הקורבן

MichRanger

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif../images/Emo185.gif

הקורבן השבועי הוא... חנהי
-> 3has3
שאלות שאלות שאלות

Mori C

New member
חנהיD:

תהני
מועתק מפורום סקרים ושאלונים: אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? אתה מבשל לפעמים? איזה אוכל אתה יודע להכין? יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? מתוק או מלוח? שוקולד פרה או קליק? תפוח אדמה או גזר? קורנפלקס או ברנפלקס? מרקים או פשטידות? מאפים או מבושלים? חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מילקי רגיל או הפוך? שתיה מה הדבר האחרון ששתית? היה טעים? אתה אוהב יין? אתה אוהב בירה? אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? ולעיתים רחוקות? גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? זה או זה: מים או מיץ? מיץ או קולה? קוקה קולה, פפסי או RC? מיץ פירות סחוט או מלאכותי? פריגת או פרימור? יין לבן או אדום? יין מתוק או יבש? בירה שחורה או לבנה? וודקה או ויסקי? מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מוגז או לא? מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? חגים איזה חג אתה הכי אוהב? למה? למה התחפשת בפורים? אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? אתה ישן בסוכה בסוכות? יש לכם סוכה בסוכות? אתה אוכל חמץ בפסח? מה אתה נוהג לעשות בשבועות? וביום העצמאות? וביום ירושלים? אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? אתה צם את יום כיפור? ואת תשעה באב? ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? לימודים מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מורה אהוב: מורה שנוא: כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? מה המבחן האחרון שעשית? היה לך טוב? כמה נראה לך שתקבל? ליד מי אתה יושב? אתה עושה שעורי בית בד"כ? המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? אתה נוהג להבריז משיעורים?

3has3

New member
../images/Emo153.gif היי, זה ארוך XD

אני אענה ב... צהריים, כן D:

3has3

New member
../images/Emo153.gif עונה ^^

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? אמממ מקרוני D: היה טעים? כן ^^ מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? כלום ^^ אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? תלוי אם בא לי D: אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לא XD אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? חחח אני אוכלת מה שאני אוהבת
איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') אומגאד, הפלאפל של רחובות והמבורגר. דעע. מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? כלום XD אתה מבשל לפעמים? לא D: אני אהבלרית XD איזה אוכל אתה יודע להכין? בתנור, נו XD יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן ^^ זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? תלוי
מתוק או מלוח? מלוח D: שוקולד פרה או קליק? איכ, אף אחד תפוח אדמה או גזר? תפוח אדמה XD קורנפלקס או ברנפלקס? מה זה השני?O: מרקים או פשטידות? פשטידות ^^ פשטידת תירס
אני אבקש מאמא להכין לי D: מאפים או מבושלים? תלוי D: חביתה רגילה, עין או מקושקשת? איככככככככככ לא אוכלת ביצים X: מילקי רגיל או הפוך? איככככככ שתיה מה הדבר האחרון ששתית? מים XD היה טעים? בטח XD אתה אוהב יין? לא X: אתה אוהב בירה? לא X: אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? איככ ולעיתים רחוקות?איככ גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? XDDDDDDDDD היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא X: זה או זה: מים או מיץ? מים ^^ מיץ או קולה? מיץ ^^ קוקה קולה, פפסי או RC? קוקה קולה ^^ אבא של חברה שלי עובדת שם XD וזאת החברה הכי טובה שלי אז.... מיץ פירות סחוט או מלאכותי? לא יודעת, מלאכותי תמיד טעים D: פריגת או פרימור?פריגת P: יין לבן או אדום? ששש יין מתוק או יבש?ששש בירה שחורה או לבנה? ששש וודקה או ויסקי? איככ נו מה נהיה? ;; מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוחים
מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגו
מוגז או לא? לא.
מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? נביעות! בדם XD חגים איזה חג אתה הכי אוהב? החופש הגדול ^^ למה? כי זה חופש... והוא גדול D: למה התחפשת בפורים? חחחח לחולה ונשארתי בבית D: אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? כן אתה ישן בסוכה בסוכות? לא XDDDD יש לכם סוכה בסוכות? לא X: אתה אוכל חמץ בפסח? חחחחחחחחחחחחחחחחח עזבו
מה אתה נוהג לעשות בשבועות? לישון? XD וביום העצמאות? כן ^^ וביום ירושלים? אה? XD אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? לא X: אתה צם את יום כיפור? חחח אף פעם לא הצלחתי ;; ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? פעם חגגנו את הזה עם סנטה קלאוס ;; אבל אז קרה משהו במשפחה והפסקנו ככה ש... איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? חחחח אני זוכרת שהייתי מרקדת עם הזה של שבועות [הסל הזה XD] בסלון D: באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? ראש השנה דעעע לימודים מקצוע אהוב: תהרגו אותי, אבל יש לי את המורה הכי טובה בעולם והיא הבנאדם הכי נחמד בעולם ככה שמתמטיקה
מקצוע שנוא: גיאוגרפיה. המורה שונא אותי, אני אותו... מורה אהוב: מתמטיקה D: מורה שנוא: גיאוגרפיה XDDDDD כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? אמממ וואי לא זוכרת X: מה המבחן האחרון שעשית? אממממ תנ"ך... כן! בדיוק! ואז נהייתי חולה לשבועיים וחצי D: היה לך טוב? כן! והיא בדקה לי אותו בכיתה וראיתי מלא וי D: היא כזה שואלת אותי אם הבנתי את הכוונה ואני כזה כן, כן... הי מסמנת לי וי D: כמה נראה לך שתקבל? לא יודעת X: ליד מי אתה יושב? ליד אחד הילדים המסריחים. איכ. אתה עושה שעורי בית בד"כ? כן XD המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? אממממ לא יודעת XD אתה נוהג להבריז משיעורים? לא X: אני אענה על האחרים מחר או משהו ^^

