - מפציצים בשאלות את מי שנבחר ושואלים אותו שאלות שלא ידעתם עליו, או סתם תמיד רציתם לשאול אותו.
אז הקורבן השבועי שלנו הוא/היא
- אני [system רולז ]
חח לא להפציץ.

HaDaRoSh

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

כמה אחים יש לך ? כמה אחיות יש לך? חמש דברים שאת הכי אוהבת לעשות... סגנון מוזיקה אהוב? צבע אהוב? צבע שיער אהוב? צבע עיניים אהוב? השוקולד הכי טעים? זהו

system רולז

New member
יאה עונה.../images/Emo109.gif../images/Emo210.gif

כמה אחים יש לך ?2. כמה אחיות יש לך?אין לי
חמש דברים שאת הכי אוהבת לעשות... -לשמוע מוזיקה. - במחשב. - חברות. - טלוויזיה. - וללכת לקניון.D: סגנון מוזיקה אהוב? פופ ורוק. צבע אהוב?ירוק, צהוב וחום
צבע שיער אהוב?שלי שחור, אבל גם שטני זה יפה
. צבע עיניים אהוב?ירוק, תכלת ושחור הכל קיצר.
השוקולד הכי טעים?לבן:) תודה שלא הפצצת.

gali56

New member
היא גם לא הציפה.

אבל בגלל שאתם פינוקי,אני יעשה שאלות: לקוח מהפורום של אביב גפן, לא יודעת אם הוא היה פה פעם, כי אני לא בטוחה אם מי ששם אותו שם כתב לבד וזה. אז כל הזכויות לפורום של אביב. צבעים: צבע שיער: צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר: צבע מצעים: צבע מקלדת: צבע טלפון: צבע פלאפון: צבע בלוג: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: צבע חזיה: צבע רקע במחשב: האם יש לך: אח/ים/יות: דיסקמן: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: מחלה סופנית: חברים סטרייטים: חברים הומוסקסואליים: מערכת סטריאו: האם אי פעם: התחבקת: נמשכת למישהו פנוי: התאהבת קשות: התאהבת בידיד: נמשכת למורה בבצפר: ניהלת רומן סודי: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: הלכת מכות: קיבלת פנס בעין: הרכבת עדשות: דחפת מזלג לשקע חשמל: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בישלת: עשית בייביסיטר: הרגת מישהו: פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר: הברזת מבית-ספר: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: הסרט האחרון שראית: הסדרה האחרונה שראית: הדבר האחרון ששתית: המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: נסעת בכבאית: אוסף משהו: מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה: נפגעת מאוד ממישהו: זרקו עלייך מאכל: ובכללי: שם: גיל: מאכל אהוב: שתיה אהובה: כיתה: לאן יוצא בדרך כלל: מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מה היחס עם ההורים: היית אצל פסיכולוג? היית אצל פסיכיאטר? חשבת על התאבדות? הרגשת דחוי? נכשלת במבחן? כתבת שיר? ניגנת על כלי נגינה? אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מקלל הרבה? ישן הרבה? אוכל הרבה? אוהב שוקולד? שמאלני/ימני? מה דעתך על הומואים ולסביות? מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אם סיסטם רולז אמורה לענות על ז

