הקורבן

MaStuLa76

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

~באיחור,הייתי אצל דודה שלי~ כמו כל שבוע,ביום חמישי,יפתח שרשור "הקורבן", מי שנבחר להיות הקורבן בוחר את הקורבן,ושולח לי את זה במסר. כי לא שווה שיגידו אותו וידעו מי שבוע הבא יהיה.
מי שלא ייבחר עד יום רביעי אני אצטרך לבחור בעצמי
הכללים: אתם שואלים את השאלות - הקורבן עונה. אבקש שלא תשאלו שאלות מיותרות כמו "מה קורה?" וכו'. וגם לא להציף בשאלות למרות שיש כאלה שאוהבים את זה. במידה ויש שאלה שהקורבן לא ירצה לענות עליה מחוסר נעימות, הוא ירשום:לא עונה על זה. שלא יחשבו שדילגתם על מישהו.
השתתפו: lililulu רוותמיי דילב לוי XD שירלי יוסף נופר בוסקילה חן XD מיכל יוסף
הקורבן השבוע:
הדר! [ הדרושLOVEשרונוש ] תהנו,שירה

MaStuLa76

New member
הדר הדר הדר , מתי תפזרי ת'שיער?D;

מה התכונה שחייבת להיות לבנאדם אחרת את לא תתחברי אליו? איזו תכונה את הכי שונאת אצל בני האדם? איזה תחום מעניין אותך? איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? מה הדיסק האחרון שקנית? מתי העלבת מישהו בפעם האחרונה?ובגלל מה זה היה? איזה צבע בחיים לא יהיה אצלך בארון? את רכושנית? מי החברה שרבת איתה הכי הרבה פעמים? יש ימים בחופש שאת ממש משתעממת או שאת מוצאת כבר עיסוק? מה המקום בארץ הכי יפה: איך את מתארת את הבנאדם המושלם בשבילך? ושאלה אחרונה: לאן את חושבת שהולכים אחרי המוות? פרטי,גם אם את חושבת שזה טיפשי. היי הדר , ביי הדר D; סתם , מה ניש איש ? מצטערת שפתחתי עכשיו , הייתי אצל בני דודים שלי והמקלדת שלהם מטומטמת :-! בקיצור , הם כאלה חמודדדדדים
רק שבן דוד שלי רק בן 3 וחרמן יותר מכל בני הנוער שקיימים
כי כי כי הוא צבט לי בחזה
והוא שומע כל היום את השיר רוצה בנות D; וווו.. הוא ראה תסוף של הקונכייה של השבלול והוא עושה כזה "בובול"
והוא ילד יפה [: לא התאהבתי בבן דוד שלי
הוא סתם מתוק [: נמנ , הדר את אוהבת מוקפץ? ועלי בייבי? חהחה . טוב אני עייפה אז נמשיך פעם אחרת, טוב? טוב. [: להת'

../images/Emo142.gifשנייה אני אפזר..זהו :]

מה התכונה שחייבת להיות לבנאדם אחרת את לא תתחברי אליו?אממ,כנות איזו תכונה את הכי שונאת אצל בני האדם?שקרנים איזה תחום מעניין אותך?אה..יש הרבה. איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? פסיכולוגית מצליחה שגרה במרכז ת"א XD מה הדיסק האחרון שקנית?וואלה לא זוכרת D= מתי העלבת מישהו בפעם האחרונה?ובגלל מה זה היה?פאק הזיכרון שלי נדפק :S איזה צבע בחיים לא יהיה אצלך בארון?צהוב את רכושנית?אה..לא מי החברה שרבת איתה הכי הרבה פעמים?חברה שלי זיו-על שטויות XD יש ימים בחופש שאת ממש משתעממת או שאת מוצאת כבר עיסוק?משתעממת :S מה המקום בארץ הכי יפה:ירושלים :] איך את מתארת את הבנאדם המושלם בשבילך?מנומס,אנטיליגנט,אוהב,חכם,פיי יש עוד מלא זו חפירה XD ושאלה אחרונה: לאן את חושבת שהולכים אחרי המוות? פרטי,גם אם את חושבת שזה טיפשי.גן עדן, גיהנום ונשמה שלא סיימה תמטרות שלה מסתובבת כמה שנים טובות בכדור הארץ XD היי הדר ,היי שירה =] ביי הדר D; ביי =[ סתם ,P= מה ניש איש ? מעווווווווולה מצטערת שפתחתי עכשיו , הייתי אצל בני דודים שלי והמקלדת שלהם מטומטמת :-! בקיצור , הם כאלה חמודדדדדים, תביאי תמונה ! רק שבן דוד שלי רק בן 3 וחרמן יותר מכל בני הנוער שקיימים
כי כי כי הוא צבט לי בחזה- איה:/ והוא שומע כל היום את השיר רוצה בנות D; גם אח שלי XD וווו.. הוא ראה תסוף של הקונכייה של השבלול והוא עושה כזה "בובול"
והוא ילד יפה [: וואלה לא התאהבתי בבן דוד שלי, מזל D: הוא סתם מתוק [:, שלי יותר XP נמנ , הדר את אוהבת מוקפץ? לא ועלי בייבי?כן חהחה . טוב אני עייפה אז נמשיך פעם אחרת, טוב? טוב. [: סבבה
להת' ביי חמודי =]

