הקורבן

MichRanger

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif../images/Emo185.gif

באיחור של יום
והקורבן השבועי הוא.... חן-> chen10189

מהממת שלי../images/Emo99.gif

מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו אצל בן המין השני ? אם הייתם יכולים לטוס לאנשהו- לאן זה היה? באיזו מילה אתם אוהבים להשתמש? מה אתם לא יכולים לסבול? מה ממיס אתכם ואתם לא יכולים לעמוד בו ? איזה צבע אתם מרגישים שמאפיין אתכם? שיר שממש מתאים לכם עכשיו- מעדיפים לראות הצגה או לשמוע קונצרט? סרט של דיסני שאתם אוהבים ממש- סרט של דיסני שאתם לא אוהבים- נשיקה מסרט שנראתה הכי יפה וכיפית- הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים מהעבודה\מבית הספר- מה אתם אוהבים לעשות בזמן הפנוי? יש לכם תלבושת אחידה בבית הספר? אם הייתם יכולים לשנות משהו בעולם, מה זה היה? כותבים יומן? מעדיפים שיער ארוך או קצר לבנות- מעדיפים שיער ארוך או קצר לבנים- אוהבים לקרוא ספרים? אם כן- איזה סוג של ספרים? אתם בעד נסיעה לפולין בכיתה י"ב ? אוהבים להתקלח? כמה שעות בממוצע אתם ישנים? איזה יום בשבוע אתם אוהבים? איזה יום בשבוע אתם פחות אוהבים? יש לכם תחפושת? אם כן- מה היא? המחשב הוא חלק בלתי נפרד מחייכם? רואים חדשות? יש לכם חבר\ה? אם כן- כמה זמן אתם יחד? מרגישים שיש לכם כישרון? אם כן- מה הוא? אם לא- בטוח שיש!!!!! איך עובר לכם השבוע בד"כ? מהר? לאט? הייתם רוצים שיהיו יותר שעות ביממה או פחות? מה המוטו שלכם? איזה ערוץ בטלויזיה אתם אוהבים? מה אתם רוצים לעשות כשתגדלו? איזה משחק קופסא אתם אוהבים? ומשחק מחשב? מה השעה? איזה יום היום? אתם אלרגים למשהו? יש לכם אסטמה? אוהבים ללכת לבית הספר? איזה שיעור אתם הכי אוהבים? ואיזה הכי שונאים? איזה הכי מיותר? אוהבים לטייל? אוהבים לנסוע במכונית? אוהבים ללכת לשרותים? יש לכם חיית מחמד? הייתם רוצים לטוס לירח?

