הקורבן

MaStuLa76

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

סגידה לרותם שהזכירה לי
כמו כל שבוע,ביום חמישי,יפתח שרשור "הקורבן", מי שנבחר להיות הקורבן בוחר את הקורבן,ושולח לי את זה במסר. כי לא שווה שיגידו אותו וידעו מי שבוע הבא יהיה.
מי שלא ייבחר עד יום רביעי אני אצטרך לבחור בעצמי
הכללים: אתם שואלים את השאלות - הקורבן עונה. אבקש שלא תשאלו שאלות מיותרות כמו "מה קורה?" וכו'. וגם לא להציף בשאלות למרות שיש כאלה שאוהבים את זה. במידה ויש שאלה שהקורבן לא ירצה לענות עליה מחוסר נעימות, הוא ירשום:לא עונה על זה. שלא יחשבו שדילגתם על מישהו.
השתתפו: lililulu רוותמיי דילב לוי XD שירלי יוסף נופר בוסקילה חן XD מיכלוש יוסף הדרושLOVEשרונוש
הקורבן השבוע:
אוראל! [ אוראליי XD ] תהנו,שירה

MaStuLa76

New member
היי נמוכה [:

מה התכונה שחייבת להיות לבנאדם אחרת את לא תתחברי אליו? איזו תכונה את הכי שונאת אצל בני האדם? איזה תחום מעניין אותך? איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? מה הדיסק האחרון שקנית? מתי העלבת מישהו בפעם האחרונה?ובגלל מה זה היה? איזה צבע בחיים לא יהיה אצלך בארון? את רכושנית? מי החברה שרבת איתה הכי הרבה פעמים? יש ימים בחופש שאת ממש משתעממת או שאת מוצאת כבר עיסוק? מה המקום בארץ הכי יפה: איך את מתארת את הבנאדם המושלם בשבילך? ושאלה אחרונה: לאן את חושבת שהולכים אחרי המוות? פרטי,גם אם את חושבת שזה טיפשי. אוראלוווווווווונה [: מה נישמע? לא דיברנו שנים O; טוב איך שנים אנחנו בקושי מכירות שנה D= טוב אני עייפה אוראל אז נמשיך מחר טוב ? אה , מכירה את רותם אסייג ? היא נמשכת לארנבים [:

../images/Emo210.gif היי שירק , מודה באשמה D=

מה התכונה שחייבת להיות לבנאדם אחרת את לא תתחברי אליו? חברמני , נאמן איזו תכונה את הכי שונאת אצל בני האדם? שקרן , צבוע איזה תחום מעניין אותך? עוד לא החלטתי . D: איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? אין לי מושג D: מה הדיסק האחרון שקנית? השיר שלנו 3 D = פוווי ממזמן . מתי העלבת מישהו בפעם האחרונה?ובגלל מה זה היה? העלבתי את אחותי D= כשרבנו
איזה צבע בחיים לא יהיה אצלך בארון? הכל יהיה אצלי בארון D = את רכושנית? ממש לא מי החברה שרבת איתה הכי הרבה פעמים? אני חושבת שעדן , או ליאור D: יש ימים בחופש שאת ממש משתעממת או שאת מוצאת כבר עיסוק? ממ.. משתעממת אבל המחשב הוא ניחום D= מה המקום בארץ הכי יפה: אמ.. טבריה / אילת . איך את מתארת את הבנאדם המושלם בשבילך? רומנטי , היופי - שיהיה חמווד כמובן D: ושיאהב אותי P: ושאלה אחרונה: לאן את חושבת שהולכים אחרי המוות? פרטי,גם אם את חושבת שזה טיפשי. אממ... אני חושבת שמגיעים למין דיון כזה , יש צד לבן וצד אדום שחור . שזה הגיהנום וגן עדן , ככה אני חושבת גם אם זה טיפשי ואי אפשר לדעת
אוראלוווווווווונה [: שירווושקהה מה נישמע? מצווין לא דיברנו שנים O; נככווון O = טוב איך שנים אנחנו בקושי מכירות שנה D= חעחע XD טוב אני עייפה אוראל אז נמשיך מחר טוב ? מצווין . אה , מכירה את רותם אסייג ? כן ברור , היפה ההיא .. היא נמשכת לארנבים [: מאמא מיה O = D:

../images/Emo210.gif אווי ווי D = טוב נו , תפציצו בשאלות D ;

אבל אענה עליהם היום וביום ראשון , כי חמשוש אני לא בבית D = לי מותר לענות מאוחר לא ? D: ווואי בטח השרשור יהיה מפוצץ בשאלות ,
איזו עבודה מייגעת D=

ההההההההההההייי אוראלללי D=

ההאה , אאההובתי : } חחח מה נישמע? מה איתך ?, אייייך המרגש? תפוווח חדש ?!DD= הוא עם דבש? חחחחחחחחח עזבי התחרפנתי , אני ישאל שאלות אחר כך , אם התחששק לי להיות פה D= אוווהבת אותך 3 >, שתדעי שאני תמייד תמייד פהה :) נאממ לא פה , באיסיקיו D=

../images/Emo210.gifהההייי נוופפרריייק 3 >

ההאה , אאההובתי : } . את החיימשלי 3 > חחח מה נישמע? מצוווין :) מה איתך ?, הכל טוב ,ברוך ה' . אייייך המרגש? איזה מרגש ? D: תפוווח חדש ?!DD= מממממ...
הוא עם דבש? חחחחחחח איזה שאלות מוזרות
חחחחחחחחח עזבי התחרפנתי , שמתי לב (:) D: אני ישאל שאלות אחר כך , אם התחששק לי להיות פה D= טוב , אבל תבואי אח"כ , אל תשאירי אותי פה לבד D = אוווהבת אותך 3 >, גם אני , המון המון המון
שתדעי שאני תמייד תמייד פהה :) חחח אבל את הרוב באייסיק P:
נאממ לא פה , באיסיקיו D= חחחח סבבה ,

היי אוראל![=../images/Emo105.gif

מה שלומך כעת? את..את גרה בת"א?!?!? O_O אם זיכרוני לא מטעה אותי,את גרה בת"א לא? *.* איזה כיף לך. יש שמה חנויות פצצות לגבותD: בעיקר בבוגרשוב..42
טוב אני מדברת לעצמי[= יכול להיות שאת בכלל לא גרה בת"אo_____O; חח,איזה ח' תהיי? אממ, את אוהבת את הראל סקעת? אני לא. הוא זוועה של דברD: שמעתי את הדיסק שלו, זתומרת לקחתי מגל והאזנתי-_- מזה הדבר הזה..LOL קיצ קיצור אוראל החמודה,D: אין לי מה לשאול אותך*.* אווו. הנה אמא בדיוק עכשיו קראה לי לאכולD: אז אלך. יום טוב:)

../images/Emo210.gif היי רותם :)

מה שלומך כעת? סגרירי D ; את..את גרה בת"א?!?!? O_O אכן כך , D: אם זיכרוני לא מטעה אותי,את גרה בת"א לא? *.* נכון מאוד , זכרונך לא מטעה
איזה כיף לך. לא ממש :D יש שמה חנויות פצצות לגבותD: ממ.. צודקת :D בעיקר בבוגרשוב..42
חחח מה זה ? D = טוב אני מדברת לעצמי[= צודקת D = יכול להיות שאת בכלל לא גרה בת"אo_____O; אני גרה בת"א D: חח,איזה ח' תהיי? רק ח'
אממ, את אוהבת את הראל סקעת? אמ.. משהו כזה D= אני לא. הוא זוועה של דברD: שמעתי את הדיסק שלו, כל אחד והטעם שלו
זתומרת לקחתי מגל והאזנתי-_- מזה הדבר הזה..LOL
קיצ קיצור אוראל החמודה,D: כן רותם החמודה :) אין לי מה לשאול אותך*.* ,?? D: אווו. הנה אמא בדיוק עכשיו קראה לי לאכולD: אוץקי , בתאבון חמודידה (:) אז אלך. בתאבון , להת' :] יום טוב:) יום לההההיייט ;]