lililulu

New member
הדר דומה לחייזר והוא קצת מוזרD=

היי הדר[: אהבת את החרוזים שלי? מה שלומך היום? איך בילית את הסופשבוע? היה נחמד? כיף לך לענות לי בזמן שאת מדברת איתי גם במסן ואני יכולה לשאול אותך את כל זה שם?D: את חושבת שאני חפרנית? אם כן לא אכפת ליD; את חושבת שאת חפרנית? אם כן גמניD; סתםP= כרגע אמרת לי ביי במסנג'ר...לאן הלכת? היה כיף שמה?D= ראית כוכב נולד? גאד דמט איזה שלישייה ענקית! הייתי עושה את מארינה ואת? אם אני אכתוב בואז מאודע את תקראי לי דיסלקטית?D: את אוהבת את השאלות שלי? בשלוש מילים, איך היית מגדירה אותי? ואת עצמך? היית רוצה להיות שחקנית? וזמרת? ומתדלקת?! אני כן אני מה זה אוהבת את הריח של הדלקD; יש לך מחשב טוב או סתם עגלה כמו שלי?D: יש לך פלאפון? אם כן איזה? באיזה צבע הוא? מה בצלצול שלך? והתמונת רקע? את אוהבת את סקעת? ואת נינט? ואת שלומי בראל? ואת שלווה ברטי?!D= אני לא יודעת מי זאת פעם אילן אמר שהוא רוצה את הדיסק שלה ב"פיג'מות"D; ראית הפיג'מות פעם? נכון שגרי הכי מלך?! נכון שזה סדרה אדירה? גם בובספוג ההומוP= נכון שאורן חתיך?
נכון שארגנטינה אימפריה? נראה אותך אומרת שלאD; נכון שהשאלות שלי לא קשורות אחת לשניה? נכון ששירה סקסית?P; היא הציעה לי שלישייה איתה ועם רותם, אם היית במקומי היית מסכימה? יאללה קצת יבש פה נראה לי אני אתחפף :) נהנת? אם כן אני שמחה אם לא תיזהרי אני אפיץ בכל העיר שאת כוסעD: להת' לך [:

../images/Emo142.gifעמיייתתוותייי../images/Emo24.gif

היי הדר[: היי עמית
אהבת את החרוזים שלי?בסדר,יש מקום לשיפור :p מה שלומך היום? מעווולה איך בילית את הסופשבוע?מעוווווולה היה נחמד?מעוווווווווולה כיף לך לענות לי בזמן שאת מדברת איתי גם במסן ואני יכולה לשאול אותך את כל זה שם?D: תקצרי ואני יענה
את חושבת שאני חפרנית? לא את חמודה
אם כן לא אכפת ליD; אמרתי לא
את חושבת שאת חפרנית? לפעמים XD אם כן גמניD;
סתםP=
כרגע אמרת לי ביי במסנג'ר...לאן הלכת? למקלחת היה כיף שמה?D=מאוווד ראית כוכב נולד?לא
גאד דמט איזה שלישייה ענקית!עם מארינה?! בכלל לא! הייתי עושה את מארינה ואת?את מארינה לא אבל את חן בכיייף אם אני אכתוב בואז מאודע את תקראי לי דיסלקטית?D:בהחלט
את אוהבת את השאלות שלי?נחמדות
בשלוש מילים, איך היית מגדירה אותי?רק שלוש? ואת עצמך? לא מגדירה ת'צמי
היית רוצה להיות שחקנית?כן =] וזמרת? לא איכ עם הקול שלי
ומתדלקת?!איככ מסריח :S אני כן אני מה זה אוהבת את הריח של הדלקD; בעע
יש לך מחשב טוב או סתם עגלה כמו שלי?D:אמ,יש שניים אחד בסדר ואחד שבקרוב שובק חיים D;|סגש| יש לך פלאפון?כה רוצה תמספר ?
אם כן איזה?של אורנג'
?
באיזה צבע הוא?אפור מה בצלצול שלך?יש קבוצות
והתמונת רקע?השפתיים שלי חחח את אוהבת את סקעת?כן הוא חמודיק ואת נינט? אמ,,אפשר להגיד ואת שלומי בראל?אייזה עייניםםםםם
ואת שלווה ברטי?!D=העא?!?! אני לא יודעת מי זאת פעם אילן אמר שהוא רוצה את הדיסק שלה ב"פיג'מות"D;יש לי זיכרון לא משו' אני אוכלת הרבה זיתים XD ראית הפיג'מות פעם?אני עדיין מכורה
נכון שגרי הכי מלך?!גרי גרשון מנדלבאום שליטה D= נכון שזה סדרה אדירה?בהחלט!!!רוצים עוד עונה!! גם בובספוג ההומוP=בובסופוג ההומו החתייייייייייך נכון שאורן חתיך?אהא נכון שארגנטינה אימפריה?ברור משם כל הסדרות השוות עם השחקנים החתיכים
נראה אותך אומרת שלאD; יש לי הרגשה שיקרה לי משו' רע אז..עדיף שאגיד כן נכון שהשאלות שלי לא קשורות אחת לשניה?לא נורא זה עובר נכון ששירה סקסית?P;שירה תעשי לעמית עשיריה D= היא הציעה לי שלישייה איתה ועם רותם, אם היית במקומי היית מסכימה?ברור,מה לא ההסכמת?! יאללה קצת יבש פה נראה לי אני אתחפף :)ביי חמדמד:] נהנת?מה נגמר ?
| אם כן אני שמחה אם לא תיזהרי אני אפיץ בכל העיר שאת כוסעD: חע להת' לך [: ביי חמודיק

../images/Emo126.gifהדרייייייק , ../images/Emo9.gif

הופתעת שבחרתי בך ? , חעחע ראית למה לא גילתי לך מי הקורבן ? ואת שיגעת אותי .
סתם . D; גם את התעצבנת ששירה רשמה "מיכל יוסף" במקום "מיכלוש יוסף" ? , אבל בעצם זה - "מיכלוש סקעת" . נכון מתאים לי סקעת ? , 3> נכון הראליק החיים חמוד ? , ויפה ? , ומתוק ? , נכון הוא לא מתאים לנינט ? , הוא מתאים לי ! את שואלת למה אני שואלת אותך אז זה ? , XD כי כי כי ... , נכון בשיר שלנו ... ? , אז אז אז הראו לקטים כאלה .. , איזה מעצבן , ! כאילו עכשיו היה השיר שלנו בערוץ שתיים [: - עונה שנייה . אז היה את אלה מהפסיטגל שנינט ורן השתתפו וגם הראל והראל מויאל ורוני ומאיה בוסקילה וזה ,, אז הראל עושה - "נינט ,תכננתי עלייך אבל ... " [מש'ו כזה D: ] ואני התעצבנתתתתתתי .
חעחע , חוצפה D; . תגידי , מה השעה ? , ועכשיו ? , אה ? , אהה ? , אההה ? , אה ..... , :) חעחע מגנייייייייב . [; אפילו בדקה לא השתנה |: . ועכשיו מה השעה ? . רוצה חפירונת ? , טוב נו :) . אממממממ ... , אבל אינלי מה לשאול אותך ;( . תני לי שאלות לשאול אותך .. [: אמממ ,, מי את רוצה שיזכה בגמר כוכב נולד ? , אני רוצה ששלומי ,, אבל רציתי את חחחחחחן !!!!!!!!111 ;( איייייייפ איזה באסה \; . והקקות האלה העיפו את דורון , אפילו למקום שני לא הגיע . איזה חראות , ! נכון ? , לא שווה , ! גם דורון וגם חן לא בגמר . חעחע אני מדברת אל עצמי .. D; , בואי נשאל אותך שאלות .... , מממממממ ,, מה השעה עכשיו ? [: , איך עברה השבת ? , את אוהבת אותי ?
, כי אני ..... , אני ... , אנננננני ,, אניי .. [; אמממממ כאילו ...., אני , איך להסביר לך את זה ? , נאאאאאאמ ,, אממממממ ,, ממממממ ,, אהההמ ,, לא אוהבת אותך . :) חעחע , סתתתתתתם יא חיים D: ברור שכככככככככן . :) חעחע , רק שלא תיבכי לי עכשיו . XD סתם D; . אמממממ ,, טוב נגמרו לי השאלות O; . נחזור מחר אולי . בע"ה . בההההההההההההההההההההההההההההההההההההההיי ......................... ,, כזה קטן D: . אה ,, שאלה אחרונה חביבה D; , נכון אני דומה לעמית ? .
נכון נכון נכון ? , אני יודעת . חע . D; 3>

../images/Emo142.gifמיכלייייייייק../images/Emo9.gif

הופתעת שבחרתי בך ? ,לא חעחע ראית למה לא גילתי לך מי הקורבן ? חע ואת שיגעת אותי .
סתם . D;
גם את התעצבנת ששירה רשמה "מיכל יוסף" במקום "מיכלוש יוסף" ? ,כן! אבל בעצם זה - "מיכלוש סקעת" .אהא D: נכון מתאים לי סקעת ? , 3> לא נכון הראליק החיים חמוד ? ,מאוד ויפה ? ,כן ומתוק ? ,כן נכון הוא לא מתאים לנינט ? ,איכ הוא מתאים לי !אולי
את שואלת למה אני שואלת אותך אז זה ? , XD אממ כה כי כי כי ... , כן? נכון בשיר שלנו ... ? , אהא אז אז אז הראו לקטים כאלה .. , אוקיי איזה מעצבן , ! נכון?! כאילו עכשיו היה השיר שלנו בערוץ שתיים [: - וואלה עונה שנייה .אני יודעת אז היה את אלה מהפסיטגל שנינט ורן השתתפו וגם הראל והראל מויאל ורוני ומאיה בוסקילה וזה ,, אז הראל עושה - "נינט ,תכננתי עלייך אבל ... "
[מש'ו כזה D: ] חחחחחחחחחחחח ואני התעצבנתתתתתתי . מגיע לך XD חעחע , חוצפה D; . נהנהנהנהנההההההההההההה תגידי , מה השעה ? ,16:19 ועכשיו ? ,16:19 אה ? ,16:19!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהה ? ,דיי
אההה ? ,האאאאאאאא אה ..... , :) יופי =] חעחע מגנייייייייב . [; מה מגניב יא מפוצלת ?! אפילו בדקה לא השתנה |: .חחחחחח ועכשיו מה השעה ? .אותו דבר =/ רוצה חפירונת ? ,לא טוב נו :) . לאאאאאאאא >< אממממממ ... ,..? אבל אינלי מה לשאול אותך ;( . יופי
תני לי שאלות לשאול אותך .. [: לא צריך D: אמממ ,,..?!? מי את רוצה שיזכה בגמר כוכב נולד ? ,בועזון
אני רוצה ששלומי ,,לאא אבל רציתי את חחחחחחן !!!!!!!!111 ;( :(:( איייייייפ איזה באסה \; .
והקקות האלה העיפו את דורון , אפילו למקום שני לא הגיע .
איזה חראות , !נכון נכון ? ,כה לא שווה , !נכון גם דורון וגם חן לא בגמר . איף חעחע אני מדברת אל עצמי .. D; , חחחחח בואי נשאל אותך שאלות .... ,יאללה מממממממ ,,הממממ מה השעה עכשיו ? [: 16:21, איך עברה השבת ? ,מזמן את אוהבת אותי ? ,כן כי אני ..... ,... אני ... ,.... אנננננני ,,.... אניי .. [;.... אמממממ ... כאילו ...., .... אני ,..... איך להסביר לך את זה ? ,... נאאאאאאמ ,,.... אממממממ ,,..... ממממממ ,,............ אהההמ ,,.......................... לא אוהבת אותך . :)
חעחע ,
סתתתתתתם יא חיים D: יאי ברור שכככככככככן . :)ייפפייי חעחע , רק שלא תיבכי לי עכשיו . XD סתמי :O סתם D; .חע אמממממ ,,כן ? טוב נגמרו לי השאלות O; . הווווווולה נחזור מחר אולי . בע"ה . לא צריך =[ בההההההההההההההההההההההההההההההההההההההיי ......................... ,, כזה קטן D: . חחחחחח ביי אה ,,הא שאלה אחרונה חביבה D; , נו טוב נכון אני דומה לעמית ?
. אממ נכון נכון נכון ? , אמממ אני יודעת . חע . D;אוקיי D: 3> 3>ביי חמדמד3>