bet57

New member
עוד....../images/Emo190.gif

~האם אי פעם~ עברת על החוק: נשבר לך הלב: עשית משהו שלא רצית לעשות: הצטערת על משהו שעשית: בכית על משהו: שברת למישהו את הלב: שיקרת: ~ב-24 שעות האחרונות~ בכית: צחקת: חיבקת מישהו: עשית שטויות: רבת עם מישהו: קנית משהו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? מה צבע החדר שלך? את אוהבת לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? ~את חושבת ש...~ שאת יפה? שאת צבועה? שאת קנאית? שאת קרציה? שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל, מה היית עושה בהם? את שומעת מוסיקה עכשיו? מה את שומעת? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? חיחי...קצת הרבה שאלות

3has3

New member
../images/Emo153.gif עונה D:

~האם אי פעם~ עברת על החוק: חחחחח כן, רצחתי אנשים והחבאתי את הגופות.. אבל שוש, אל תגלו ^^ נשבר לך הלב: אוי, אוי, שאלות מעצבנות D: עשית משהו שלא רצית לעשות: כן
הצטערת על משהו שעשית: כן XD בכית על משהו: כן
שברת למישהו את הלב: אומגאד, די, אני שונאת את השאלה הזאת XD שיקרת: דעע XD ~ב-24 שעות האחרונות~ בכית: חחחחח מרוב צחוק
צחקת: ואו, ועוד כמה ;; חיבקת מישהו: כן D: עשית שטויות: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שוש, אל תגלו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD רבת עם מישהו: לא, לא חושבת XD קנית משהו: כן DDDDDDDDD: המקום האחרון שהייתי בו: המקלחת XD אבל לפני הייתי אצל חברה והסתובבנו והיה סופררררררר כיף D: נוסטלגיות מהחופש הגדול ^^ הסטיה שלי היא: אמ... הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: XDD המחשב D: תכונה טובה שלי: לא יודעת X: תכונה רעה שלי: לא יודעת X: עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא... זאת אומרת לא יצא לי... תרמת פעם לקבצן? בטח
גנבת משהו במכולת? חחחחחחח לא XD יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? המחשב XDD שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? ממ לא יודעת XD מה צבע החדר שלך? כתום (H) את אוהבת לענוד תכשיטים? איכ, לא.
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? עשיתי קישט לחתול והוא רץ לכביש ובום ;; דרסה אותו מכונית וזה היה כל כך מפחיד ;; ~את חושבת ש...~ שאת יפה? לא יודעת X: שאת צבועה? לא XDD שאת קנאית? כן D: שאת קרציה? כן, בטח D: אני הכי קרציה בעולם, באמת XD זה לא ציניות
שאת עקשנית? אמממממ לא ממש XD את אוהבת את עצמך? אמממ בזבזנית או חסכנית? חחחח תלוי אם בא לי אייפוד או לא. כרגע אני חסכנית.
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הרגיל של וינדאוס P: איפה את רוצה פירסינג? חחח אני לא X: אם היית מוצאת מיליון שקל, מה היית עושה בהם? אומגאד, קונה אייפוד XDDDDDD את שומעת מוסיקה עכשיו? כן D: מה את שומעת? סימפל פלאן [כאילו, הדיסק סימפל פלאן של סימפל פלאן שאגב הוא השלישי D:] מה הדיסק האחרון ששמעת? חחח סימפל פלאן [הדיסק ^^] מה החלום שלך? אמממ אביב בטח יודעת XD חיחי...קצת הרבה שאלות

