עונה לך D: ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
שם:עדן D: גיל:12 מיקום בארץ:צפון ^^ מזל:בתולה האם אתה: מאוהב?כןןןןןןןן
בוונטורת' מילר,ג'יימס מארסדן וטרנט מדריה
מעשן?לא ! לומד?כן
מדבר הרבה בטלפון?יאפפ [[: אוכל בשר?לא
כמה כסף יש לך כרגע בארנק?אינלי ארנק
אבל ישלי 50 שקל על השולחן XD כותב בלוג?לא אוהב להצטלם?בערךך ^__^ מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?אף פעם XD היית מאוהב?אממ מאוהבת באמת אף פעם לא הייתי התנשקת?לא התנשקתי
הברזת למישהו בלי להודיע?לא זוכרתת P: סגרת את הפלאפון?לפני שעה
היית במסיבה?לפני שבוע היית בהופעה?ביום העצמאות זה נחשב חח? דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?אמ..אתמול ביקרת את סבתא וסבא?ראיתי את סבתא לפני 3 שעות XD היית בצפון?כל חיי
היית בדרום?שנה היית בחו"ל?אף פעם לא הייתי
עישנת?לא עישנתי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לאח שלי לפני שעה חחחחחחח ישנת אצל מישהו?לפני כמה ימים אצל חברה
אכלת משהו מגעיל במיוחד?לא זוכרת O: צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?חחח מכול הודעה פה אני צוחקת XD פורום פאניק ופורום סאם 41 הכי מצחיקים בתפוז לדעתי D: קנית משהו?היום סנדלים T_T גנבת משהו?חחחחח לפני חצי שנה אני וחברה שלי גנבנו זית מהסופר
וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?עד ארבע בצהריים
מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?חח לא הבנתי
מה מוטו שלך?חחל לא יודעת XD מה הפחד הגדול ביותר שלך?את האמת..האיכות סביבה..על זה שמדברים על הכחדה עוד 50 שנים .__. אתה אוהב לשיר? חח כן מה החולשה הכי גדולה שלך?לא יודעת
יש לך ביטחון עצמי?יחסית מאמין באמונות טפלות?לא על מי אתה הכי סומך?על חברה שלי
איזה ספר אתה קורא עכשיו?לא יצא לי לקרוא בזמן האחרון מה יש על הפד לעכבר שלך?אין
אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?לא..אני לא אוהבת לשמוע מוזיקה ב2 בלילה XD סרט אהוב?27 שמלות,אלפא דוג ועוד >< ספר אהוב?אין זמר\ת אהובים?אממ..מהארץ אריק ברמן מחו"ל זה כל מיני סולנים של להקות
אתה מנגן על משהו?כן,גיטרה
אתה אוהב את עצמך?לא ממש גרבבים קצרות או עד הברך?גרבבים?
מה אתה אומר הכי הרבה?"סטאגאדש"!XDDDDDDDD מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?חברה הכי טובה
יאיי תודה על ההשקעה
חח זה כ"כ התאים לי עכשיו XD