../images/Emo126.gifהיי אוראליייייייק . [:

את אוהבת את נינט ? , אני לא - היא סתם חרא . D: שמעת את הדיסק שלה ? , אני חלק מהשירים ... , מה הדבר הזה ? . S; חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,, סתם . XD למרות שכול הדיסק שלה , רוק ואני ממש לא אוהבת רוק . בע . אני צריכה בדיוק ללכת , אני אשאל אותך בערב .

../images/Emo210.gif הייהיהיההייי מיייכליק (:)

את אוהבת את נינט ? , מממ.. לא ממש D ; אני לא - היא סתם חרא . D: משהו כזה
שמעת את הדיסק שלה ? , חלק מהשירים , ! אני חלק מהשירים ... , גם אני
מה הדבר הזה ? . S; חחחחחח ענא עאררף D = חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,, . D = סתם . XD למרות שכול הדיסק שלה , רוק ואני ממש לא אוהבת רוק . בע . גם אני לא מתה על רוק ;] אני צריכה בדיוק ללכת , אז לכי לכי D = אני אשאל אותך בערב .
טוב יקירתי :]

נקטרינה שלי ../images/Emo99.gif

אז מה נייש ? איפה היית בחמשוש? נהנת? אהה =] את יודעת למה בחרתי בך להיות הקורבן? חע,את לא יודעת נכון? חהחהחהחה D= כי כששאלת אותי שאלות אמרת שגמאת היית נהנת מזה,אז בבקשה
הראל מויאל או סקעת? נינט או שירי ? דב"ח או חן אהרוני? בועז מעודה או שלומי בראל ? אממ.. מה הצבע שהכי שולט אצלך בארון ? איזה צבע בחיים לא יכנס אלייך לארון ? למה ? D: מה הפרי שאת הכי אוהבת ? D; והמשקה ? D: ווווו...זהו להיום

../images/Emo210.gif נקטרינה שקסית שכמותך :]

אז מה נייש ? הכל חשיש
איפה היית בחמשוש? צפוניקה :] נהנת? קצת . אהה =] אה-הא את יודעת למה בחרתי בך להיות הקורבן? מממ... לא , תני ניחוש D: חע,את לא יודעת נכון? צודקת D: חהחהחהחה D=
כי כששאלת אותי שאלות אמרת שגמאת היית נהנת מזה,אז בבקשה חחח תודה אהובתי 3 > הראל מויאל או סקעת? סקעת |סוגדת| נינט או שירי ? נינט ושירי D = דב"ח או חן אהרוני? חן אהרוני , בועז מעודה או שלומי בראל ? לא יודעת D: אממ.. אהמ אהמ . D: מה הצבע שהכי שולט אצלך בארון ? הכל D= איזה צבע בחיים לא יכנס אלייך לארון ? הכל נכנס בברכה לארון D= למה ? D: ככה XP מה הפרי שאת הכי אוהבת ? D; נקטרינה D: חחח סתם , אממ תפוח , תות
והמשקה ? D: מים , הכי טעים - הכי בריא ! ווווו...זהו להיום
למה ? תמשיכי , D:

../images/Emo42.gif אוראל מה קוורה?

עאעעא =S מה קורה מאמי? סתם באתי לבקר פה. בהצלחה על לענות על כל השאלות חחחחחחחחחחחחחח.. תעשי חיים.. הייתי..

