../images/Emo153.gif עונה ^^
אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? אמממ מקרוני D: היה טעים? כן ^^ מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? כלום ^^ אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? תלוי אם בא לי D: אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לא XD אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? חחח אני אוכלת מה שאני אוהבת
איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') אומגאד, הפלאפל של רחובות והמבורגר. דעע. מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? כלום XD אתה מבשל לפעמים? לא D: אני אהבלרית XD איזה אוכל אתה יודע להכין? בתנור, נו XD יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן ^^ זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? תלוי
מתוק או מלוח? מלוח D: שוקולד פרה או קליק? איכ, אף אחד תפוח אדמה או גזר? תפוח אדמה XD קורנפלקס או ברנפלקס? מה זה השני?O: מרקים או פשטידות? פשטידות ^^ פשטידת תירס
אני אבקש מאמא להכין לי D: מאפים או מבושלים? תלוי D: חביתה רגילה, עין או מקושקשת? איככככככככככ לא אוכלת ביצים X: מילקי רגיל או הפוך? איככככככ שתיה מה הדבר האחרון ששתית? מים XD היה טעים? בטח XD אתה אוהב יין? לא X: אתה אוהב בירה? לא X: אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? איככ ולעיתים רחוקות?איככ גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? XDDDDDDDDD היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא X: זה או זה: מים או מיץ? מים ^^ מיץ או קולה? מיץ ^^ קוקה קולה, פפסי או RC? קוקה קולה ^^ אבא של חברה שלי עובדת שם XD וזאת החברה הכי טובה שלי אז.... מיץ פירות סחוט או מלאכותי? לא יודעת, מלאכותי תמיד טעים D: פריגת או פרימור?פריגת P: יין לבן או אדום? ששש יין מתוק או יבש?ששש בירה שחורה או לבנה? ששש וודקה או ויסקי? איככ נו מה נהיה? ;; מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוחים
מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגו
מוגז או לא? לא.
מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? נביעות! בדם XD חגים איזה חג אתה הכי אוהב? החופש הגדול ^^ למה? כי זה חופש... והוא גדול D: למה התחפשת בפורים? חחחח לחולה ונשארתי בבית D: אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? כן אתה ישן בסוכה בסוכות? לא XDDDD יש לכם סוכה בסוכות? לא X: אתה אוכל חמץ בפסח? חחחחחחחחחחחחחחחחח עזבו
מה אתה נוהג לעשות בשבועות? לישון? XD וביום העצמאות? כן ^^ וביום ירושלים? אה? XD אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? לא X: אתה צם את יום כיפור? חחח אף פעם לא הצלחתי ;; ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? פעם חגגנו את הזה עם סנטה קלאוס ;; אבל אז קרה משהו במשפחה והפסקנו ככה ש... איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? חחחח אני זוכרת שהייתי מרקדת עם הזה של שבועות [הסל הזה XD] בסלון D: באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? ראש השנה דעעע לימודים מקצוע אהוב: תהרגו אותי, אבל יש לי את המורה הכי טובה בעולם והיא הבנאדם הכי נחמד בעולם ככה שמתמטיקה
מקצוע שנוא: גיאוגרפיה. המורה שונא אותי, אני אותו... מורה אהוב: מתמטיקה D: מורה שנוא: גיאוגרפיה XDDDDD כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? אמממ וואי לא זוכרת X: מה המבחן האחרון שעשית? אממממ תנ"ך... כן! בדיוק! ואז נהייתי חולה לשבועיים וחצי D: היה לך טוב? כן! והיא בדקה לי אותו בכיתה וראיתי מלא וי D: היא כזה שואלת אותי אם הבנתי את הכוונה ואני כזה כן, כן... הי מסמנת לי וי D: כמה נראה לך שתקבל? לא יודעת X: ליד מי אתה יושב? ליד אחד הילדים המסריחים. איכ. אתה עושה שעורי בית בד"כ? כן XD המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? אממממ לא יודעת XD אתה נוהג להבריז משיעורים? לא X: אני אענה על האחרים מחר או משהו ^^