חן XD

New member
היייייייייייייייי

הדר מה קורה? ווואלהה... את מאוהבת? אני לא יודעת חחחחחחחחח לישון זה טוב או בזבוז זמן? לדעתי זה טוב מאוד[: מחשב או טלויזיה? חן אהרוני או דניאל בן חיים? אולללהלהלהלהלה דניאל בן חיים אין לי מה לשאול :] סורי. חח לילה טוב ונעים חלומות פזיות :] אוהבת
חנוש החולת נפש:]

היי =)

הדר , חן מה קורה? מעווולה ווואלהה...תפוז D: את מאוהבת? לא אני לא יודעת חחחחחחחחח,אווקי
לישון זה טוב או בזבוז זמן? זה טוב מאוווד לדעתי זה טוב מאוד[: וואלה D: מחשב או טלויזיה?מחשב חן אהרוני או דניאל בן חיים? חן אהרוני אולללהלהלהלהלה דניאל בן חיים-אמרתי חן אהרוני
אין לי מה לשאול :] יא
סורי.סלחתי [= חח,חיחי לילה טוב ונעים חלומות פזיות :] גמלך
אוהבת,כנ"ל חנוש החולת נפש:]D=

../images/Emo210.gif הנקטרינה השקסית היא הקרבן חעחע 3 >

אז מה נייש ? זה נכון שאת אוהבת חזיות פלייבוי ? :O למה לא?! למה כן ? אהה ,,, את אוהבת להיות הקרבן ? נהנית מזה הא ? D= כן גם אני הייתי נהנית מזה ;] חעחע מה המאכל האהוב עלייך ?! , ומה המשקה ? D; ומה הפרי ? [
] ומה הירק1? אה , שאלה האחרונה P= את אוהבת אותי ?
אה לא ? :[ למממה ? : [ האא כככן ?! חעחעחע איזה כיף לי

../images/Emo142.gifנקטרינה סקסייייית שלייי

אז מה נייש ? מעווולה D= זה נכון שאת אוהבת חזיות פלייבוי ? :O לא O; למה לא?!ככה XD למה כן ?סתמי D: אהה ,,,האא את אוהבת להיות הקרבן ?זה פסדר נהנית מזה הא ? D=אפשר להגיד חח כן גם אני הייתי נהנית מזה ;]אוקיי
חעחע,חיחיחיחי מה המאכל האהוב עלייך ?! ,שוקולד
ומה המשקה ? D;ספרייט
ומה הפרי ? [
]אבטיח.חחח סתם D= נקטרינה
ומה הירק1?מלפפון
אה , שאלה האחרונה P= את אוהבת אותי ?
מאווווווווווד אה לא ? :[ כן
למממה ? : [ את לא רוצה ? לא צריך
האא כככן ?! כההההההה:]]] חעחעחע איזה כיף לי- נכון?!D=

היי הדר!D:../images/Emo105.gif

חוזרים לבצפר עוד 13 יום,יו נואו? ;; Oo ~חראחראחרא~ יש לי המון עבודות להגיש o____o הביאו לך שיעורים? הרבה? עשית הכל? X.X מה רציתי לשאול אותך.. אה!!!!1 P::::: את מבקרת הרבה בחדרה?D: זה סתם חורo_____O; נכון שלא חסר לי חוש הומור? ];; עמית הזנותית אומרת שכן. אבל זה לא נכון =[ פשוט זה לא היה מצחיק מה שהיא אמרה. ;; Oo מי את מהמרת שייקח תגמר? אני אומרת בועז. אחריו מארינה ואז שלומי [= גמאת חושבת כך?!D: הו.יופי.^_^ היי עכשיו 12:12 מישהו חושב עליי![= טוב אני אלך לי, להביא כריות. נכון שזה הדבר הכי טעים בעולם?!?!?!?
PPPP: אני מכורה לזה. קשות~_~ טוב ביי הדר החבודה[= ליל מנוחה ושלום(-_______-) DD= אה בת כמה את?D: זהו. להת'.

היי רותם!D:../images/Emo142.gif

חוזרים לבצפר עוד 13 יום,יו נואו? ;; Oo - איזה פאק :S ~חראחראחרא~ מסכימה איתך יש לי המון עבודות להגיש o____o- חע מסכנה D= הביאו לך שיעורים?לא
הרבה?לא D: עשית הכל? X.X - אמ , לא D: מה רציתי לשאול אותך..מה ? אה!!!!1 P:::::כן ? את מבקרת הרבה בחדרה?D: לא ממש זה סתם חורo_____O; לא יותר מפרדס חנה D= נכון שלא חסר לי חוש הומור? ];; נמנמ,איני חושבת כלל
עמית הזנותית אומרת שכן. אבל זה לא נכון =[ הוו פשוט זה לא היה מצחיק מה שהיא אמרה. ;; Oo אותי זה כן XD כי זה לא נכון D: נדב חתיכוס
מי את מהמרת שייקח תגמר? אממ בועז, או שלומי , אני מקווה שלא מארינה :S אני אומרת בועז.כןןןןןןן אחריו מארינה ואז שלומי [= לאא גמאת חושבת כך?!D:לא :p הו.יופי.^_^ מה יופי ? XD היי עכשיו 12:12 מישהו חושב עליי![= מגניייב טוב אני אלך לי, להביא כריות.יאא גמאני רוווצה נכון שזה הדבר הכי טעים בעולם?!?!?!?PPPP: כן, אחד הדברים =] אני מכורה לזה. קשות~_~ מבינה אותך טוב ביי הדר החבודה[= ביי רותם ה..לא משנה D= ליל מנוחה ושלום(-_______-)גמלך =] DD= אה בת כמה את?D: - 12.8 זהו. להת'.ביי :]

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif הדריי :)

מכירה אותי? חבלל \: רוצה להכיר אותי? גם אני בת כמה את? מה את לובשתת כרגע? לאיזה כיתה את עולה? את שמחה? יאא למה? היכן את גרה? בת כמה את? חחח נכון עשיתי לך תיחקורר? אני יודעתת , זאת מיכלל משפיעהה עליי לרעה.. תרביצי לה! D: יא את לא רוצה.? למה? אבלל היא לא@ יאאאאא סססס עעעעעעעע חייחיחיחיD: חירפנתיי את עצמיי , בעצם זאת אשמת מיכלל אמרתי לךך שתרביצי לה D: נהנתת לענות על השאלות? חפרתי קצת? הרבה? באמת? לא ידעתי D: את אוהבת אותי? אני אוהבת אותך גם :) לילה טוב? לילה טוב

../images/Emo142.gifלינויוש :}

מכירה אותי?בערך חבלל \:נכון רוצה להכיר אותי? כה גם אני-את רוצה להכיר תצמך ? D: בת כמה את?12.8 מה את לובשתת כרגע? פיג'מה D: לאיזה כיתה את עולה?ז' את שמחה?בדר"כ יאא למה?כי החיים טובים אליי
היכן את גרה?בפרדס חנה בת כמה את?שאלת כבר D: חחח נכון עשיתי לך תיחקורר? אמ,,כה D: אני יודעתת ,אז למה שאלת ?
זאת מיכלל משפיעהה עליי לרעה..מיכ מיכ שלי?!
תרביצי לה! D: לאא
יא את לא רוצה.?לאא
למה?כי היא חמודה
אבלל היא לא@ היא כן
יאאאאא סססס-
עעעעעעעע-פפפפפפפ חייחיחיחיD: חוחוחוחו D: חירפנתיי את עצמיי , בעצם זאת אשמת מיכלל-כן,טוב,נוח להאשים אותה
אמרתי לךך שתרביצי לה D: לאאא
נהנתת לענות על השאלות?כן תביאי עוד
חפרתי קצת?לא D: הרבה?לא באמת?כן לא ידעתי D: אז עכשיו את יודעת
את אוהבת אותי?כןןןןן :) אני אוהבת אותך גם :) יאיי לילה טוב?בקרוב בוקר טוב D: לילה טוב- גמלך :)

../images/Emo204.gif היי הדר :)

מה קורה? יופי ... יש חדש ? מה עושה? לאיזה כיתה את עולה? בת כמה את? מאיפה? [פרדס חנה] ממתי התחלת להעריץ ת'גיים בויז ? להלהלה ... ביי פאקצה XD

../images/Emo142.gifהיי בת-אל :)

מה קורה?בסדר
יופי ...אחלה ! יש חדש ? שומדבר
מה עושה?מתכתבת באייסי
לאיזה כיתה את עולה?ז' בת כמה את?12.8 מאיפה? [פרדס חנה] לא סתם פרדס חנה,פרדס חנה כרכור! D: ממתי התחלת להעריץ ת'גיים בויז ?באמצע כיתה ה' ככה
להלהלה ...טרלהלהלה,,, ביי פאקצה XD ביי פרחה D:

למעלה