../images/Emo210.gif ירדני, המון לא שמעתי ממך D:

עאעעא =S אעאעאעא
מה קורה מאמי? מצווין , התגעגעתי אלייך 3 > הידעת ?! D: סתם באתי לבקר פה. שמתי לב : [ בהצלחה על לענות על כל השאלות . חחח תודה D: חחחחחחחחחחחחחח.. חהחהחהח XD תעשי חיים.. יהנה לי ;;] הייתי.. ביי 3 >

../images/Emo204.gif אוראאאל :)

מה קורה בובי? בת כמה? מאיפה? יש חדש? מאכל אהוב? סדרה אהובה? צבע אהוב? יש חבר? נכון מבאס שעוד שבוע ניגמר החופש? \: לאיזה כיתה את עולה? [נראה לי לכיתב ז' D;] את עוברת בצפר? נמננ ... שמעי מאמי, איןן לי שאלות יותר .. אז ....... ב י י ! חחחחח אוהבת 3>

../images/Emo210.gif בתאאאאל [ :

מה קורה בובי? מצווין מאמי [ : בת כמה? 13 עוד מעט ;;] מאיפה? ת"א חע XD יש חדש? לא ממש . :D מאכל אהוב? דגים , שוקולד .. מתוקים D: סדרה אהובה? תשוקת הנצים , הימור מסוכן , השיר שלנו , האלופה D: צבע אהוב? הכל , בעיקר כחול , ירוק . יש חבר? לא :) נכון מבאס שעוד שבוע ניגמר החופש? \: ככככן , : ( לאיזה כיתה את עולה? ח' :) [נראה לי לכיתב ז' D;] חעעע , טעיית ((:) את עוברת בצפר? לא , שנה הבאה P= נמננ ... שמעי מאמי, שומעת שומעת ;;] איןן לי שאלות יותר .. חבל D: אז ....... ב י י ! להת' :) חחחחח אוהבת 3> גם אני , עד מאוד , !

lililulu

New member
היי אוראלD;

מה שלומך? איפה את כרגע? אם את בבית המזגן פתוח? אצלי בדיוק אמא פתחה אותוXD איפה את גרה? כיף שם?D; כואבת לי הברך בא לך לעשות לי פווו? אבל זה לא יעזור כי היא כואבת מבפניםD: את יודעת שקודם נסעתי עם אמא שלי לחיפה ונכנסתי לקנות מים והיה שם שווארמה ועכשיו ממש בא לי שאוורמה? אפילו נשאר לי באף הריח של השווארמהD= אז מה איך הולך מה ככה? לאיזה כיתה את עולה? את חרשנית?? אני לא, בשנה שהייתה לא מצאתי את עצמי אפילו פעם אחת מכינה שיעוריםD; מבריזה לפעמים? תנצלי את זה שאת בת כי אם תבריזי ואח"כ תבואי למורה ותגידי שהיו לך כאבי מחזור לא יהיה לו/לה מה להגיד לךD: יש לך משקפיים לא? איזה מספר? את ממש לא רואה טוב בלעדיהם או שבקטנה? את יודעת שאתמול הייתה הופעה של סינרגיה בעפולה ולא הלכתי?
כי להורים שלי היה יותר חשוב לגרור אותי לחתונה של בת דודה שליD: אני מזהירה אותך: אף פעם אל תחשבי שחתונה בים זה כיף! חזרתי הביתה והייתי צריכה להתקלח כי בכל חור נכנס לי חולD; סתם זה היה יפה שהם עשו את החופה בשקיעה [: בקיצור משעמם איתך יש לך כבר איזה אלף בנות שכתבו לך שאלות ועוד לא ענית להם אז אני אלךD: היה נחמד? מקווה שכן [; ביי ביי!