chen010189

New member
חנההההה 3>

פרטי נמקי והביאי דוגמא למהו משפט פיתגורס סתם חחחחחחחחח טוב ועכשיו ברצינות
מתי אני רואה אותך שוב?(ס'כיף להגיד "שוב"
) מה השיר הכי אהוב עלייך מהאלבום החדש? מה המשקה הכי אהוב עלייך? והמאכל?

3has3

New member
../images/Emo153.gif עונה D:

פרטי נמקי והביאי דוגמא למהו משפט פיתגורס סתמי XDDDD מי זוכר את זה? ;; X בריבוע כפול משהו בריבוע שווה משהו בריבוע. האפי?
סתם חחחחחחחחח טוב ועכשיו ברצינות יאללה ^^ מתי אני רואה אותך שוב?(ס'כיף להגיד "שוב") חחח אממ בחופש הגדול כנראה ^^ מה השיר הכי אהוב עלייך מהאלבום החדש? גרין גרין D: מה המשקה הכי אהוב עלייך? מים XDDDDD והמאכל? לא יודעת X: ביי ביי D:

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifשאלות לחנהי../images/Emo13.gif

היייייייי!!!!!!! למה את לא רואה ארץ נהדרת? זה מצחיק! אני נקרעת
טוב לשאלות: מה קורה? מה את לובשת? מה הדבר האחרון שאכלת? מה את שומעת עכשיו? מה את חושבת? מה הצבע האהוב עליך? מה המאכל האהוב עליך? מה הלהקה האהובה עלייך? מה הזמר/ת האהוב/ה עלייך? מה התוכנית האהובה עלייך? מה המשחק האהוב עלייך? מה השיר האהוב עלייך? מה החפץ האהוב עלייך? מה את חושבת עלי? ו.... מי הכי חתיך+תמונה חעחעחע
*אני יודעת שלא הכול נכתב כמו שצריך, אבל שהכול יתחיל במהB-D* תהני

3has3

New member
../images/Emo153.gif אביבי D:

היייייייי!!!!!!! היייייייי XD למה את לא רואה ארץ נהדרת? זה מצחיק! אני נקרעת כי כל הטלוויזיות היו תפוסות... טוב לשאלות: מה קורה? סבבה D: מה את לובשת? בגדים ^^ מכנס של ספורט וחולצת בית ספר [שימו לב, קצרה!!!!!! אומגאדדדד] מה הדבר האחרון שאכלת? חחחח ביסלי
ואז ארטיק D: כאילו בהפסקה אחרת XD מה את שומעת עכשיו? ואט איף של סימפל D: מה את חושבת? אמממ שאני צריכה לשלוח משהו באי מייל XD מה הצבע האהוב עליך? ירוק D: מה המאכל האהוב עליך? לא יודעת XD מה הלהקה האהובה עלייך? סימפל פלאן ופאניק D: מה הזמר/ת האהוב/ה עלייך? זמר? XD לא יודעת, ברנדון ופייר? ^^ מה התוכנית האהובה עלייך? השמיניה ;; ולייף ויז דרק D: ורייבן ו.. נוו שכחתי. קייל!!!!!!1 אומגאד
קייל XY
מה המשחק האהוב עלייך? XDDD בניאופטס D: מה השיר האהוב עלייך? ואט איף של סימפל D: מה החפץ האהוב עלייך? המחשב ^^ מה את חושבת עלי? שאת מושי D: ו.... מי הכי חתיך+תמונה חעחעחע XDDDDDDDD *אני יודעת שלא הכול נכתב כמו שצריך, אבל שהכול יתחיל במהB-D*