chen010189

New member
אבל רק אני קורבן :eek: לא הפיצול שלי

חחחחח סתם סתם זה כתוב בלשון רבים השאלון
מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו אצל בן המין השני ?פנים אם הייתם יכולים לטוס לאנשהו- לאן זה היה?ארה"ב באיזו מילה אתם אוהבים להשתמש?אשכרה{לא אוהבת אבל משתמשת הרבה טחח} מה אתם לא יכולים לסבול?שאני קמה וההורים בבית, חח רציני אני כל כ ך אוהבת ששניהם בעבודה XD מה ממיס אתכם ואתם לא יכולים לעמוד בו ?רוברט דאוני ג'וניר, אחרי שראיתי סרט איתו לפני יומיים ואמרתי לאמא שלי שלאלוהים היה מצב רוח יותר מדי טוב כשהוא יצר אותו :eek: איזה צבע אתם מרגישים שמאפיין אתכם?ורוד מאוד מאוד בהיר{לא קשור לפאקציות י'נעליים, זה תמים כזה} שיר שממש מתאים לכם עכשיו-Panic at the disco-Behind the sea, לא מתאים אבל סתם בא לי לשמוע אותו עכשיו D: *מפעילה את המערכת סטריאו* מעדיפים לראות הצגה או לשמוע קונצרט?טחח אין מה להשוות..ברור שהצגה, אתם ממש צריכים לשנוא אותי כדי לקחת אותי לקונצרט ובכך להתעלל בי נפשית בצורה קשה :| סרט של דיסני שאתם אוהבים ממש-שלגיה, יואו כמה חרשתי על זה כשהייתי קטנה סרט של דיסני שאתם לא אוהבים-פיטר פן, כאילו בכללי אני אוהבת אבל לא את הפיטר פן הירוק המכוער הזה חח..אני אוהבת את הגרסה של ערוץ 11 מלפני 10 שנים בערך נשיקה מסרט שנראתה הכי יפה וכיפית-הנשיקה של פיית ושכחתי איך קראו לו X: {דמות של רוברט דאוני
} ב"רק אותך" בסוף...דיי זה היה כל כך מרגש והייתי כל כך רוצה להיות במקומה D: הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים מהעבודה\מבית הספר-תלוי מתי...אם זה בלילה אני הולכת למחשב, או למטבח כי תוקף אותי רעב אחרי שעות שלא אכלתי X: ואם זה בצהריים בדרך כלל להתקלח ולנוח מה אתם אוהבים לעשות בזמן הפנוי?לאפות וסתם להיות במחשב יש לכם תלבושת אחידה בבית הספר?הייתה, כן אם הייתם יכולים לשנות משהו בעולם, מה זה היה?להעביר את אחד הסניפים של פיולד ביי ראמן לחיפה, להמציא מכונה שתטיס לארה"ב בדקה XD סתם לא יודעת חח כותבים יומן?כבר לא מעדיפים שיער ארוך או קצר לבנות-ארוך, אני מגדלת כפיצוי על כל השנים שגזרתי מעדיפים שיער ארוך או קצר לבנים-בעיקרון ארוך, אבל בגילי צריך להתפשר על השיער הקצר של החיילים... אוהבים לקרוא ספרים?כן אם כן- איזה סוג של ספרים?מתח ובמקרים נדירים גם רומנים, יש כמה טובים לשם שינוי אתם בעד נסיעה לפולין בכיתה י"ב ?אישית לא טסתי אבל אני לא מוצאת סיבה להיות נגד... אוהבים להתקלח?האמת? לא, אבל אין ברירה{אל תדאגו אני לא מאלה שמיישמים...אני ריחנית XD} כמה שעות בממוצע אתם ישנים?בתקופה האחרונה 5-7 שעות ביום :| איזה יום בשבוע אתם אוהבים?ראשון איזה יום בשבוע אתם פחות אוהבים?שישי, אבל זה בטח ישתנה בקרוב...לא עבדתי הרבה זמן יש לכם תחפושת?ברור! אם כן- מה היא?אני! המחשב הוא חלק בלתי נפרד מחייכם?לא הייתי קוראת לזה ככה, אבל בואו נגיד שאם המחשב תקוע במעבדה יותר מיומיים אני מתחילה להתחרפן...........למרות שבתקופה האחרונה אני בקושי עליו, אפילו שהתחלתי שוב להתמכר קשות למייספייס XD רואים חדשות?לפעמים יש לכם חבר\ה?לא אם כן- כמה זמן אתם יחד? מרגישים שיש לכם כישרון?ככה אומרים, אבל יש לי כישרון להיות צנועה אז........ אם כן- מה הוא?משחק וציור{אבל פאק לא ציירתי כבר איזה 7 שנים לפחות} אם לא- בטוח שיש!!!!!אהבתי את ההיגיון במשפט....|גבות| איך עובר לכם השבוע בד"כ? מהר? לאט?שבוע כמו השבוע הזה עובר מהר...שבועות חסרי מעש כמו לפני שבועיים עוברים כמו צב צולע{הבנתם את הבדיחה? גם כשהוא הולך רגיל הוא הולך לאט, אז כשהוא צולע אה...כן |שותקת|} הייתם רוצים שיהיו יותר שעות ביממה או פחות?אם זה יהיה נתון לבחירה אז כן, ז'תומרת שאני אבחר מתי כן ומתי לא. ואז יש ימים שתספיק לי בהם גם שעה רק שיעברו כבר... מה המוטו שלכם?ציטוט של טום הנקס: "המוטו שלי לחיים-אה? מה?" איזה ערוץ בטלויזיה אתם אוהבים?MTV וערוצי הסרטים של HOT מה אתם רוצים לעשות כשתגדלו?מה שאני מתחילה לעשות עכשיו. שחקנית, מדבבת, קריינית, קונדיטורית. שוף על השפע D: איזה משחק קופסא אתם אוהבים?מונופול וטאקי ומשחק מחשב?סימס וסוניק הקיפוד, משחקי הילדות שלי...... מה השעה?אומרים בבקשה! {צריך ללמוד נימוסים אם רוצים לטוס לארה"ב לא? ;)) איזה יום היום?שני לא? *מסתכלת במחשב* חח כן.. X: אתם אלרגים למשהו?לא יש לכם אסטמה?פעם הייתה קשה, בשנים האחרונות היא קלה{וזה עדיין לא מנע ממני להתחמק ממבחני ספורט קורעי תחת בתקופת העצלנות שלי חעחע} אוהבים ללכת לבית הספר?איכססססס! נגמר וטוב שכך! איזה שיעור אתם הכי אוהבים?תקשורת, וזה באמת היה השיעור היחיד ששמחתי להגיע אליו גם עם צינון קל באף{שבימים רגילים היה מתואר ב7 בבוקר באוזני המורה בטלפון כ"חום גבוה, כאבי אזניים איומים, ש-פ-ע-ת שמונעת ממני להגיע!!!!!!!!!"
} ואיזה הכי שונאים?מתמטיקה, ז'תומרת טמטומטיקה. איזה הכי מיותר?ספורט. אני אעשה בבית. למה להתעלל בי ולתת לי לרוץ 5 סיבובים על הבוקר כשאני עוד בקושי זוכרת איך קוראים לי... אוהבים לטייל?תלוי מזה לטייל. אם המורה לשל"ח שואל את זה אז לא, ואם סתם חברה שרוצה לראות חנויות בקניון אז...כן אוהבים לנסוע במכונית?כן אוהבים ללכת לשרותים?כשאין ברירה... יש לכם חיית מחמד?לא
הייתם רוצים לטוס לירח?כבר עושים את זה במקומי

חן ../images/Emo99.gif

מה קורה?
מה השעה עכשיו? נכון הסתכלת בלמטה של ההתחל? איזה סייקיק אני! |: אז... באה לפה הרבה? להתחיל עם שאלות נורמלית? השלימי: היפ היפ ____ ! חסר לך שהמילה שכתבת למעלה לא הייתה 'הוריי'
אאאנייווואאאיייי האו איז דה קוקינג ביזנס גוינג און?D: האם חשבת על האופציה שיום אחד תהי שפית גדולה ואז יקראו לתוכנית שלך "בעזרת השף"? איזה שם מפגר זה רק יס תוקעים שמות כאלה לתוכניות אניואי!!!!!!!! כמה זמן את אוהבת את פאניק? את מי הכי? נכון אמרת ברנדון? איזה עוד להקות את אוהבת? מה הז'אנר הכיהכי טוב בעולם במוזיקה? בסרטים? בבישול? LOL במקקים? ג'סט קידינג. מה הסרט האחרון שראית? את אוהבת את ג'ארד ליטו? למה לא?
את אוהבת את ברט מקראקן?
אז תכירי! את אוהבת את יערה? את אוהבת את סיון? את אוהבת את אביב? את אוהבת את מיכל? אם היית רואה אותי ברחוב היית אומרת לי שלום או אומרת לי במסן "אהה ראיתי אותך אבל לא הלכתי לא היה נעים"? אני לא אוהבת שעושים את זה
את יודעת שברוק עצמאות ראיתי מישהי שדיברתי איתה במסן בכיתה ו'-ז' ואמרתי לה שלום ולקח לה חצי שעה לזכור מי אני? זה לא היה כיף אבל אני עדיין אגש לאנשים שאני מכירה נכון מייספייס זה כיף? נכון דיוויד קוק מאמריקן איידול שולט? נכון ריאן רוס קצת פחות? מה זה לא
נכון קלטי שרלילה? נו אז הכל טוב. מה השעה עכשיו? תעשי חשבון! כמה זמן עבר? יופי. נגמרה החפירה. תהני לך!
?
!