../images/Emo210.gif הי עמית , שנים לא דיברנו XD

מה שלומך? הכל טוב ברוך ה' [ : איפה את כרגע? בבית
אם את בבית המזגן פתוח? כן אצלי בדיוק אמא פתחה אותוXD
איפה את גרה? ת"א כיף שם?D; נחמד :] כואבת לי הברך בא לך לעשות לי פווו? פווווווווווווווווווווווווווווו .. D = אבל זה לא יעזור כי היא כואבת מבפניםD: חחחח איזה פאטתית אניי D = את יודעת שקודם נסעתי עם אמא שלי לחיפה ונכנסתי לקנות מים והיה שם שווארמה ועכשיו ממש בא לי שאוורמה? יאאאמיי , גם לי D: אבל אני מנסה להתרחק מפיתות
אפילו נשאר לי באף הריח של השווארמהD= חחחח גם לי זה קורה
אז מה איך הולך מה ככה? חראגיל D: { נזכרתי בזה כרגע
} לאיזה כיתה את עולה? ח' בע"ה :] את חרשנית?? אמ.. ככה ככה אני לא, בשנה שהייתה לא מצאתי את עצמי אפילו פעם אחת מכינה שיעוריםD; חחחחחחחחחחח D: אני פעם כן פעם לא פעם למה לא
מבריזה לפעמים? עם חברה איתי וצץ לה ת'רעיון הזה
תנצלי את זה שאת בת כי אם תבריזי ואח"כ תבואי למורה ותגידי שהיו לך כאבי מחזור לא יהיה לו/לה מה להגיד לךD: חחחחחחח בטח את עושה את זה מליון פעם
יש לך משקפיים לא? אכן . איזה מספר? לא חשוב D: את ממש לא רואה טוב בלעדיהם או שבקטנה? אמ.. בקטנה , כאילו אני רואה בלעדיהם אבל אני צריכה אותן , הן שימושיות D= את יודעת שאתמול הייתה הופעה של סינרגיה בעפולה ולא הלכתי? יאאא , חבל , למה ? כי להורים שלי היה יותר חשוב לגרור אותי לחתונה של בת דודה שליD: חחחחח D = אני מזהירה אותך: אף פעם אל תחשבי שחתונה בים זה כיף! חזרתי הביתה והייתי צריכה להתקלח כי בכל חור נכנס לי חולD; סתם זה היה יפה שהם עשו את החופה בשקיעה [: חחח יאא , מקורי , D= בקיצור משעמם איתך יש לך כבר איזה אלף בנות שכתבו לך שאלות ועוד לא ענית להם אז אני אלךD: נכון
היה נחמד? אכן , היה נעיים מאוד [ = מקווה שכן [; אכן כן :) ביי ביי! להת' :)

חהחהחהחה חזרתי XD

היי חמדמדה :] איזה נשמה אני נכון ? XD שהזכרתי לך לענות על השאלות שחיכו לך פה .. :] אז, שוקולד-ממרח או חטיף ? מסנ או אייסיק ? ביסלי או במבה? צ'יפס או בייגלה ? גרעינים , או פירות יבשים ? חחח איזה לא קשור הא ? xD את שומעת עכשיו שירים ? איזה ? מה את עושה ? ואח"כ ? אהא תהני חמודי =) ביי מותק D;

../images/Emo210.gif חחחח לצערך ולמזלי P: חח סתם D =

היי חמדמדה :] אי מתקתקה ;D איזה נשמה אני נכון ? XD נשמממה טהווורה |מלאכית קטנטנה| שהזכרתי לך לענות על השאלות שחיכו לך פה .. :] חחח הא - אה . אז, ישר ולעניין .. D = שוקולד-ממרח או חטיף ? חטיף :) מסנ או אייסיק ? שניהם - כמו ששירה אמרה 'מסן הוא לאינטיליגנטים '
ביסלי או במבה? שניהם צ'יפס או בייגלה ? צ'יפס גרעינים , או פירות יבשים ? איזו שאלה D: אממ.. פירות יבשים , יותר ידאטתי D= חחח איזה לא קשור הא ? xD מאוווד לא קשור D: טוב את תמיד כזאת לא קשורה
את שומעת עכשיו שירים ? ממ.. מקודם . איזה ? מאיפה נאי זוכרת כפרה ?! , מה את עושה ? מתכתבת ;] ואח"כ ? הולכת לראות הדבר הגדול הבא P: אהא תהני חמודי =) תודה מתוקי :) |מאוהב בהדריק| ביי מותק D; ביי חומד ;]

למעלה