הקורבן

animfanatic

New member
../images/Emo190.gif הקורבן ../images/Emo70.gif ../images/Emo190.gif

חוקים: אני בוחרת אדם אקראי מהפורום, והוא נחשב "הקורבן". כל שאר חברי הפורום יכולים לשאול אותו איזו שאלה שעולה להם לראש - ומחובתו לענות עליה. מובן
אוקי, אז נתחיל
קורבן השבוע: עדי (AdiA12). - - - תהנו.

StayAwake

New member
שאלות../images/Emo8.gif

הלואו! מה קורה? איך עבר עלייך היום? תאריך לידה: מזל: צבע אהוב: פייסבוק או טוויטר? להקה אהובה: ראית את הקליפ של THE MAINE לINSIDE OF YOU? אם כן, תמשיכי הלאה. אם לא, לכי ליוטיוב
(זה סטייל ספרי צמרמורת כסופים
) הבנת אותו?
נכון שזה שיר יפה?
אני חושבת ששמעתי את זה בגללך
זמר אהוב: זמרת אהובה: סדרת טלוויזיה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: מסן או צ'אט בפייסבוק? וזהו, אין לי הרבה שאלות עכשיו אז אני אוסיף אחר כך עוד

AdiA12

New member
תשובות ../images/Emo8.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

הלואו! halooo
(חח קטע מפגר שתקוע אצלי מאז פרוייקט ביפ
) מה קורה? מעולה
איך עבר עלייך היום? יום מבוזבז. אוף
לא נורא.. תאריך לידה: 12/6/95 מזל: תאומים D: צבע אהוב: טורקיז, אדום, שחור
פייסבוק או טוויטר? פייסבוק ^^ להקה אהובה: אין להקה אחת אהובה, אני אוהבת המון המון להקות ויש כמה שאני הכי אוהבת
ראית את הקליפ של THE MAINE לINSIDE OF YOU? כמובן בערך שעה או אפילו פחות אחרי שזה פורסם
אם כן, תמשיכי הלאה. אם לא, לכי ליוטיוב חח (זה סטייל ספרי צמרמורת כסופים ) הבנת אותו? ממ סוג של.. קצת יצאתי מבולבלת
נכון שזה שיר יפה? מאוד
אני חושבת ששמעתי את זה בגללך חח יש סיכוי
זמר אהוב: ממ אני יותר אוהבת להקות.. אבל ממ.. Owl City, Stephen Jerzak , NeverShoutNever
זמרת אהובה: ממ אני לא שומעת ממש זמרים אז זמרות בכלל.. >< היילי וויליאמס *-* סדרת טלוויזיה אהובה: חברים
שחקנית אהובה: וואי אממ אין ספציפית יש הרבה טובות ^^ שחקן אהוב: כנ"ל ^^ מסן או צ'אט בפייסבוק? אם כל האנשים שיש לי בפייסבוק ואני מדברת איתם בצ'אט היו עוברים למסן - זה היה מעולה כי הצ'אט של הפייסבוק דיביל. <_<

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif האהא! התכוננתי לחפירה!

כללי: שם בעולמנו: שם לא בעולמנו: כינויים: תחביבים: סטטוס (נשואה, גרושה עם ילדים וכו...) : תאריך לידה: מזל: דברים אהובים: אוכל: שתייה: להקה (נו... ברור מה תעני XDD) : אלבום אהוב של אטל: שיר של אטל: שיר: מקצוע: ספורט: ספר: סרט: תוכנית: יום בשבוע: חג: צבע: זה או זה: צמחוני/בשרי: סושי/פיצה: קולה/מים: נסטי/מיץ ענבים: להיות עם חברים/לבד: שישי/שבת: מחשב/טלוויזיה: תנ"ך/ספרות: אטל/פול אאוט בוי: nothing personal/so wrong it's right: אהבה/חברות: ש"ב/עבודת כיתה
: בינתיים אין לי עוד שאלות, אחר כך אני אוסיף.

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif כן D:

והייתי גם במפגש. חוצפנית, למה לא באת!?!?!?

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כי לא יכולתי להגיע ../images/Emo10.gif

כ"כ רציתי לבוא !!! לא נורא - פעם הבאה אני אבוא D: ואת באה, כי אני ממש מתגעגעת

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif ברור שאני באה ../images/Emo6.gif

אין מצב שאני מפספסת, ואם את לא באה, אני אצרח בכל הסנטר/עזריאלי "תהילה לא באה ואנחנו מתגעגעים אליה!!! בוהוווו!!!!" XDDD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

פעם הבאה אני אבוא - אני חייבת ! D:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif גם אני מתגעגעת שייקה ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

כבר........... חודשיים (פחות או יותר) לא ראיתי אותך

StayAwake

New member
ברור שאת חייבת ../images/Emo8.gif

אני מקווה שפעם הבאה כולן יבואו ויהיה ממש כיף