חנה ../images/Emo70.gif

את הראשונה שאני שואלת כך ש...
מה קורה ?
מה נשמע ?
מה את שומעת כרגע ?
נכון שאת אוהבת אותי ?
נכון שאין כמו רחובות
איזה שיר את הכי אוהבת מהאלבום החדש של פאניק ?
איזה תמונה הכי את אוהבת שלהם ?
מתי נפגש ? זהו , נראה לי
חשבתי שיהיו לי יותר שאלות... יאללה לענות

3has3

New member
עונה.

מה קורה ? בסדר... אני חושבת מה נשמע ? מה את שומעת כרגע ? כלום X: נכון שאת אוהבת אותי ? בטח D: נכון שאין כמו רחובות חחח הייתי שם אתמול
איזה שיר את הכי אוהבת מהאלבום החדש של פאניק ? גרין גרין D: איזה תמונה הכי את אוהבת שלהם ? אין לי כוח להוסיף
מתי נפגש ? אממ לא יודעת

panci thet i

New member
D: חנקה!! (חחח)

ממצב? מה קורה? מה חדש? תכתבי תאור של עצמך ב-5 מילים: איזה שי של פאניק את הכי אוהבת? איך את מרגישה כרגע? איפה את נמצאת? האם את שומעת ברקע מוזיקה עכשיו? אם כן איזו? באיזה צבע המקלדת שלך? באיזה צבע המסך שלך? יש לך מסך פלזמה או רגיל? יש לך עכבר עם גולה או לייזר? באיזה צבע העכבר שלך? יש לך מחשב נייד או רגיל? זה או זה: תפוח או בננה? תפוח או אגס? אדום או צהוב (כתום!)? לבן או שחור? אהבה או שנאה? XD עמנואל או בוריס (
)? אימו או פריק? חמוד או חתיך? מחברת או ספר? ספר או סרט? יום או לילה? D: אהבת את השאלון שלי? >.< אם לא..למה? אם כן..D: אז סבבה.. ^-^ ביי

3has3

New member
עונה

ממצב? סביר מה קורה? מה חדש? חח ענייני גשר D: תכתבי תאור של עצמך ב-5 מילים: אני לא יודעת לכתוב תיאור. איזה שי של פאניק את הכי אוהבת? סינס, ליינג, טיים טו דאנס וגרין גרין (H) איך את מרגישה כרגע? בסדר איפה את נמצאת? בבית, על כסא, מול המחשב האם את שומעת ברקע מוזיקה עכשיו? אם כן איזו? לא באיזה צבע המקלדת שלך?לבנה באיזה צבע המסך שלך? אפור מקדימה ושחור מאחור יש לך מסך פלזמה או רגיל? רגיל יש לך עכבר עם גולה או לייזר? לייזר (H) באיזה צבע העכבר שלך? לבן עם אפור כזה למטה יש לך מחשב נייד או רגיל? רגיל זה או זה: תפוח או בננה? תפוח תפוח או אגס? אגס אדום או צהוב (כתום!)? כתום XD לבן או שחור? לא יודעת X: אהבה או שנאה? לא יודעת D: XD עמנואל או בוריס ()? בוריס. דעעע אימו או פריק? סטיגמות.
חמוד או חתיך? גם וגם D: מחברת או ספר? ספר ספר או סרט? סרט יום או לילה? יום D: אהבת את השאלון שלי? כן D: >.< אם לא..למה? אם כן..D: אז סבבה.. ^-^ ביי *הולכת להתארגן לבית ספר*

למעלה