הקורבן

MichRanger

New member
../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif../images/Emo185.gif

והקורבן השבועי השבוע הוא.... DontWakeMeUp
סיון

MichRanger

New member
אופס X:../images/Emo163.gif|בלונדה|../images/Emo185.gif

קצת יותר מידי אנטרים ><

3has3

New member
../images/Emo153.gif אומגאד, תעשי פחות שורות ריקות!

עד שירדתי XDDD

MichRanger

New member
אני יודעת ><|מובךשלמסנ|../images/Emo185.gif

נו מה.. כי תמיד אני עושה מעט מידי.. אז היום עשיתי בטעות יותר מידי..X: לא נורא

MichRanger

New member
שאלון ../images/Emo3.gif../images/Emo185.gif

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? אתה מבשל לפעמים? איזה אוכל אתה יודע להכין? יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? מתוק או מלוח? שוקולד פרה או קליק? תפוח אדמה או גזר? קורנפלקס או ברנפלקס? מרקים או פשטידות? מאפים או מבושלים? חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מילקי רגיל או הפוך? שתיה מה הדבר האחרון ששתית? היה טעים? אתה אוהב יין? אתה אוהב בירה? אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? ולעיתים רחוקות? גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? זה או זה: מים או מיץ? מיץ או קולה? קוקה קולה, פפסי או RC? מיץ פירות סחוט או מלאכותי? פריגת או פרימור? יין לבן או אדום? יין מתוק או יבש? בירה שחורה או לבנה? וודקה או ויסקי? מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מוגז או לא? מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? חגים איזה חג אתה הכי אוהב? למה? למה התחפשת בפורים? אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? אתה ישן בסוכה בסוכות? יש לכם סוכה בסוכות? אתה אוכל חמץ בפסח? מה אתה נוהג לעשות בשבועות? וביום העצמאות? וביום ירושלים? אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? אתה צם את יום כיפור? ואת תשעה באב? ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? לימודים מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מורה אהוב: מורה שנוא: כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? מה המבחן האחרון שעשית? היה לך טוב? כמה נראה לך שתקבל? ליד מי אתה יושב? אתה עושה שעורי בית בד"כ? המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? אתה נוהג להבריז משיעורים?

DontWakeMeUp

New member
קול D:

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? מצה D: היה טעים? יאפ מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס [עם חלב כמובן] אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? לפעמים. אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לא D: אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אני אוכלת רק המברוגר מהבשר כל השאר לא. איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') המבורגר פיצה פלאפל XD מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? כלום אני שבעה. אתה מבשל לפעמים? כן בערך איזה אוכל אתה יודע להכין? חביתה ופנקייק יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן חח זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ג'אנק פוד מתוק או מלוח? לא יותר מידי מתוק אני שונאת את זה. שוקולד פרה או קליק? לא בקטע של שוקולד [כן כן כבר כמעט שנה] תפוח אדמה או גזר? תפו"א קורנפלקס או ברנפלקס? מה ההבדל? כאילו מזה ברנפלקס? מרקים או פשטידות? מרק מאפים או מבושלים? מבושלים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? יש תקופות.. מילקי רגיל או הפוך? לא אוכלת מעדנים שתיה מה הדבר האחרון ששתית? קולה D: היה טעים? לא
בטח שכן. אתה אוהב יין? לא 0_0 אתה אוהב בירה? שחורה D: אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? כן חחחח מה פתאום. ולעיתים רחוקות? לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? לא חחח היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? מממ נראה לי שכן זה או זה: מים או מיץ? מים מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC? ק"ק מיץ פירות סחוט או מלאכותי? מלאכותי פריגת או פרימור? הייתי במפעל של פרימור נראה לי אבל פריגת D: יין לבן או אדום? - יין מתוק או יבש? - בירה שחורה או לבנה? שחורה וודקה או ויסקי? - מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגו מוגז או לא? לא אבל קולה כן מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מי עדן D: חגים איזה חג אתה הכי אוהב? זה שיש לו הכי הרבה חופש, נראה לי החופש הגדול XD למה? חופש למה התחפשת בפורים? עצמי אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? מן הסתם אתה ישן בסוכה בסוכות? לא D: אפילו לא בנינו סוכה XD יש לכם סוכה בסוכות? לא אתה אוכל חמץ בפסח? דואגת שלא מה אתה נוהג לעשות בשבועות? לסוע לים וביום העצמאות? חברים, על האש וביום ירושלים? כלום XD אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? הלכתי פעם אתה צם את יום כיפור? תלוי ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא
אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? אני שונאת את השירים של החגים
כ"כ מעצבנים באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? כולם לימודים מקצוע אהוב: נאדה או שאולי אנגלית תלוי ביום של המורה מקצוע שנוא: הכל D: מורה אהוב:
מורה שנוא: רק אחד?! כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 83 ביצ'ס מה המבחן האחרון שעשית? הבעה היה לך טוב? לא יודעת זה לכתוב סיכום
כמה נראה לך שתקבל? לא נכשל בטוח ליד מי אתה יושב? ליד חברה אתה עושה שעורי בית בד"כ? לא
המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? לא אתה נוהג להבריז משיעורים? בסופי שנה שאין איקסים או כמו שעשו לנו השנה "להשלים את הימים של השביתה" תמונה כדי שיכנסו D: כתוב על הצמיד של ריאן ברנדון