ה, אז תשרשרי את זה אלייה, לא לי או לנעם. =\

system רולז

New member
עונה.../images/Emo109.gif../images/Emo210.gif

צבעים: צבע שיער: שחור. צבע ציפורנים: תחשבו לבד. צבע קיר בחדר:עץ. צבע מצעים: צבעוני. צבע מקלדת: שחור. צבע טלפון: כסוף. צבע פלאפון: כחול. צבע בלוג: ___ צבע חולצה: ורוד כתום משהו. צבע מכנס: זה ג'ינס צבע תחתונים: חחחח צבע גרביים:לבן. צבע חזיה:חח צבע רקע במחשב:כחול האם יש לך: אח/ים/יות: אחים. דיסקמן: היה לי. חיית מחמד: כן טלוויזיה בחדר: כן. מחשב בחדר: יהיה לי עכשיו אבא הביא לי מסך למחשב מהדיוטי פרי. מחלה סופנית: לא. חברים סטרייטים: לא. חברים הומוסקסואליים: לא. מערכת סטריאו: כן. האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: חחח התאהבת קשות: מזמן. התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: לא מה אנחנו טלנובלה חח? ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: עוד מעט. דחפת מזלג לשקע חשמל: שוב? חחחח הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: לא בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: ההורים והמשפחה. החג האהוב עלייך: פורים ופסח. הסרט האחרון שראית:הצד שלו הצד שלה. הסדרה האחרונה שראית: האלופה. הדבר האחרון ששתית: קולה. המחשבה האחרונה שלך: מתי אני מסיימת את השאלון. השיר האחרון ששמעת: של פרגי. עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: כה לקים. מאוהב/ת: לא במישהו מסוים עכשיו. אכלת כלי כתיבה: חח לא נפגעת מאוד ממישהו: לפני כמה שבועות. זרקו עלייך מאכל: לא חח. ובכללי: שם:גל גיל:13 מאכל אהוב:סלט.שניצל וטוסט. שתיה אהובה:קולה כיתה:ז' לאן יוצא בדרך כלל:קניון עם חברים. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק ופופ מה היחס עם ההורים:בסדר. היית אצל פסיכולוג?לא. היית אצל פסיכיאטר?לא. חשבת על התאבדות?לא. הרגשת דחוי?לא. נכשלת במבחן?כן. כתבת שיר?לא. ניגנת על כלי נגינה?כן. אם כן, על מה?גיטרה. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?נהדר. מקלל הרבה?לא ממש רק שמישהו ממש מעצבן אותי. ישן הרבה?כשאני עייפה. אוכל הרבה?לא. אוהב שוקולד?רק וניל. שמאלני/ימני?___ מה דעתך על הומואים ולסביות?שיהיה להם בכיף מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?חח מה?

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif הפצצה !

סתם, רק שאלות שיש לי בראש .. נממ איזה להקה את הכי אוהבת לשמוע חוץ מBEP ? לאיזה כיתה את עולה ? מה את הולכת לעשות בחופש הגדול ? אם את טסה .. תקני לי מתנה ? את חושבת שאימו יפים ? את חושבת שאני יפה ? D: חחח סתם אין צורך לענות על השאלה הזו ישלך חיות ? אם כן, איזה ? איזה קולה את הכי אוהבת ? [דיאט לימון רגיל וכאלה] מה הציון הכי גבוה שהיה לך בתעודה ? באיזה מקצוע ? איזה מורה את הכי שונאת ? אם רשמת כולם אז תבחרי אחד ולמה את הכי שונאת אותו ? איזה מקצוע את הכי שונאת ? אני שונאת גיאוגרפיה ! מה התאריך לידה שלך ? מה הגובה שלך ? כמה את שוקלת ? פעם היית בעזריאלי ? במפגש ישרא ? במפגש איזשהו פורום ? ישלך בלוג ? אם כן אז תביאי D: עישנת פעם ? ג'וינט ? שתית אלכוהול ? התנשקת ? נכון השאלות שלי מקוריות ? >< מתי תעברי לגור לבד ? מה תרצי להיו תכשתהיי גדולה ? [שיא המקוריות] באיזה מקצוע את חולמת לעבוד ? ובאיזה בחיים לא ? האם אי פעם תעשי קעקוע ? ופירסינג ? והרחבות ? האם אי פעם הכנסת מזלג לתוך שקע חשמלי ? את מתכוונת להכניס מזלג לתוך שקע חשמלי ? תנסי, ותספרי איך היה. :) זהו לול הכל אני המצאתי בזה הרגע #$&$%# אז לא לגנוב

