הקורבן

MichRanger

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif../images/Emo185.gif

והקורבן השבועי הוא... DrainAlltheBlood -> טל!!

שאלוןן =] ../images/Emo99.gif

= קצת בכללי = שם : פירסינג : קעקועים : גובה : מידת נעליים : צבע שיער : אחים/אחיות : בת כמה את נראית : משקפיים ? גשר ? עבר פלילי : שפות : הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : את/ה רוצה לגור במקום אחר : את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : את/ה רוצה עוד פירסינג : את/ה אוהבת רכבות הרים : את/ה הייתם בחו"ל : = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : להרוג אנשים : עישון אצל בני עשרה : נסיעה במכונית אחרי ששתית : מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : אי פעם בכית על בן : אי פעם שיקרת : אי פעם נעצרת : = כמה פעמים... = היית מאוהבת : נשבר לך הלב : שברת לבבות : השם שלך הופיע בעיתון : התחרטת על דברים שעשית : = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ממתק : סרט מצויר : קורנפלקס : מסטיק : צבע : יום בשבוע : היום הכי לא מועדף : תכשיט : חורף\קיץ : בחדר : = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : ראה אותך בוכה : הלכת איתו לסרט : צעק עליך : שלח לך מכתב : = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? אהבה ממבט ראשון ? חיים שאחרי המוות ? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? הופעת בציבור בפיג'מה ? בכית בסרט ? היית על במה ? חשבת שאת\ה הולך למות ? נכשלת במקצוע ? הורידו אותך כיתה ? הקפיצו אותך כיתה ? רצית להיות המין השני ? דברים אהובים שיר אהוב : אוכל אהוב : תוכנית אהובה : ספורט אהוב : תחביב : זמר / זמרת / להקה אהובים : עיתון אהוב : = וסתם = מה השעה עכשיו ? תפוח או בננה ? כחול או אדום ? סתיו או אביב ? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? איזה ארוחה אחרונה אכלת ? תיכון או אוניברסיטה ? אתה משועמם/ת ? רעש אחרון ששמעת ? ריח האחרון שהרחת ? איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~

ועוד אחד../images/Emo9.gif

שם- 2. גיל- 3. בצפר- 4. מגורים- 5. צבע שיער- 6. צבע עיניים- 7. ארץ אהובה- 8. עיר אהובה- 9. זמר אהוב- 10. זמרת אהובה- 11. שחקן אהוב- 12. שחקנית אהובה- 13. סדרה אהובה- 14. סרט אהוב- 15. שיר אהוב- 16. להקה אהובה- 17. עיתון אהוב- 18. ראש 1 או מעריב לנוער?- 19. ידיעות או מעריב?- 20. יש חבר/ה?- 21. מאוהב?- 22. במי?- 23. כמה זמן מאוהב?- 24. האהבה הכי ארוכה(מי וכמה זמן)- 25. הייתה לך אהבה נכזבת?- 26. איסיקיו או מסנג'ר?- 27. נענע או וואלה?- 28. מחשב או טלביזיה?- 29. סוליטר או לבבות?- 30. גוגו או קליק?- 31. הוט או יאס?- 32. נתי בוטבול או שגיא עטיה?- 33. סיגלית בן חיון או מירב בוכריס?- 34. בת חן או יעל עזרא ?- 35. שיחקת מונופול?- 36. שיחקת קלאס?- 37. שיחקת חיי שרה?- 38. שיחקת טטריס??- 39. שיחקת כרורגל?- 40. שיחקת כדורסל?- 41. שיחקת טניס?- 42. היית פעם בחוגים?- 43. איזה חוגים?- 44. שיחקת סנייק? 45. שיחקת אייסי טוואר? 46. שיחקת טאבו? 47. שיחקת פיצה מקפיצה? 48. שיחקת קרא קופה? 49. שיחקת רבעיות? 50. שיחקת פוקר? 51. שיחקת שש בש? 52. שיחקת שחמט? 53. התערבת עם מישהו על כסף והפסדת? 54. אוהב להמר ? 55. יש/ אין ביטחון עצמי? 56. יש/אין חוש הומור? 57. אוהב מתמטיקה? 58. אוהב אנגלית? 59. מהדק או דבק סלוטייפ? 60. הסעה לבצפר או ללכת ברגל? 61. מצאת פעם כסף? 62. אם כן- איפה ? 63. אם כן- כמה? 64. שעווה או גילוח? 65. גבות עם חוט או פינצטה? 66. עשית פעם שפם? 67. עשית פעם גבות? 68. הלכת למכון יופי? 69. מאמין באהבה ממבט ראשון? 70. כוכב נולד 1 או כוכב נולד 2 ? 71. הראל מויאל או הראל סקעת ? 72. פוקס או טי אנ טי? 73. לי קופר או קרוקר? 74. שוק או ג'וניור? 75. מעיין אשל או שלי פחימה ? 76. חיטטת באף? 77. יצא לך דם מהאף? 78. היו לך כינים? 79. קנית בסופר סנטר? 80. קנית בקוסמוס? 81. פילחת פעם משהו? 82. בעד/ נגד צביעות? 83. ראית מלך האריות? 84. דיסק צרוב/מקורי? 85. אוהב את אוונסנס? 86. יש לך מצבי רוח? 87. מתי פעם אחרונה שבכית? 88. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? 89. יש עלייך איפור כרגע? 90. אתה בתול? 91. אם לא אז עם מי כבר עשית את זה? 92. אוהב את אורן כהן? 93. מה דעתך על בריטני ספירס? 94. שוקו או וניל? 95. עגבניה או מלפפון? 96. שניצל תירס או שניצל רגיל? 97. אוהב שקשוקה של בני? 98. התחצפת למורה? 99. אם כן.. מה אמרת לה ? 100. יש לך אמא כלה ? 101. ראית פעם רחוב סומסום? 102. כמה אחים יש לך? 103. מה דעתכם על נתי בוטבול? 104. אוהב ארנבות? 105. אוהב חרגולים? 106. ראית פעם הביגבגים? 107. ראית פעם התחנה הקטנה? 108. אוהב שיעורי ידיעת הארץ? 109. ראית פעם בוב הבנאי? 110. ראית פעם ארתור? 111. מי אתה הכי אוהב מארתור? 112. אם היית חיה- איזה? מה אתה יותר מעדיף.. 113. פריקים או פרחות? 114. חרשנים או מחפפים? 115. עיוני או יעד? 116. שלאון או רוגוזין(בתי ספר)? 117. ים או בריכה? 118. כדור ים או בריכה? 119. אשכנזים או מרוקאים? 120. נהנים לחיות? 121. שתית פעם פאנטה שוקטה? 122. שתית פעם קריסטל? 123. היית בסופרלנד? 124. אם כן,עלית על הקומבה? 125. אם כן,עלית על הגלגל ענק? 126. אתה סנוב? 127. היית השנה חולה? 128. אם כן כמה פעמים? 129. מתי הפעם האחרונה שהיית אצל רופא? 130. בעד/נגד כתיבה על שולחנות? 131. פיתה או לחמניה? 132. חומוס או טחינה? 133. שוקולד שחר או ממרחית? 134. אוהב רוסים? 135. אוהב אתיופים? 136. מה אתה יותר אוהב רוסים או אתיופים? 137. מסתדרים עם מנקות בצפר? 138. כרגע יש לך לק ברגליים? 139. אם כן, איזה צבע? 140. הסתפרת? 141. איזה מספרה? 142. מעשן? 143. אם כן, איזה סיגריות? 144. היית פעם בגן חיות? 145. אם כן, נהנת? 146. ספר חוויות.. 147. נסעת ברכבת? 148. נסעת באוטובוס? 149. רואה יצפאן? 150. אוהב צ'יטוס? 151. אוהב חלבה? 152. אתם נהנים מהשאלון? 153. עשית פעם קרחת? 154. נגעת בפרה? 155. אם כן, נהנת? 156. כתבת שאלון? 157. אם כן, מתי בפעם האחרונה? 158. ראית סרט כחול? 159. אוהב ת'אחיות פיק? 160. מספריים או קוצץ ציפורניים? 161. נעלי ספורט של אדידס או פומה? 162. אוהב נעלי אול סטאר? 163. נסעת פעם באופנוע? 164. נסעת פעם בטרקטורון?

משעמם לי ~מפהקת~ ../images/Emo101.gif

שם- טל D: 2. גיל- עוד שלושה שבועות בדיוק 14
3. בצפר- ביה"ס שש-שנתי "דנציגר" - כיתה ח'. 4. מגורים-קריית שמונה. 5. צבע שיער-חום. 6. צבע עיניים-דבש. 7. ארץ אהובה-ארה"ב וכמובן ישראל. 8. עיר אהובה- פריז, ניו יורק ולוס אנג'לס. 9. זמר אהוב- אם הכוונה לא מלהקה אז כריס בראון ועברי לידר. 10. זמרת אהובה- כריסטינה אגילרה וביונסה. יש להן קול עוצמתי בטירוף. 11. שחקן אהוב- אין מישהו מועדף. 12. שחקנית אהובה- כנ"ל. 13. סדרה אהובה- עקרות בית נואשות, היחידה והאנטומיה של גריי
14. סרט אהוב- מלך האריותתתתתתתתתתת ;;;;;;;;;; 15. שיר אהוב- יש יותר מדי >< 16. להקה אהובה- MCR
17. עיתון אהוב- ראש1[?] 18. ראש 1 או מעריב לנוער?- ראש1. 19. ידיעות או מעריב?- ידיעות. 20. יש חבר/ה?- נופ. 21. מאוהב?- נופ. 22. במי?- -- 23. כמה זמן מאוהב?- -- 24. האהבה הכי ארוכה(מי וכמה זמן)- דניאל, שנה וקצת אבל לא נראה לי שאפשר לקרוא למה שהיה בנינו אהבה >< 25. הייתה לך אהבה נכזבת?- לא. 26. איסיקיו או מסנג'ר?- מסנג'ר. 27. נענע או וואלה?- נענע. 28. מחשב או טלביזיה?- מחשב. 29. סוליטר או לבבות?- סוליטר. 30. גוגו או קליק?- הא? 31. הוט או יאס?- יס למרות שהם זונות. 32. נתי בוטבול או שגיא עטיה?- ושוב אני אשאל: הא? 33. סיגלית בן חיון או מירב בוכריס?- כנ"ל. 34. בת חן או יעל עזרא ?- O_ם 35. שיחקת מונופול?- יאפ. 36. שיחקת קלאס?- יאפ. 37. שיחקת חיי שרה?- יאפ. 38. שיחקת טטריס??- יאפ, הייתי מכורה לזה עד גיל 7
39. שיחקת כדורגל?- כן, ויש לי צלקות בברכיים שמוכיחות את זה
40. שיחקת כדורסל?- כן. 41. שיחקת טניס?- שיחקתי טניס שולחן. 42. היית פעם בחוגים?- כן. אני בחוגים עד היום. 43. איזה חוגים?- הייתי בקראטה וכדורסל ועכשיו אני בביה"ס פרטי למחול ולמוסיקה בצהריים עד הערב ובעוד חוג לריקוד :) 44. שיחקת סנייק? יאפ. 45. שיחקת אייסי טוואר? יאפ. 46. שיחקת טאבו? מה זה? 47. שיחקת פיצה מקפיצה? הא? 48. שיחקת קרא קופה? יאפ. 49. שיחקת רבעיות? יאפ. 50. שיחקת פוקר? יאפ. 51. שיחקת שש בש? יאפ. 52. שיחקת שחמט? אכן. 53. התערבת עם מישהו על כסף והפסדת? לא שזכור לי. 54. אוהב להמר ? לא. 55. יש/ אין ביטחון עצמי? יש אבל לא תמיד. 56. יש/אין חוש הומור? יש D: 57. אוהב מתמטיקה? לא!!!!!!!!!!!11111111111 58. אוהב אנגלית? אכן ^^ 59. מהדק או דבק סלוטייפ? מהדק. 60. הסעה לבצפר או ללכת ברגל? ללכת ברגל. 61. מצאת פעם כסף? יאפ. 62. אם כן- איפה ? בדרך חזרה מביה"ס ובביה"ס. 63. אם כן- כמה? בדרך - 50 ובביה"ס - 5
64. שעווה או גילוח? שניהם. 65. גבות עם חוט או פינצטה? באמצע עם חוט ובצדדים פינצטה. 66. עשית פעם שפם? נופ, אין לי שפם
67. עשית פעם גבות? אכן. 68. הלכת למכון יופי? אכן. 69. מאמין באהבה ממבט ראשון? כן. 70. כוכב נולד 1 או כוכב נולד 2 ? אף אחד מהם. 71. הראל מויאל או הראל סקעת ? הראל מויאל. 72. פוקס או טי אנ טי? פוקס. 73. לי קופר או קרוקר? לי קופר. 74. שוק או ג'וניור? ג'וניור. 75. מעיין אשל או שלי פחימה ? WTF? 76. חיטטת באף? לא O_ם 77. יצא לך דם מהאף? כן, לפני שנתיים בערך ומה זה נבהלתי
78. היו לך כינים? לא
79. קנית בסופר סנטר? יאפ. 80. קנית בקוסמוס? לא. 81. פילחת פעם משהו? לא. 82. בעד/ נגד צביעות? נגד. 83. ראית מלך האריות? בטח! וכל פעם אני בוכה מחדש כשמופסה מת
84. דיסק צרוב/מקורי? מקורי. 85. אוהב את אוונסנס? אכן. 86. יש לך מצבי רוח? כן
87. מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימים. 88. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא שלי. 89. יש עלייך איפור כרגע? לא. 90. אתה בתול? כן. 91. אם לא אז עם מי כבר עשית את זה? --- 92. אוהב את אורן כהן? מי זה? 93. מה דעתך על בריטני ספירס? חבל שהיא התדרדרה ככה אבל בתכלס חלק מהאשמה היא גם הפפראצי. שיעזבו אותה בשקט. אף אחד לא יכול לשנות את העובדה שהאישה הזאת הייתה אימפריה. 94. שוקו או וניל? וניל. 95. עגבניה או מלפפון? מלפפון. 96. שניצל תירס או שניצל רגיל? שניצל תירס. 97. אוהב שקשוקה של בני? מי זה? -_-" 98. התחצפת למורה? כן, יותר מדי פעמים
בגלל זה 90% מהמורים שונאים אותי XDDD 99. אם כן.. מה אמרת לה ? אם אני אתחיל לפרט זה בחיים לא ייגמר >< 100. יש לך אמא כלה ? לא. 101. ראית פעם רחוב סומסום? כן. 102. כמה אחים יש לך? 3 אחיות גדולות ואח קטן
103. מה דעתכם על נתי בוטבול? די לשאול אותי על אנשים לא מוכרים!
104. אוהב ארנבות? כן D: 105. אוהב חרגולים? לא <im