Mori C

New member
../images/Emo41.gifסיון, תהני בשאלון וחג שמח ../images/Emo23.gif

מה קורה? איך היה ליל הסדר? קראת את האגדה? עד הסוף? מועתק מפורום סקרים ושאלונים: זה או זה 1.ברכה או ים? 2.פיצה או פסטה? 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב? 4.אינג ויאנג או סמל פיס? 5.עט או עיפרון? 6.יסודי או תיכון? 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? 8.משינה או סינרגיה? 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? 10.שונא או אוהב ת'הורים? 11.נגד או בעד ההתנקות? 12.במבה או ביסלי? 13.בעד או נגד חנפנים? 14.אוהב פרחות או לא אוהב? 15.גיטרה או תופים? 16.פסנתר או גיטרה? 17.קלרינט או חליל צד? 18.מחברת ספירלה או רגילה? 19.מארק טווין או סמדר שיר? 20.ארתור או סדריק? 21.mtv או 24? מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? 23.איזה זמרים אתה אוהב? 24.איזה זמרות אתה אוהב? 25.איזה להקה אתה אוהב? 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? 27.איזה דיסק קנית? 28.ואתה מרוצה? 29.רואה אמ טי וי? 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז) תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם? 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? 34.איזה תכונות היית משנה? 35.והיית מוסיף? 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם? 37.והכי פחות? טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? 40.ערוץ מוזיקה אהוב? 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה) 42.שחקן אהוב. 43.ושחקנית בית ספר-- 44.מקצוע אהוב 45.מקצוע שנוא 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד) 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד) סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב 49.משחק אהוב במחשב 50.אתר אהוב באינטרנט. 51.שם אהוב 52וכינוי 53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית 55..צבעים אהובים בבגדים. 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה 57.חיה. 58.דמות דברים שנואים--- 59.זמרת שנואה 60.זמר 61.להקה 62.ערוץ הטלוויזיה 63.כינוי 64.צבע 68.צבע בבגדים 69.שיר של המוזיקה הישראלית 70.שיר של המוזירה הלועזית 72.דמות 73.חיה וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך. 75.הקינוח המועדף עלייך 76.מה הצלצול בפלאפון שלך 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון?

DontWakeMeUp

New member
חג שמח גם לך D:

מה קורה? אחלה איך היה ליל הסדר? נחמד קראת את האגדה? כן עד הסוף?לא חחח איכשהו על שנה זה קצר יותר מועתק מפורום סקרים ושאלונים: אוקי D: זה או זה 1.ברכה או ים? ברכה, שונאת חול 2.פיצה או פסטה? פיצה 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב? מחשב כי אפשר לראות גם טלוויזיה 4.אינג ויאנג או סמל פיס? פיס 5.עט או עיפרון? עיפרון 6.יסודי או תיכון? תיכון אפילו שלפעמים אני מתגעגעת ליסודי 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? 0_0 8.משינה או סינרגיה? משינה 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? תלוי מי הישנה ותלוי מי החדשים 10.שונא או אוהב ת'הורים? ג'יזס אוהבת [לפעמים חחח] 11.נגד או בעד ההתנקות? נגד הרי לא יצא מזה כלום 12.במבה או ביסלי? במבה 13.בעד או נגד חנפנים? נגד לכו תלקקו משהו אחר >< 14.אוהב פרחות או לא אוהב? אוהבת מאוד! NOT 15.גיטרה או תופים? גיטרה 16.פסנתר או גיטרה? לא יודעת
17.קלרינט או חליל צד? סיים שיט זה משעמם אותי 18.מחברת ספירלה או רגילה? ספירלה 19.מארק טווין או סמדר שיר? - 20.ארתור או סדריק? ארתור אהובי 21.mtv או 24? mtv מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? הרבה 23.איזה זמרים אתה אוהב? לא זמרים להקות 24.איזה זמרות אתה אוהב? כנ"ל 25.איזה להקה אתה אוהב? אין לי כוח להגיד 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? שלישי 27.איזה דיסק קנית? לא היה 28.ואתה מרוצה? - 29.רואה אמ טי וי? לא
חח ברור 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז) אני יכולה לשמוע הכל חוץ מריאנה או מזרחי של הערסים. תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם? שהוא לא צבוע 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? לא ממש מעריצה את עצמי 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? גאד
34.איזה תכונות היית משנה? נו אני לא יכולה לענות ככה. 35.והיית מוסיף? פיייי מלא אמ.. לא יודעת חח 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם? לא יודעת 37.והכי פחות? לא יודעת טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות האנטומיה של גריי, הישרדות, נמלטים
,אמריקן נקסט טופ מודל, הדוגמניות, מרפאה פרטית, הדוגמנית הכי חכמה ביותר ס'טיפשים, מגרש ביתי, האו סי, וואי יש הרבה בקיצור כל יס סטארס 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? כוכב נולד 1 2 3 4 5 6 ו-7 נולד לרקוד וכל החרא הזה. 40.ערוץ מוזיקה אהוב? MTV הכל 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה): באט בטר איף יו דו ברנדון סקס בקליפ הזה. 42.שחקן אהוב: ג'וני דפ
צ'אד מייקל מורי [בערך חח אותו אני זוכרת] אשטון קוצ'ר?! הוא סקסי
43.ושחקנית: - בית ספר-- 44.מקצוע אהוב: נכון תמיד בכל שאלון יש את השאלה הזאת 45.מקצוע שנוא: כנ"ל 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד): שונאת הכל 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד): כנ"ל סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב" אדום כחול שחור 49.משחק אהוב במחשב: באבלס
50.אתר אהוב באינטרנט.: תפוז באזנט וכל השיט הזה 51.שם אהוב: ברנדון וג'ון
גם ריאן זה סקסי 52וכינוי: Ryro 53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית: אביתר בנאי - אבות ובנים 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית: אין לי כוח לכולם 55..צבעים אהובים בבגדים. שחור ואדום חהחה 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה: יס סטארס 1 2 3 וMTV כל הערוצים 57.חיה.: כלב וקופים D: 58.דמות: מזאת אומרת? דברים שנואים--- 59.זמרת שנואה: כל אלה מישראל שחושבות שהן יודעות לשיר [רוני וכל החרא הזה] 60.זמר: מזרחי בעעע 61.להקה: טוקי הוטל 62.ערוץ הטלוויזיה: 11
63.כינוי: סיוי זה לא שנוא עלי אני פשוט שונאת שחברה שלי צועקת את זה בכל הכיתה
64.צבע: ורוד 68.צבע בבגדים: ורוד 69.שיר של המוזיקה הישראלית: המזרחי למיניהם 70.שיר של המוזירה הלועזית: כל מה שקשור לטוןקיו הוטל או טימבלנד או ריאנה 72.דמות: ?! 73.חיה: פאקצות וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך. קוראים לי סיון 75.הקינוח המועדף עלייך אני לא אוכלת קינוחים
גם לא במסעדות 76.מה הצלצול בפלאפון שלך של הפי טרי פרינדס של הערכת נושא. 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון? נחמד נחמד D:

למעלה