חג שמח גם לך D:
מה קורה? אחלה איך היה ליל הסדר? נחמד קראת את האגדה? כן עד הסוף?לא חחח איכשהו על שנה זה קצר יותר מועתק מפורום סקרים ושאלונים: אוקי D: זה או זה 1.ברכה או ים? ברכה, שונאת חול 2.פיצה או פסטה? פיצה 3.לראות טלוויזיה או להיות במחשב? מחשב כי אפשר לראות גם טלוויזיה 4.אינג ויאנג או סמל פיס? פיס 5.עט או עיפרון? עיפרון 6.יסודי או תיכון? תיכון אפילו שלפעמים אני מתגעגעת ליסודי 7.אהוד בנאי או ברי סחרוף? 0_0 8.משינה או סינרגיה? משינה 9.מוזיקה ישנה או מהחדשים? תלוי מי הישנה ותלוי מי החדשים 10.שונא או אוהב ת'הורים? ג'יזס אוהבת [לפעמים חחח] 11.נגד או בעד ההתנקות? נגד הרי לא יצא מזה כלום 12.במבה או ביסלי? במבה 13.בעד או נגד חנפנים? נגד לכו תלקקו משהו אחר >< 14.אוהב פרחות או לא אוהב? אוהבת מאוד! NOT 15.גיטרה או תופים? גיטרה 16.פסנתר או גיטרה? לא יודעת
17.קלרינט או חליל צד? סיים שיט זה משעמם אותי 18.מחברת ספירלה או רגילה? ספירלה 19.מארק טווין או סמדר שיר? - 20.ארתור או סדריק? ארתור אהובי 21.mtv או 24? mtv מוסיקה-- 22.כמה דיסקים יש לך? הרבה 23.איזה זמרים אתה אוהב? לא זמרים להקות 24.איזה זמרות אתה אוהב? כנ"ל 25.איזה להקה אתה אוהב? אין לי כוח להגיד 26.מתי בפעם האחרונה היית בחנות דיסקים? שלישי 27.איזה דיסק קנית? לא היה 28.ואתה מרוצה? - 29.רואה אמ טי וי? לא
חח ברור 30.ולסיום איזה מוסיקה אתה הכי אוהב?(לפי הסגנונות רוק מטאל ג'אז) אני יכולה לשמוע הכל חוץ מריאנה או מזרחי של הערסים. תכונות-- 31.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בבנאדם? שהוא לא צבוע 32.איזה תכונות אתה הכי מעריץ בך? לא ממש מעריצה את עצמי 33.איזה תכונות אתה הכי לא אוהב בך? גאד
34.איזה תכונות היית משנה? נו אני לא יכולה לענות ככה. 35.והיית מוסיף? פיייי מלא אמ.. לא יודעת חח 36.ובחברים ( הכי טובים ) שלך-איזה תכונות אתה הכי אוהב אצלם? לא יודעת 37.והכי פחות? לא יודעת טלוויזיה 38.תוכניות טלוויזיה אהובות האנטומיה של גריי, הישרדות, נמלטים
,אמריקן נקסט טופ מודל, הדוגמניות, מרפאה פרטית, הדוגמנית הכי חכמה ביותר ס'טיפשים, מגרש ביתי, האו סי, וואי יש הרבה בקיצור כל יס סטארס 39.תוכניות טלוויזיה שנואות? כוכב נולד 1 2 3 4 5 6 ו-7 נולד לרקוד וכל החרא הזה. 40.ערוץ מוזיקה אהוב? MTV הכל 41.קליפ אהוב (ואל תגידו שזה לא קשור לטלוויזיה זה קשור,שם משדרים את זה): באט בטר איף יו דו ברנדון סקס בקליפ הזה. 42.שחקן אהוב: ג'וני דפ
צ'אד מייקל מורי [בערך חח אותו אני זוכרת] אשטון קוצ'ר?! הוא סקסי
43.ושחקנית: - בית ספר-- 44.מקצוע אהוב: נכון תמיד בכל שאלון יש את השאלה הזאת 45.מקצוע שנוא: כנ"ל 46.מורה אהוב(והנושא שהוא מלמד): שונאת הכל 47.מורה שנוא (והנושא שהוא מלמד): כנ"ל סתם דברים אהובים-- 48.צבע אהוב" אדום כחול שחור 49.משחק אהוב במחשב: באבלס
50.אתר אהוב באינטרנט.: תפוז באזנט וכל השיט הזה 51.שם אהוב: ברנדון וג'ון
גם ריאן זה סקסי 52וכינוי: Ryro 53.שירים אהובים מהמוזיקה הישראלית: אביתר בנאי - אבות ובנים 54.שירים אהובים מהמוזיקה הלועזית: אין לי כוח לכולם 55..צבעים אהובים בבגדים. שחור ואדום חהחה 56.ערוץ אהוב בטלוויזיה: יס סטארס 1 2 3 וMTV כל הערוצים 57.חיה.: כלב וקופים D: 58.דמות: מזאת אומרת? דברים שנואים--- 59.זמרת שנואה: כל אלה מישראל שחושבות שהן יודעות לשיר [רוני וכל החרא הזה] 60.זמר: מזרחי בעעע 61.להקה: טוקי הוטל 62.ערוץ הטלוויזיה: 11
63.כינוי: סיוי זה לא שנוא עלי אני פשוט שונאת שחברה שלי צועקת את זה בכל הכיתה
64.צבע: ורוד 68.צבע בבגדים: ורוד 69.שיר של המוזיקה הישראלית: המזרחי למיניהם 70.שיר של המוזירה הלועזית: כל מה שקשור לטוןקיו הוטל או טימבלנד או ריאנה 72.דמות: ?! 73.חיה: פאקצות וסתם שאלות לסיום-- 74.ספר קצת על עצמך. קוראים לי סיון 75.הקינוח המועדף עלייך אני לא אוכלת קינוחים
גם לא במסעדות 76.מה הצלצול בפלאפון שלך של הפי טרי פרינדס של הערכת נושא. 77.שאלה אחרונה-היה כיף בשאלון? נחמד נחמד D: