הקורבן

MichRanger

New member
../images/Emo190.gif הקורבן ../images/Emo190.gif ../images/Emo185.gif

והקורבן השבועי הוא...... שיר---> fat lip!! או שמא.. Cute Without The E D:

NoAmItA ChAn

New member
שיררררר 33333333333333333333>

שירי בהכחשה
מה קורה? D: מה שלומך? מה נשמע? מה המצב? הכל טוב? הכל דבש? הכל סו-כר? שיר שאת דבוקה אליו כרגע: קורנפלקס אהוב: אוהבת את הקלמר שלך? יש לך סיכה שאת אוהבת (לשיער ו\או סיכה רגילה)? איך היא נראית? דבר שאת אוהבת במיוחד בחדר שלך: כישרון: תכונת שאת אוהבת בעצמך: תכונת שאת רוצה לשנות בעצמך: אופטימית? ספר שאת קוראת עכשיו? ספר אהוב: שי לך פוסטרים? אם כן, אילו? עיפרון - רגיל או מכני? חורף או קיץ? טלפון או פלאפון? 052, 054 או 050? ריח אהוב: דם - טוב או לא? דם - טעים או לא? חלב או מים? שוקו או קפה? קפה מר או מתוק? שוקו - עם סוכר או בלי? את אוכלת ארוחת בוקר? אם כן - מה? כותבת? מציירת? מפסלת? מצלמת? מצטלמת? סרטים וסדרות - מצויירים או אמיתיים? מסנג'ר או אייסיקיו? ים או בריכה? אבטיח או מלון? מחברת רגילה או ספירלה? מחברת קטנה או גדולה? יומן - מקושט או פשוט? שוקולד אהוב: חטיף אהוב: לילה או יום? שישי - מסיבה או להישאר בבית? סרט - בבית או בקולנוע? משקה אהוב: את מהאלה שמכורים לקולה? משהו שאף פעם לא חשבת שתעשי ועשית: איפה היית בחו"ל? כמה פעמים בכל מקום? איפה את רוצה להיות שוב? עובדה על עצמך: את עובדת? אם כן, במה? סרט אהוב: מקצוע לימודים אהוב: לומדת משהו אחרי שעות הלימודים? סרט אהוב של דיסני: שפה אהובה: שפות שאת יודעת: תאריך יום הולדת: חודש אהוב: חג אהוב: מאכל אהוב: ציור אומנות אהוב (מונה ליזה... כאלו): המוזיאון הכי מדהים שהיית בו: מקום שאת רוצה לבקר בעתיד: יש לך חבר? אם לא, היית רוצה חבר? אם כן, כמה זמן אתם ביחד? אי פעם התאהבת? אי פעם דחית מישהו? אי פעם התחילו איתך בקניון? קלסר או מחברת? בובות - פרווה או חרסינה? לבית הספר - ילקוט או תיק קטן? יש לך לוקר? ואני הולכת לאכול XP תעני!

נעמיטהDDDDDD:

שירי בהכחשה
מה קורה? D: אחלה! מה קורה? מה שלומך? אחלה עוד. מה נשמע? עדיין אחלה. מה המצב? כבר פחות אחלה. הכל טוב? הכל קצתאחלה. הכל דבש? אכן. הכל סו-כר? אכן. במילרע.
שיר שאת דבוקה אליו כרגע: אה ווי.. כל מיני של דיוויד קוק. יש לי קראש עליו וזה גורם לי להרגיש כמו מעריצה בת 12, וזה מעצבן. וכמה של דה יוזד. *__* קורנפלקס אהוב: הכל חחחח חוץ מברנפלקס וכל החרא הזהXD. אוהבת את הקלמר שלך? כן הוא אחלה יש לך סיכה שאת אוהבת (לשיער ו\או סיכה רגילה)? נופ איך היא נראית? לא אוהבת סיכות
דבר שאת אוהבת במיוחד בחדר שלך: הגיטרה שליD: הפוסטרים שלי..רובם. כישרון: ציור ונגינה [: תכונת שאת אוהבת בעצמך: אני חברה טובה. ואני צנועה חח תכונת שאת רוצה לשנות בעצמך: לא להתעצבן מדברים קטנים אופטימית? לפעמים ספר שאת קוראת עכשיו? אין ספר אהוב: כמה זמן לא קראתי חוץ מהבית ספר |: לא טוב. שי לך פוסטרים? יאפ, המון! אני מכורה! אם כן, אילו? מוכנה? אחד של אשטון קוצ'ר, 3 של סאם 41 [אחד מהם גדול], 454545 של MCR שאני לא תולה חח +שניים גדולים, גרין דיי גדול, בלינק 182, רד הוט צ'ילי פפרז, 3 גוד שארלוט, 2 פראמור, 2 בולט פור מיי ואלנטיין, 2 פאניק- גדול וקטן. וגם פוב גדול עיפרון - רגיל או מכני? אממ מה זה חשוב חורף או קיץ? שניהם טלפון או פלאפון? וואלה..טלפון 052, 054 או 050? 054! אורנג' =] ריח אהוב: פופקורן דם - טוב או לא? תלוי באיזה הקשר, חח. לא רגישה וכאלה. דם - טעים או לא? דה. במיוחד של חתולים. חלב או מים? מים שוקו או קפה? שוקו קפה מר או מתוק? לא שותה למרות שאני צריכה להתחיל בגלל הלחץ דם שוקו - עם סוכר או בלי? בלי את אוכלת ארוחת בוקר? לא ממש אם כן - מה? את הסנדוויץ' בבית ספר ב-10 XD ואיזה חטיף כזה של שוגי D: כותבת? אכן מציירת? אכן מפסלת? הייתי ממש רוצה מצלמת? אכן מצטלמת? אכן XD סרטים וסדרות - מצויירים או אמיתיים? תלוי מה. אני מתה על דריה מצד שני גם על נמלטים XD מסנג'ר או אייסיקיו? מסן ים או בריכה? ווי שניהם אבטיח או מלון? אפחד חח מחברת רגילה או ספירלה? ספירלה מחברת קטנה או גדולה? גדולה יומן - מקושט או פשוט? לקשט בעצמך :] שוקולד אהוב: כל אחד! חחח חטיף אהוב: צ'יפס לילה או יום? לילה לילה לילה לילה לילה לילה לילה יום. שישי - מסיבה או להישאר בבית? מסיבהD: סרט - בבית או בקולנוע? קולנוע משקה אהוב: מים את מהאלה שמכורים לקולה? אהה לא ממש חח משהו שאף פעם לא חשבת שתעשי ועשית: התחלתי לשמוע מטאל XD. איפה היית בחו"ל? בלגיה, צרפת,הולנד וטורקיה כמה פעמים בכל מקום? בטורקיה פעמיים. כל השאר פעם אחת איפה את רוצה להיות שוב? אירופה D: עובדה על עצמך: יש לי ממש המון דיסקים שהתחלתי לקנות מכיתה ז'. כולם מקוריים. כולל DVD את עובדת? אם כן, במה? נופ.אבל אני צריכה חח סרט אהוב: רקוויאם לחלום, ג'ונו, 13 מקצוע לימודים אהוב: אוי כלום.. אולי פיזיקה לומדת משהו אחרי שעות הלימודים? נופ. סרט אהוב של דיסני: הכל! :) שפה אהובה: אנגלית שפות שאת יודעת: אנגלית, ערבית, ספרדית, ו...עברית תאריך יום הולדת: 2.10 :] חודש אהוב: אוקטובר, או יולי-אוגוסט חג אהוב: סוכות. יומהולדת. מאכל אהוב: תפוחיםD: ציור אומנות אהוב (מונה ליזה... כאלו): אהה.... אין לי. חחח המוזיאון הכי מדהים שהיית בו: השעווה XDDDDD מקום שאת רוצה לבקר בעתיד: בריטניה
יש לך חבר? דיוויד קוק. אם לא, היית רוצה חבר? כרגע? אולי אם כן, כמה זמן אתם ביחד? אם היום יום שלישי.. אז.. יום חמישי כבר התחלתי להתלהב מדיוויד קוק. אי פעם התאהבת? כן. |= אי פעם דחית מישהו? כן XD. אי פעם התחילו איתך בקניון? סוג של. בחנות. קלסר או מחברת? ממממ.. מחברת בובות - פרווה או חרסינה? פרווה לבית הספר - ילקוט או תיק קטן? ילקוט יש לך לוקר? נופ. what for. ווי זה היה נחמדD: נעמיטה צ'אן, איי לאב יו.