להלהלה חלק 2 D:~ ../images/Emo101.gif

מה אתה יותר מעדיף.. 113. פריקים או פרחות? פריקים. 114. חרשנים או מחפפים? חרשנים. 115. עיוני או יעד? שו יעד? עיוני. 116. שלאון או רוגוזין(בתי ספר)? אין לי מושג. 117. ים או בריכה? ים. 118. כדור ים או בריכה? בריכה O_ם 119. אשכנזים או מרוקאים? מרוקאים
120. נהנים לחיות? כן. 121. שתית פעם פאנטה שוקטה? לא. 122. שתית פעם קריסטל? כן. 123. היית בסופרלנד? כן. 124. אם כן,עלית על הקומבה? לא זוכרת. 125. אם כן,עלית על הגלגל ענק? נראה לי שכן. 126. אתה סנוב? לא. 127. היית השנה חולה? כן. 128. אם כן כמה פעמים? יותר מדי פעמים. 129. מתי הפעם האחרונה שהיית אצל רופא? לפני חודשיים בערך. 130. בעד/נגד כתיבה על שולחנות? בעד
131. פיתה או לחמניה? לחמנייה. 132. חומוס או טחינה?
133. שוקולד שחר או ממרחית? שוקולד שחר. 134. אוהב רוסים? כן, הם נחמדים. 135. אוהב אתיופים? כן. אני לא שופטת על פי צבע עור. 136. מה אתה יותר אוהב רוסים או אתיופים? כולם שווים בעיניי. 137. מסתדרים עם מנקות בצפר? כן
138. כרגע יש לך לק ברגליים? נופ. 139. אם כן, איזה צבע? --- 140. הסתפרת? כן. 141. איזה מספרה? של מרציאנו
142. מעשן? לא. 143. אם כן, איזה סיגריות? --- 144. היית פעם בגן חיות? יאפ. 145. אם כן, נהנת? אכן. 146. ספר חוויות.. את צוחקת נכון? -_-" 147. נסעת ברכבת? כן. 148. נסעת באוטובוס? כן. 149. רואה יצפאן? כן. 150. אוהב צ'יטוס? כן. 151. אוהב חלבה? לא. 152. אתם נהנים מהשאלון? כן. 153. עשית פעם קרחת? לא. 154. נגעת בפרה? כן. 155. אם כן, נהנת? לא. 156. כתבת שאלון? לא. 157. אם כן, מתי בפעם האחרונה? --- 158. ראית סרט כחול? לא. 159. אוהב ת'אחיות פיק? לא. 160. מספריים או קוצץ ציפורניים? קוצץ ציפורניים. 161. נעלי ספורט של אדידס או פומה? אדידס. 162. אוהב נעלי אול סטאר? כן
163. נסעת פעם באופנוע? לא. 164. נסעת פעם בטרקטורון? כן.