system רולז

New member
תשובות../images/Emo109.gif../images/Emo210.gif

נממ איזה להקה את הכי אוהבת לשמוע חוץ מBEP ? - Red hot chili peppers - כנסית השכל - סינרגיה - סימפל פלאן - סיסטם אוף א דאון זהוו מקווה שלא שחכתי עוד מישהו.
לאיזה כיתה את עולה ?ח' מה את הולכת לעשות בחופש הגדול ?הרבה אבל בעיקר לנוח, בשאר הזמן תל אביב, ים המלח, חברות וקניון מה אני יודעת יש לי עוד כמה זמן לחשוב.
אם את טסה .. תקני לי מתנה ?כן בטח עם את רוצה. D: את חושבת שאימו יפים ?פסדר אבל אני שומרת לך אותם.
את חושבת שאני יפה ? D: חחח סתם אין צורך לענות על השאלה הזו.חחחח ישלך חיות ?כן כלבה. אם כן, איזה ?פינצ'רית קטנה וחמודה.
איזה קולה את הכי אוהבת ? [דיאט לימון רגיל וכאלה]רגיל.[קולה ערסי זה דוחה.] מה הציון הכי גבוה שהיה לך בתעודה ?100
באיזה מקצוע ? תנך. איזה מורה את הכי שונאת ?למדעים. אם רשמת כולם אז תבחרי אחד ולמה את הכי שונאת אותו ?כי אני שונאת את המקצוע הזה וחוץ מי זה היא דפוקה בשכל.
איזה מקצוע את הכי שונאת ?ערבית,ומדעים. אני שונאת גיאוגרפיה !חחחח המורה של ג"ג אצלנו נחמד אליי אז יש לי פרוטקציות.
מה התאריך לידה שלך ?28.7 מה הגובה שלך ?לאיודעת נמוכה. כמה את שוקלת ?חחחח 36 אתמול שקלתי. פעם היית בעזריאלי ?ברור. במפגש ישרא ?עדיין לא. במפגש איזשהו פורום ?לא. ישלך בלוג ?לא היה לי פעם מחקתי.
אם כן אז תביאי D: עישנת פעם ?לא
ג'וינט ?חחח לא שתית אלכוהול ?כן התנשקת ?כן נכון השאלות שלי מקוריות ? ><חחח פשוט שיא המקוריות.
מתי תעברי לגור לבד ? נראה לי בסביבות ה17-18. מה תרצי להיו תכשתהיי גדולה ? [שיא המקוריות]<---- אמרתי לך. מעצבת גראפית או משהו לא יודעת. באיזה מקצוע את חולמת לעבוד ?אין לי מושג.
ובאיזה בחיים לא ?כמה למיניהם. האם אי פעם תעשי קעקוע ?אני רוצה כשאני יהיה בכיתה י'. ופירסינג ?כן. והרחבות ?לא יודעת. האם אי פעם הכנסת מזלג לתוך שקע חשמלי ?לא חחח. את מתכוונת להכניס מזלג לתוך שקע חשמלי ?גם לא תנסי, ותספרי איך היה. :) בטח עכשיו אני הולכת לנסות את זה.

2MayaN

New member
קורבן זה קורבן../images/Emo123.gif |קרמבו|../images/Emo221.gif

חח סתם:p מה קורה? (כה אני יודעת ששאלו אותך כבר..) איך בחיים? מה את עושה עכשיו? מה תעשי אחר כך? מה הצבע האהוב עלייך? מה הריח האהוב עלייך? מה הבע"ח האהוב עלייך? *טוב חפרתי
* מה הדבר הכי טוב שקרה לך היום? מה הדבר הכי רע? יש לך שביתה? לי אין
איזה כיתה את שנה הבאה? ובעוד 3 שנים?
לאן הכי בא לך לטוס? לאן הכי לא בא לך? איזה סגנון מוזיקה את שומעת? *אני יכולה להמליץ לך על כמה שירים יפים:]* איזה סגנון בחיים לא תשמעי? אני מעצבנת אותך? יופי
נגמרו לי השאלות
(אפשר להמציא עוד אבל אין לי כוח
) יו חשבתי שזה לא יצא הרבה
(יחסית למה שיצא..) אבל לא נורא זה שאלות מהירות

system רולז

New member
D:../images/Emo109.gif../images/Emo210.gif

מה קורה? (כה אני יודעת ששאלו אותך כבר..)הכל סוכר חח. איך בחיים?החיים יפים.
מה את עושה עכשיו?עונה על השאלות. מה תעשי אחר כך?לא יודעת.
מה הצבע האהוב עלייך?חום צהוב וירוק. מה הריח האהוב עלייך? של חדש. מה הבע"ח האהוב עלייך?כלבים *טוב חפרתי*זה פסדר. את אחלה. מה הדבר הכי טוב שקרה לך היום?לא משהו מיוחד. מה הדבר הכי רע?היה כרגיל יש לך שביתה?לא . לי אין, גם לי באסה.
איזה כיתה את שנה הבאה?ח'. ובעוד 3 שנים?י' לאן הכי בא לך לטוס? צרפת או משהו. לאן הכי לא בא לך?הונולולו חח המילה הזאת מצחיקה.
איזה סגנון מוזיקה את שומעת?רוק ופופ *אני יכולה להמליץ לך על כמה שירים יפים:]* בשמחה.
איזה סגנון בחיים לא תשמעי?מזרחית כאלה של בכיינים חחח כל היום בדיכאון. אני מעצבנת אותך?ממש לא. יופי נגמרו לי השאלות (אפשר להמציא עוד אבל אין לי כוח)

למעלה