chen010189

New member
Cut../images/Emo99.gif{בלי הE נו../images/Emo123.gif}

מה קורה?עייפה חח אבל סבבה כי עוד 4 שעות יש לי שיעור נוסף בקונדיטוריה :] מה השעה עכשיו?12:46 נכון הסתכלת בלמטה של ההתחל?חח תכלס והכי מצחיק שרק לפני דקה בדקתי מה השעה כדי לדעת מתי להפעיל את התנור אבל שכחתי XD איזה סייקיק אני! |:לא סייקיק, סוויט-קיק-אֵס
אז... באה לפה הרבה?האמת שכן, אבא שלך גנן?|גבות| להתחיל עם שאלות נורמלית?אני אוהבת את אלה
השלימי: היפ היפ ____ !היפ הופ שליטה
{חעחע יצאתי מתחכמת
} חסר לך שהמילה שכתבת למעלה לא הייתה 'הוריי'אומאגד *בורחת ללאס וגאס* אאאנייווואאאיייישניההה לפני שאת מעבירה נושא! ראית את ההודעה ששלחתי לך לפני יומיים במסן? עם הכתובת באנגלית? :eek: האו איז דה קוקינג ביזנס גוינג און?D:חביב ביותר! היום הכנתי בצק שנח לו במקרר כי מחר אני אעשה ממנו עוגיות, ועוד מעט אני מכניסה לתנור לחמניות שקדים
והיום יש לי עוד שיעור בקונדיטוריה
האם חשבת על האופציה שיום אחד תהי שפית גדולה ואז יקראו לתוכנית שלך "בעזרת השף"?
אני מעדיפה להקדיש את הזמן לתיאטרון ולשמור את הקונדיטוריה כתחביב או עבודה קטנה מהצד איזה שם מפגר זה רק יס תוקעים שמות כאלה לתוכניות אניואי!!!!!!!!יש לי HOT
כמה זמן את אוהבת את פאניק?שנה X: את מי הכי?בהתחלה בהתחלה אהבתי את ריאן, עד שירד לי ממנו ועכשיו אני אוהבת את ברנדון
כאילו, אני עדיין מתה על ריאן, ומתה על כולם, אבל נו...הפייבוריט שהייתי עושה וזה.. D: נכון אמרת ברנדון?
איזה עוד להקות את אוהבת?פוב, קוברה סטארשיפ, בלינק182{טום הבטיח שהם חוזרים ב2009
הוא אמר את זה כשהם התפרקו ולפני כמה זמן הוא פרסם במייספייס שהם עובדים על אלבום ושהם התגעגעו אלינו ובלה בלה}, האמת שזהו X: כל השאר זה אמנים...למרות שאני מתחילה לאהוב את פראמור{ככה כותבים? X:} מה הז'אנר הכיהכי טוב בעולם במוזיקה?רוק בסרטים?קומדיות נעורים בבישול? LOLמאפים מתוקים
במקקים?קלטי קולין. סתאאאאאאאאאאאאאם סתאאאאאאאאם זה דרש! אל תהרגו אותי! X: הכל ברוח טובה, תמיד אני אשמח לארח אותה בביתי ולדסקס איתה
ג'סט קידינג. מה הסרט האחרון שראית?"רק אותך" עם רוברט דאוני ג'וניור
|פרצוף מרייר||פרצוף מתעלף| את אוהבת את ג'ארד ליטו?תהרגי אותי חוץ מהשם אני לא מכירה אותו. אפילו לא ראיתי אותו, בעצם אולי בתמונה קטנה פעם אחת למה לא?הנה אני והחפירות שלי...כבר הספקתי להסביר למעלה טחח את אוהבת את ברט מקראקן? אז תכירי! תכירי לי ואני אכיר! :eek: את אוהבת את יערה?OF COURSE!!!
את אוהבת את סיון?WIF ALL MY HEART
את אוהבת את אביב?אפילו שאני לא מכירה אותה, היא מצחיקה ואני מתה עליה!
את אוהבת את מיכל?כנ"ל
אם היית רואה אותי ברחוב היית אומרת לי שלום או אומרת לי במסן "אהה ראיתי אותך אבל לא הלכתי לא היה נעים"? אני לא אוהבת שעושים את זה הייתי באה לך מאחור וצועקת "ברט איים היר!!!!" ומנופפת למישהו מרחוק עד שהיית מסתובבת
את יודעת שברוק עצמאות ראיתי מישהי שדיברתי איתה במסן בכיתה ו'-ז' ואמרתי לה שלום ולקח לה חצי שעה לזכור מי אני? זה לא היה כיף אבל אני עדיין אגש לאנשים שאני מכירה אני מרגישה מובכת אש שזה קורה
נכון מייספייס זה כיף?מאוד, דרך זה יש לי תירוץ לתקשר עם אדם מפיולד ביי ראמן, דמאט בא לי להתחיל איתו שיעבור לגור בישראל הוא כל כך הטעם שלי
נראה כמו הצעירים האלה מהקומדיות נעורים
חוץ מהפרצופים שהוא דופק
נכון דיוויד קוק מאמריקן איידול שולט?לא ראיתי את זה ואני לא מכירה אותו אבל שמעתי את הקול שלו והוא שר יפה נכון ריאן רוס קצת פחות?עם מה שהוא עשה לעצמו באמת פחות...איך שתסרוקת יכולה לשנות אנשים זה מפחיד
{טוב מי כמוני יודעת
עם השיער שלי} מה זה לא נכון קלטי שרלילה?לא יודעת עם שרלילה אבל אני לא מתה על ההתנהגות הפאקצית שלה בא לי להעיף לה סטירה כל פעם שהיא מקפצת ומדברת כמו ילדה בת 12 שריאן חתם לה על הציץ המציץ
נו אז הכל טוב. מה השעה עכשיו?13:02 תעשי חשבון! כמה זמן עבר?יאפ 16 דקות
יופי. נגמרה החפירה. תהני לך!אוף
דווקא היה מצחיק
ואני חפרתי אש

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifנלקח מפורום סקרים ושאלונים, תהני../images/Emo13.gif

מאוהב?:
יש חבר\ה?:
אם לא, רוצה?
אם כן, קונה לו\לה מתנות?
חושב הרבה על אהבה?
קורא ספרים על אהבה?
רואה סרטים על אהבה?
התנשקת?
מעדיף קשר להרבה זמן או ליום יומיים? מעאפן ברמות קשות

chen010189

New member
אביב../images/Emo9.gif

מאוהב?:אם התאהבות בשחקנים מארה"ב כל שני וחמישי נחשבת אז אני מאוהבת קשות ברוברט דאוני ג'וניור
יש חבר\ה?:לא אם לא, רוצה?כרגע לא...זה מגביל רצח ולא מתאים לי עכשיו אם כן, קונה לו\לה מתנות? חושב הרבה על אהבה?לא ממש קורא ספרים על אהבה?אני לא מתה על רומנים, זה נדיר אצלי שאני אוהב רומן... רואה סרטים על אהבה?יאפ התנשקת?יאפ מעדיף קשר להרבה זמן או ליום יומיים?ברור שאם כבר קשר אז להרבה זמן חח

למעלה