רק עכשיו שמתי לב איזה שאלון חופר נתתי לך../images/Emo6.gif

שכחתי לכתוב-מפורום סקרים ושאלונים

פעם שנייה שאני כותבת את השאלון ../images/Emo46.gif ../images/Emo101.gif

= קצת בכללי = שם : טל D: פירסינג : יש: 3 לובים, הליקס ובקרוב נזם וקרוס
קעקועים : בעזרת השם בגיל 18. גובה : פעם אחרונה שבדקתי לפני כמה חודשים הייתי 1.62. מידת נעליים : 37-39, תלוי בסוג הנעל. צבע שיער : חום. אחים/אחיות : 3 אחיות גדולות ואח קטן
בת כמה את נראית : הרבה אנשים אומרים לי שאני נראית גדולה מהגיל שלי בלפחות שנתיים
משקפיים ? יש. גשר ? היה. עבר פלילי : אין O_ם שפות :עברית, אנגלית, קצת מרוקאית וערבית ולומדת גרמנית ^^ הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?שפתיים
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?ברכיים[?] = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : נראה לי שכן >< את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא נראה לי
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא. את/ה רוצה עוד פירסינג : אכן *-* את/ה אוהבת רכבות הרים :יאפ. את/ה הייתם בחו"ל :יאפ: קנדה, צרפת, צ'כיה, כריתים [יוון] ובולגריה. = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :
להרוג אנשים :
!!! עישון אצל בני עשרה :
נסיעה במכונית אחרי ששתית :
!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :
= האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן. אי פעם בכית על בן : כן. אי פעם שיקרת : כן. אי פעם נעצרת : לא. = כמה פעמים... = היית מאוהבת : אף פעם. נשבר לך הלב : התאכזבתי אבל אף פעם הלב לא נשבר. שברת לבבות : לא יודעת
השם שלך הופיע בעיתון : לא זוכרת כמה פעמים בדיוק
התחרטת על דברים שעשית :המון פעמים
= דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : מחול
ממתק : במבה |ריר| סרט מצויר : מלך האריותתתתתתתתתתתת
קורנפלקס : כריות. מסטיק : בזוקה. צבע : כחול-לבן. יום בשבוע : שישי. היום הכי לא מועדף : נראה לי שני. תכשיט : שרשרת כסופה שקניתי בקנדה ושרשרת כסופה עם תליון של מגן דוד עם יהלומים. חורף\קיץ : קיץ
בחדר : הפוסטרים שלי
= האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אחותי הגדולה אדוה. ראה אותך בוכה : הכלב שלי נחשב? אם לא אז אבא שלי. הלכת איתו לסרט : לא זוכרת
צעק עליך : אמא שלי. שלח לך מכתב :הביה"ס למחול. = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?לא. אהבה ממבט ראשון ?כן. חיים שאחרי המוות ?כן. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא. = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן. הופעת בציבור בפיג'מה ?כן
בכית בסרט ? כן, כשמופסה מת במלך האריות
היית על במה ? המווווווון פעמים
חשבת שאת\ה הולך למות ?כן, כשהייתי על הרכבת הרים המפחידה ביותר ביורודיסני ;;;; נכשלת במקצוע ?בתעודה - לא. במבחנים - כן. הורידו אותך כיתה ?לא. הקפיצו אותך כיתה ?רצו להקפיץ אותי כיתה מ-ב' ל-ג' אבל אני לא רציתי. רצית להיות המין השני ? יש מצב
דברים אהובים שיר אהוב : יש יותר מדי >< אוכל אהוב : פיצה ומופלטה |רירררררררררר| תוכנית אהובה : עקרות בית נואשות
ספורט אהוב : ריקודדדדדדדדדדדד
תחביב : כנ"ל
זמר / זמרת / להקה אהובים : MCR
עיתון אהוב : ראש1[?] = וסתם = מה השעה עכשיו ? 22:28. תפוח או בננה ?תפוח. כחול או אדום ?כחול. סתיו או אביב ?אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לעטוף ספרים
ולשמוע מוזיקה ולישון XD איזה ארוחה אחרונה אכלת ? ארוחת ערב. תיכון או אוניברסיטה ? נראה לי תיכון. אתה משועמם/ת ? כן. רעש אחרון ששמעת ? הקול של מישהי שמדברת בטלויזיה. ריח האחרון שהרחת ? של גבינה נראה לי
איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? יש לי שיר, Tokio Hotel - Totgeliebt
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? עומרי. ואתם אפילו לא מבינים עד כמה זה הורג אותי שאני כותבת את זה עכשיו.

DontWakeMeUp

New member
חחחח חמודה ../images/Emo23.gif

לא הייתי פה
טוב זה שאלון שאני עשיתי אז הוא קצר ומפגר XD טל? מה נשמע? איך היה בקנדה? את יודעת קראתי את כל הציטוטים מקנדה [בפורום פוב] ולא הגבתי כי לא היה לי כוח XD? יואווו איזה מצחיק נשפכתי שם. טוב... בת כמה את? לאיזה כיתה את עולה? איך התעודה? מה הגובה שלך? איפה את גרה? נכון קרוב אליי? בצפון כזה... D: מופע בכרמיאל אה? מה את עושה שם? כיף לך לרקוד? יש מצב שתלכי לנולד לרקוד 15? זה חרא! אל תלכי. איזה חמודה חחחח חיכית לשאלון?! לול
יש לך מייספייס? פייסבוק? בלוג? שואומי? אוהבת פירות? ירקות? שתייה מוגזת? [קולה וכדומה.] מים? מאכל אהוב? מאכל שנוא? מה דעתך על ברנדון יורי הסקסי? נכון הוא סקס מהלך שבא לך לטרוף אותו כל פעם שיש תמונה עם פרצוף חמודי כזה כמו של..אמ מושלם? ונכון הקול שלו סקסי ברמות מטורפות? את הולכת לעוד חוגים חוץ מריקוד? מי הלהקה האהובה עלייך? הכל בסדר עם עמרי? הוא כזה קוקי חמוד. תשלימו
חופר אה? טוב תסבלי חהחהחה D: איך היה במלון בטבריה [אני זוכרת!]? מלא ערסים ]ור גאד סייק כמעט מתתי ביום העצמאות ים של ערסים ערסים בכל מקום. מה יותר גרוע? ערסים או ערסיות? חחחח טוב די. אני חולה לך על הצורה
גם את? יאי

סס'מותק את 3> ../images/Emo101.gif

טל? סיון?
מה נשמע? חוץ מזה שחתכתי את הכף רגל ב-3 מקומות אתמול, הכל מצויין D: איך אצלך? ^^ איך היה בקנדה? היה כל כך כיףףףףףףף $%$^%!#$%*^&$^% זאת החוויה הכי טובה שהייתה לי בחיים *-* את יודעת קראתי את כל הציטוטים מקנדה [בפורום פוב] ולא הגבתי כי לא היה לי כוח XD? באמת?
ססס'עצלנית
סתםסתם 3> יואווו איזה מצחיק נשפכתי שם. וזה היה רק חלק ממה שהיה שם
טוב... אוקיי D: בת כמה את? עוד 20 יום 14
לאיזה כיתה את עולה? ט'. איך התעודה? טובה :) חוץ ממתמטיקה
מה הגובה שלך? פעם אחרונה שבדקתי זה היה לפני כמה חודשים והייתי 1.62. איפה את גרה? קריית שמונה. נכון קרוב אליי? הממ יכול להיות
אם כן תבואי לבקר D: בצפון כזה... קריית שמונה זה ממש ממש ממש ממש ממש בצפון -_-" D: D: מופע בכרמיאל אה? אכן.. שנה שביעית ברצף ^^ מה את עושה שם? מופיעה עם הלהקה שלי D: כיף לך לרקוד? מאודדדד
יש מצב שתלכי לנולד לרקוד 15? לא! זאת תוכנית מכורה
זה חרא! אל תלכי.
איזה חמודה חחחח חיכית לשאלון?! לול
אני חיכיתי בסבלנות וזה השתלם D:
יש לך מייספייס? נופ. פייסבוק? נופ. בלוג? היה פעם אבל מחקתי אותו >< שואומי? השארתי שם תמונה אחת ופרשתי ממנו
אוהבת פירות? יאפ
ירקות? לא
שתייה מוגזת? [קולה וכדומה.] אוהבת אבל משתדלת לשתות כמה שפחות מוגז. זה מזיק לגוף ואני די צריכה את הגוף שלי לריקוד אז.. הממ כן
מים? אכן D: מאכל אהוב? פיצה |ריר| מאכל שנוא? בשר\עוף\דג
מה דעתך על ברנדון יורי הסקסי? הוא סקסי מאדרפאקר
וגם מוכשר מאודמאודמאוד
נכון הוא סקס מהלך שבא לך לטרוף אותו כל פעם שיש תמונה עם פרצוף חמודי כזה כמו של..אמ מושלם? כל כך
ונכון הקול שלו סקסי ברמות מטורפות? סוףסוף מישהי מסכימה איתי שיש דבר כזה קול סקסי D: ואכן יש לו קול סקסי |גבות| את הולכת לעוד חוגים חוץ מריקוד? הלכתי פעם. מי הלהקה האהובה עלייך? MCR
הכל בסדר עם עמרי? הוא כזה קוקי חמוד. את האמת, רבנו כי הוא עיצבן אותי וההתנהגות שלו השתנתה ולאיודעת, זה פשוט מעצבן אותי
תשלימו
אולי
אבל בשבילך הכל D:
חופר אה? דווקא לא
טוב תסבלי חהחהחה D:
איך היה במלון בטבריה [אני זוכרת!]? מלא ערסים ]ור גאד סייק כמעט מתתי ביום העצמאות ים של ערסים ערסים בכל מקום. באמת יש ערסים
אבל במלון עצמו בקושי שהיו ערסים כי לא היו במלון אנשים מטבריה אלא מערים אחרות D: מה יותר גרוע? ערסים או ערסיות? חחחח ערסיות
טוב די.
אני חולה לך על הצורה
גם אני גם אני גם אני D:
גם את? לא
סתםסתם
בטח שכן 33> יאי
D:

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif../images/Emo109.gif

היי טל D: ממצב? איך את מרגישה? מה עשית היום? מה היה השיר האחרון ששמעת? איזה שיר את הכי אוהבת? מה הסדרה הכי אהובה עלייך? מה את מתכוונת לעשות בחופש? את חברה בתנועת נוער? איזה מכשיר פלאפון יש לך? איזה שפות את יודעת בנוסף לעברית? היית פעם בחו"ל? את עצובה או שמחה שנגמרו הלימודים? את יודעת לנגן על כלי כלשהו? נכון שאמיר המנהל נראה כמו חולד
? נכון שעופר נראה כמו גיי
(בתקווה שאת יודעת מי זה
)? טוב עד כאן החפירה אין לי עוד שאלות XD ופעם הבאה שנתראה תגידי שלום או משהו

ססס'חום. אני נמסה ../images/Emo69.gif ../images/Emo101.gif

היי טל D: היי אסיה D: ממצב? הכל טוב :) איך אצלך? איך את מרגישה? מצויין ^^ את? :) מה עשית היום? ישנתי, שמרתי על אחי הקטן, שטפתי כלים, קיפלתי כביסה, ראיתי סרט מטומטם ברמות על בטלויזיה, הורדתי\שמעתי שירים, סתם הייתי בלפ טופ, דיברתי עם חברות שלי וסיננתי אנשים בפלאפון D: מה היה השיר האחרון ששמעת? רוקסן -מולאן רוז' מהמופענע (מופע סוף שנה) של קלור
איזה שיר את הכי אוהבת? יש מלא
מה הסדרה הכי אהובה עלייך? עקרות בית נואשות
מה את מתכוונת לעשות בחופש? חזרות, פסטיבל כרמיאל, לצאת עם חברים\חברים שלי, אוליאוליאולי אם ייתחשק לי אז אני אשלים עם עומרי, חו"ל, חופשות במלונות, קורס קיץ בגעתון ובעיקר להנות D: את חברה בתנועת נוער? נופ, אין לי זמן לזה
איזה מכשיר פלאפון יש לך? סוני אריקסון W800I. איזה שפות את יודעת בנוסף לעברית? אנגלית, קצת מרוקאית וערבית ואני לומדת גרמנית וצרפתית
היית פעם בחו"ל? יאפ, בבולגריה, קנדה, צ'כיה, צרפת וכריתים [יוון]. את עצובה או שמחה שנגמרו הלימודים? שמחה
את יודעת לנגן על כלי כלשהו? קצת על גיטרה קלאסית. נכון שאמיר המנהל נראה כמו חולד
?
נכון!
והוא גם דומה לרני
נכון שעופר נראה כמו גיי
(בתקווה שאת יודעת מי זה
)?
כל כך XDD טוב עד כאן החפירה אין לי עוד שאלות XD ופעם הבאה שנתראה תגידי שלום או משהו
בכיף

DontWakeMeUp

New member
חחחחחחח את רואה כזה ספרתי כמה ארצות היית

אז ספרתיגם את ה-יאפ. סטופיד מי

למעלה