../images/Emo17.gifיאיי../images/Emo23.gif עונה. ^^
שם מלא: ליהי היילי רימון. כינויים: היילז, היילז טריילז, ליהיילי, ליהוש לילוש וכו' נו.~ תאריך לידה: זקנה, מה זה משנה?! חח סתם. 17.12.1990 יישוב: ראש העין. מזל: קשת!
מידת נעליים: תלוי בנעל. אבל נא בין 39-42 גובה:168 מוצא:האמ~מרוקאית, פולניה, ואני לא אומר אשכנזיה וספרדיה כי זה השתים הראשונים.
רומניה ואולי קצת, קצת, רוסיה? XD ולא זוכרת מה עוד. שפות שאת מדברת:עברית, אנגלית. וקצת מ"כל" שפה.
תחביבים:מוזיקה. D: לכתוב, לכתוב, ים, לכתוב.
סתם. יש לי יותר מידי תחבבים, באמת שהם לא נגמרים! אני כמעט אוהבת ה-כל. זמר אהוב:אין.*יש יותר מידי ואני אוהבת המון.* להקה אהובה:אין.*יש יותר מידי ואני אוהבת המון.* שיר מועדף:אין.*יש יותר מידי ואני אוהבת המון.* דיסק אהוב:אין.*יש יותר מידי ואני אוהבת המון.* שחקן אהוב: ג'ני דפ ונו, זה ששיחק את הג'קר. אני לא מאמינה ששחכתי את השם שלו, ובאתי לומר איזה במאי אבל לא מתאים.XD הדבר שהכי חשוב לך: ואוו, אני לא יודעת, שאלה קשה. חוץ ממשפחה? מקום אהוב לחופשה: חו"ל. ליד הים או בצפון עם הרבה שטחים.XD נו, בשביל לצלם ובכלל האווירה. סדרה אהובה:על טבעי.
דקסטר
וכו' נו, זה לא יגמר. סרט אהוב:אממ, יש מליון ואחד נו. מה שאני זוכרת עכשיו זה ראיון עם ערפד. כל השאר כאילו ברחו לי מהראש. זה כי יש יותר מידי! ספר אהוב:האמ, אני קראתי אולי שלושה ספרים וחצי. .
אני לא מוצאת משהו שאני אוהבת אז-בהחלט ערפד הערפילים.
הפייבוריט שלך מטוקיו הוטל:אף אחד? אבל הם חובזים.
צבע אהוב:ירוק זית, שחור, אדום, חום כהה ומיוחד סגול, בורדו,צהוב, כתום נו מה אתם חושבים שאני באמת אתחיל לכתוב את כל הצבעים שיש? עונה אהובה:חורף.
בעצם אני אוהבת את כל העונות, רק שלא יהיה חם מידי! מדינה אהובה:אממ, לא יודעת זאת שאלה קשה. אני צריכה להיות בהן קודם בשביל ממש לאוהב אותן, אבל יש הרבה שאני אוהבת ורוצה להיות בהם. יום אהוב בשבוע:שישי שבת.XD סתם, לא באמת. אין לי יום מועדף. תוכניות לעתיד:לחיות וכל שאר התוכניות שנכללות בזה.^^