../images/Emo142.gifמיכלייייייייק../images/Emo9.gif
הופתעת שבחרתי בך ? ,לא חעחע ראית למה לא גילתי לך מי הקורבן ? חע ואת שיגעת אותי .
סתם . D;
גם את התעצבנת ששירה רשמה "מיכל יוסף" במקום "מיכלוש יוסף" ? ,כן! אבל בעצם זה - "מיכלוש סקעת" .אהא D: נכון מתאים לי סקעת ? , 3> לא נכון הראליק החיים חמוד ? ,מאוד ויפה ? ,כן ומתוק ? ,כן נכון הוא לא מתאים לנינט ? ,איכ הוא מתאים לי !אולי
את שואלת למה אני שואלת אותך אז זה ? , XD אממ כה כי כי כי ... , כן? נכון בשיר שלנו ... ? , אהא אז אז אז הראו לקטים כאלה .. , אוקיי איזה מעצבן , ! נכון?! כאילו עכשיו היה השיר שלנו בערוץ שתיים [: - וואלה עונה שנייה .אני יודעת אז היה את אלה מהפסיטגל שנינט ורן השתתפו וגם הראל והראל מויאל ורוני ומאיה בוסקילה וזה ,, אז הראל עושה - "נינט ,תכננתי עלייך אבל ... "
[מש'ו כזה D: ] חחחחחחחחחחחח ואני התעצבנתתתתתתי . מגיע לך XD חעחע , חוצפה D; . נהנהנהנהנההההההההההההה תגידי , מה השעה ? ,16:19 ועכשיו ? ,16:19 אה ? ,16:19!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהה ? ,דיי
אההה ? ,האאאאאאאא אה ..... ,
יופי =] חעחע מגנייייייייב . [; מה מגניב יא מפוצלת ?! אפילו בדקה לא השתנה |: .חחחחחח ועכשיו מה השעה ? .אותו דבר =/ רוצה חפירונת ? ,לא טוב נו
. לאאאאאאאא >< אממממממ ... ,..? אבל אינלי מה לשאול אותך ;( . יופי
תני לי שאלות לשאול אותך .. [: לא צריך D: אמממ ,,..?!? מי את רוצה שיזכה בגמר כוכב נולד ? ,בועזון
אני רוצה ששלומי ,,לאא אבל רציתי את חחחחחחן !!!!!!!!111 ;(
איייייייפ איזה באסה \; .
והקקות האלה העיפו את דורון , אפילו למקום שני לא הגיע .
איזה חראות , !נכון נכון ? ,כה לא שווה , !נכון גם דורון וגם חן לא בגמר . איף חעחע אני מדברת אל עצמי .. D; , חחחחח בואי נשאל אותך שאלות .... ,יאללה מממממממ ,,הממממ מה השעה עכשיו ? [: 16:21, איך עברה השבת ? ,מזמן את אוהבת אותי ? ,כן כי אני ..... ,... אני ... ,.... אנננננני ,,.... אניי .. [;.... אמממממ ... כאילו ...., .... אני ,..... איך להסביר לך את זה ? ,... נאאאאאאמ ,,.... אממממממ ,,..... ממממממ ,,............ אהההמ ,,.......................... לא אוהבת אותך .
חעחע ,
סתתתתתתם יא חיים D: יאי ברור שכככככככככן .
ייפפייי חעחע , רק שלא תיבכי לי עכשיו . XD סתמי :O סתם D; .חע אמממממ ,,כן ? טוב נגמרו לי השאלות O; . הווווווולה נחזור מחר אולי . בע"ה . לא צריך =[ בההההההההההההההההההההההההההההההההההההההיי ......................... ,, כזה קטן D: . חחחחחח ביי אה ,,הא שאלה אחרונה חביבה D; , נו טוב נכון אני דומה לעמית ?
. אממ נכון נכון נכון ? , אמממ אני יודעת . חע . D;אוקיי D: 3> 3>ביי חמדמד3>