DontWakeMeUp

New member
אוקי

זה שאלון מקורי מאוד. שיר? מה את חושבת על ריאן? הוא עשה צעד נכון שנפרד ממנה? גם אני חושבת ככה. לאיזה מגמה את הולכת [אפילו שאני יודעת, צריך שכולם ידעו]? יש לך אחים? כמה? גדולים או קטנים? יש להם קעקועים? את הולכת לעשות קעקוע מתישהו בחיים שלך? איזה? את אוהבת אותי? אני אוהבת אותך. רק שתדעי. נכון אני ואת ביחד זה טמטום שמשלים אחד את השני? חהחהחה. טוב שאלות רלוונטיות. מתי יש לך יומולדת? אני יותר גדולה ממך
מה נשמע? מה את חושבת על cute is what we aim for? גם אני. אני מתגעגעת ברמות
ואני חופרת. פיזיקה? פזיקה? השגעת? [וכל אחד ואחד מזה זה שאלה בפני עצמה.] דיוויד קוק להריון? OMG חחחחח מי מביניכם יהיה האבא.? [אם דיוויד הוא האמא, אז גם את האמא? ואז תהיו הורים חד זוגיים מסכן ירדו עליו בבית ספר] טוב חלאס. I LOVE YOU BABY גוד.

נשבעת,

עלייך כתבו תשיר always be my baby. שיר? עדיין מה את חושבת על ריאן? בן אדם עם תסרוקת לא משו. הוא עשה צעד נכון שנפרד ממנה? ללללללגגגגגגגממממממרייייייייייייייייי גם אני חושבת ככה. איי נואו
לאיזה מגמה את הולכת [אפילו שאני יודעת, צריך שכולם ידעו]? חחחח אומנות :) יש לך אחים? אכן כמה? שלושה גדולים או קטנים? גדולים יש להם קעקועים? יאפ לשניים מהם את הולכת לעשות קעקוע מתישהו בחיים שלך? אובייסליD: איזה? מה זה חשוב..קעקוע זה קעקוע.. סתם. בטח משהו שיהיה נכון לגביי תמיד..איזה שורה משיר או משו.. את אוהבת אותי? אובייסלייייייייי. אני אוהבת אותך. זה הדדי. רק שתדעי. יודעת יודעת. אחרת מי היה מגיב לי במייספייס? נכון אני ואת ביחד זה טמטום שמשלים אחד את השני? כן33333333333> כל כך. חהחהחה. טוב שאלות רלוונטיות. יאללה מתי יש לך יומולדת? 2.10 עוד 4 ומשו חודשים. אני יותר גדולה ממך - אני יודעת כפרע. מה נשמע? אחלה מה העניינים? מה את חושבת על cute is what we aim for? שולטיייים...יענו האנשים עצמם חשים רצח XD אבל הלהקה אחלה אני מתה על המוזיקה גם אני. וואלה?XDDDD את מכירה את החשיזם שלהם? אני מתגעגעת ברמות
גם אני...לגמרי..3> ואני חופרת. לא את לא! זה ממש משעשע אותי! פיזיקה? פזיקה? השגעת? זה קל לי
למרות שהמורה הזונה הזאת נתנה לי! -לי- ! לייי! התלמידה היחידה שעונה לה בשיעורים 78 במבחן! לאמא שלה היא תתן את זה!! זה אפילו לא 80! כולם קיבלו יותר ממני! כוסאמק. [וכל אחד ואחד מזה זה שאלה בפני עצמה.] וואי נסחפתי עם השאלה הקודמת אהה דיוויד קוק להריון? כן
ושהילדים יהיו יפים כמוהו, אמן. וקשוחים ואפלים לפחות.....כמו דיוויד ארצ'ולטה OMG נשבעת לך חחחחח מי מביניכם יהיה האבא.? [אם דיוויד הוא האמא, אז גם את האמא? ואז תהיו הורים חד זוגיים מסכן ירדו עליו בבית ספר] הוא יכול להיות האמא, האבא, הסנדק, בת דודה ממדרגה שניה, בת דודה ממדרגה שמינית וחצי.. מה זה חשוב..העיקר שיהיו קרובים אליו..דרך אגב אלה יהיו בנות.. ויקראו להן רוקסן ואליס! ואני קובעת את זה מעעעעעעעכשיו טוב חלאס. באמת נסחפתי עם השאלה אה|: I LOVE YOU BABY- איי לאב יו טו בייבי
גוד. told yaa.

למעלה